Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #7947 üzenetére
Nekem jól működik, jó gyorsan is indul, szinte azonnal. Nincs 4K meg Rich Capture, de legalább gyors.
Helyesbítek: Videó indítással megállt a kép majd kilépett és most újra el kell játszani a folyamatot, hogy működjön és nincsenek képbeállítások sem (jpg+dng stb.).
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #7952 üzenetére
Már a szerkesztési időbe nem fért bele, de a képminőség is elég hányinger. Meg bele is zoomol a képbe mint a szoftveres képstabilizásálnál más telefonok esetén. Színek is elég furcsák, a Lumia Camera Classic jobb úgyhogy várjuk a Denimet. Csak jönne már! Nemtudom mi a frászt kell ennyit várni.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz tomboy0013 #7953 üzenetére
Mondom, hogy a logot kell belehegeszteni a boot kepernyobe
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
tomboy0013
veterán
válasz Döglött Róka #7954 üzenetére
Nekem az a Cyan-nal is benne volt szóval azzal már nem kell bíbelődni. Akkor mégis mi a fenére várnak még?
-
Döglött Róka
veterán
válasz tomboy0013 #7955 üzenetére
Uj logo, lehet szignal-dallam is lesz
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Roshan
tag
válasz Döglött Róka #7954 üzenetére
Fuggetlen vagyok, milyen logot hegesztenek bele?
[ Szerkesztve ]
-
Roshan
tag
válasz Döglött Róka #7958 üzenetére
Miota telefonom van azota csak fuggetlenek voltak, de sehol nem fedeztem fel ilyen logot
-
Roshan
tag
-
paperboy
senior tag
válasz tomboy0013 #7953 üzenetére
Ja néztem én is, egyedül automata módban lehet vele normális képet lőni, legalábbis amíg próbálgattam, erre jutottam...
-
jengab
tag
válasz #16820480 #7946 üzenetére
Na de nem is erről van szó... Nyilván ha valaki figyel a biztonságra be se lép rossz helyről VPN-re. De ha mondjuk véletlenül ott marad a telefon valahol nyilván már be van írva a jelszó, ergó semmi nem akadályozza, hogy felvegyem a telefont, és kihasználjam az ingyen jogosultságomat. Egyébként a 4 jegyű PIN sokszor elrontás után törli a telefont, így a VPN beállításokat is. Ezért nagy veszélye nincsen. Persze mondhatjuk, hogy mi van, ha valaki pont eltalálja törlés előtt (ha jól mondom 8 alkalom).
-
Pilács
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy 930-as vásárlásán, de a legnagyobb félelmem a videók lejátszása... pl. mkv avi fájlok, ac3 hanggal... Mennyire mennek ezek? Fájlokat rá tudok csak úgy másolni segédprogram nélkül?
Köszönettel
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
BiP
nagyúr
Nincs tört, de ha lenne sem lehetne itt megvitatni
Amúgy nem drága, 700Ft, mindent lejátszik, de ha nem ciki/kényelmetlen 30naponként letörölni majd újra feltelepíteni, akkor ingyen van.Van még ingyenes, de reklámmal dúsított CCPlayer (ennek a képességeit nem ismerem),
ill. készül a VLC Player.[ Szerkesztve ]
-
sovinho
tag
Sziasztok,
A mai nappal érkezett hozzám is egy zöld l930.
Eddig tetszik, viszont nem találom a Mixradio appot és le sem tudom tölteni.
Volt ilyen tapasztalata valakinek?Köszönöm!
Üdv!
Hakuna Matata
-
Azie
őstag
Amúgy miért nem jó az embereknek a beépített xboxos zenelejátszó? o.O
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Petkooo
csendes tag
Nekem van Mixrádióm (német a telom). De nem lehet vele rádiót hallgatni, viszont zenelejátszóként működik.
-
42861
senior tag
válasz Seangaijin #7975 üzenetére
Meg, igen. De még mindig hulladék. Szóval készül..
-
BiP
nagyúr
válasz Seangaijin #7975 üzenetére
Nyugi.
Amúgy biztos?
2napja én is ezt olvastam,aztán kiderult, hogy mégsem,még mindig zárt a béta.
Store-ban sem találom. -
törölt tag
De a VPN-nél simán meg lehet mondani, hoyg ne jegyezze meg a jelszót (droidon legalábbis igen, itt nem mélyedtem bele, örülök, hogy megy), egyetlen pipa és kész. Utána meg akárki felveszi a telefont, nem tud vele belépni, hacsak nem hagytad bejelentkezve. De ha meg olyan feledékeny vagy, akkor meg magadtól is megadhatsz képernyőzárat, én csak azt ellenzem, hogy kötelezően meg kell adni.
Amúgy az tenne be, ha 8 próba után kötelezően törölné a telefon tartalmát! Ezt is lehet kapcsolni, hogy kéred-e vagysem. Múltkor utaztam két családdal külföldre, volt egy 4 és egy 8 éves gyerek velünk, kb 10 percenként kellett volna újratenni a telefon tartalmát, ha 8 elrontott próbálkozás után automatikusan törlődött volna, mert a gyerekek folyton játszottak a telefonnal, illetve játszottak volna, ha túljutnak a képernyőzáron.
Ha már ennyire célkeresztben a biztonság, akkor mi lenne, ha nem csak 4 jegyű számkódot lehetne megadni képernyőzárnak, hanem több jegyűt is akár, vagy mondjuk betűk és számok kombinációját? Azt csak úgy kitalálni kb lehetetlen lenne, míg a 4 számjegy elég kevés permutációt tartalmaz, főleg hogy legtöbben valami születésnapot adnak meg úgyis, hogy ne fejeltsék el.
De ha már céges dolgok, akkor a legjobb úgy lenne, ha mondjuk lenne egy business hub a telefonban, amit a képernyőtől függetlenül kell feloldani, és bizonyos funkciókat bedobhatsz alá (VPN, néjegyzék bizonyos csoportjai, üzenetek, egyes appok, stb), és ezeket titkosítva tárolná a telefon, illetve csak kóddal lehetne hozzájuk férni. Így akkor nem kellene mondjuk minden alkalommal kóddal feloldani a telefont, csak ha kényes adatokhoz akarsz hozzáférni. -
oldbone'76
tag
Nem tudom volt-e már. Megy a lumia camera 5 Cyanon. 4k nem megy..
https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/lumia-camera/2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14d?signin=true
Letölt, gombhoz rendel, kameragomb megnyom, rí a denimért az app, visszagomb, megint kameragomb megnyom. Fotózni tudok vele. -
ZavaBalazs
őstag
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
captainnemo
aktív tag
-
Galopp
tag
Ahoy!
Egy ideje olvasgatom a fórumot. Gondoltam azért csak hozzászólok a témához, legyen pozitív tapasztalaz is a sok negatív között... :-)
A lilásodáson kívül nekem nincs semmi fellelhető hibajelenség, de én azt sem veszem hibának. Legyen inkább fícsör. Hehe.
Lehutóbbi akkuidőm:
http://1drv.ms/1Au7BbEIgaz, nálam néhány dolog ki van ejtve a háttérben való futásból, a fényerő mindig automatán van, az alkalmzásokat be szoktam zárni, ha már nem használom őket, illetve nincs fent egyik üzenetküldő/hívogató app sem (Viber, Messenger és társai)
A wifi mindig megy, és a leveleket is szinkronizáltatom a telefonnal.
És napi 4-5 néhány perces hívásnál nincs is több.
Játék, ami menni szokott napi fél órát összesen, ha éppen várok valahol.Szóval összességében nekem tetszik a telefon, tetszik a rendszer. Persze nyilván nem is tudtalanul választottam ezt. Az előző telefonom HTC HD2, amin már évek óta WP7 megy.
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
válasz ZavaBalazs #7982 üzenetére
ez piszok jól néz ki így a mattfekete hátlappal. Mint a nikon drágább objektívjei, vagy ez
http://profile.ultimate-guitar.com/profile_mojo_data/2/8/8/2/288286/pics/_c767314_image_0.jpg -
ZavaBalazs
őstag
nem tudom, nekem az arany keret ezen nem jön be, de ha nem vagyok hülye vásárlás előtt, és kiderítem, hogy a hátlap igazából cserélhető, akkor most az enyém is így nézne ki, csak aluszín kerettel
(a lö pólon jobban néz ki, azt adom. mondjuk a heritage cherry sunburstot nem veri semmi )
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Galopp
tag
Akartam is írni, hogy nyilvánvalóan játékfüggő a dolog. A Zuma, amit nyomok leginkább, már a hd2-esen is eldöcögött, pedig az pöttyet gyengébb vas, így nem csoda, hogy annyira nem eszi az aksit. Mondjuk nekem a picipuha kártyajátéknál sem tűnt fel különösebb melegedés és fogyasztás, mint másoknál..
-
Integrale
veterán
-
Bukk900
őstag
A zenei részéről érdeklődnék, egy középkategóriás fejhallgatóval flac-ot hallgatva milyen a hangzása egy 920/925-höz képest? Hallható valami előrelépés?
-
-
Qukac
tag
válasz captainnemo #7983 üzenetére
Próbáld azt, hogy a camera roll mappába rakod a filmeket, és az appból nyitod meg amit meg akarsz mert ott meg fogja jeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...