Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Na ez most nekem nem tiszta. Nem a Lumia Camerára értendő a gyors indulás meg miegymás, illetve nem az váltja a Nokia Camerát? És ha a Microsoft Camera indul csak gyorsabban, akkor a Lumia Camera még mindig tetű? Nem raktam még fel a Denimet, szóval fogalmam sincs...
Egyébként én pont ezt nem raknám be az összefoglalóba, és a vészhelyzeti stratégiát meg igen, de majd holnapra megálmodom. -
FRENK1988
veterán
Aki felrakta a Denimet és elotte lilasodott a kijelző azt az update javította?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
captainnemo
aktív tag
válasz FRENK1988 #7805 üzenetére
Én ezt a lilásodást nem tudtam előidézni, se a denimmel, se a cyannal. De ha mondjuk vaksötétben belilásodtak volna a felső gombok, nagyjából pont nem érdekel. Jó pár hozzászólással hátrébb feltettem egy kis listát arról, hogy mi az ami szerintem igazán probléma a használhatóságban, de nem igazán jött rá válasz. Igaz vélhetően azért mert nincs rájuk megoldás.
-
ilgatto
tag
válasz confuser #7798 üzenetére
Denim előtti és csak a Nokia Camera-val próbáltam ki eddig. Jó kérdés a többi, meg fogom próbálni azokat is.
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
confuser
senior tag
válasz FRENK1988 #7805 üzenetére
Állítólag nem javít rajta. Viszont az MS a Denim-től függetlenül tett egy nyilatkozatot, miszerint dolgozik az ügyön, sikerült lokalizálniuk, hogy mi okozza (bár szvsz nem egyértelműen a lilásodásra utal az, amit írtak).
@captainnemo (#7682)-re
Mind a 6 kérdésed olyan rendszerszintű hozzáféréseket feszeget, ameyleket a WP jelenleg nem tesz lehetővé. Így alkalmazást sem lehet írni rájuk, amíg az OS-ben nem teszik ezeket az API-kat elérhetővé.(#7807) ilgatto
Megköszönönném ha megnéznéd más kamera alkalmazással is. De ez pont olyan szoftveres hibának tűnik, amire van alternatíva (szerintem a JPEG-be exportálást az alkalmazás végzi, de lehet tévedek), illetve tudomásom szerint a Denim-ben az alap képkészítési algoritmus is változott, szóval könnyen lehet, hogy ezt megszűnt / változott. Nem gondolnám, hogy ennek az összefoglalóban a helye. Ha erre járna BobTail, talán fel tudna minket homályosítani, hogy akkor mi is a pontos tényállás. Dobok neki egy pm-et.[ Szerkesztve ]
-
jengab
tag
930al nem 4Gztem még, de a 635ön megjelent a 3G felirat helyett a térerő mellett, hogy LTE. De egyébként Telekomnál is csak akkor működik ez, ha olyan a díjcsomagod. Szóval gyanítom, hogy nincs 4G a díjcsomagodban. Vagy ha igen, akkor a Telenortól kéne megkérdezni, hogy mi a helyzet.
-
busman_
tag
Helo!
tapasztalta már valakit hogy nem minden esetben működik a notification centert előhívó gesture? Tehát nem mindig érzékeli ha a képernőy tetjéreől lehúzom az ujjammal. A kijelzőn van egy fólia, nem tudom hogy ez zavarhatja e a dolgot
-
captainnemo
aktív tag
válasz tomboy0013 #7813 üzenetére
+1
-
Azie
őstag
Megszereztem az első karcokat a kijelzőre, mosott törölt asztalon zenehallgatás miatt volt lefordítva a telefon. Szóval ennyit ér a GG3.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
beachsurferi
csendes tag
Duplakoppos ébresztés csak a sokadik koppintás után aktiválódik.
Nálatok is?
Gyógymód? -
ferensz
senior tag
válasz beachsurferi #7816 üzenetére
Nálam megy rendesen elsőre.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Tenken
őstag
Én dupla helyett triplát használok és úgy tökéletes.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
jeni
félisten
nem hiába mondtuk ami karcolódik az karcolódhat!
Ilyet tegyél rá és minőségi.beachsurferi
Az érzékenységet kell beállítani rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Endii
tag
Nálam se működik mindig elsőre, se másodjára, se ...
Esetleg túl nagy a szünet a két koppintás között?Jeni: Az érzékenység állítás nem csak a kesztyűs kezelés miatt van? Működnie kéne anélkül is szerintem.
-
Qukac
tag
Egy ideje követem a LinusTechTips Youtube csatornát, ahol volt egy jó kis videó egy Phantom Glass nevű fóliáról, ami gyakorlatilag egy második réteg GG a kijelzőre és nem is buborékosodik, mert amint rárakódik a fólia a telefonra magától eltüntet mindent és nem válik fel.
Probléma: nincs 930-ra feltehető..
Van valami hasonló, mivel látom már a jó fóliát, amivel nem kell szívni felrakáskor, nem válik fel, nem buborékosodik és megmarad az érzet, mintha rajta se lenne a fólia? Csak ilyen hasonló érdekelne hagyományos vacak, hulladék fólia nem érdekelne.
Segítséget előre is köszi! -
zsoltzsolt
addikt
A raw képek feldolgozásáról valami ismertető fellelhető valahol? Tud valakiesetleg linket adni róla? Előre is köszi
-
jeni
félisten
ez jó minőségi lehet,nekem üveg van igaz az a Samsungra van
-
beachsurferi
csendes tag
Ja még annyi hogy ez a jelenség csak viszonylag hosszabb alvó mód után jelentkezik,mondjuk talán egy perc.Ha lezárom és hamarosan ujra nyitom akkor működik,ha többet várok ,már nem.
Végülis nagyon nem zavar,kezdettől fogva ilyen megszoktam,köszi a válaszokat.
Ami viszont újdonság az már fájdalmasabb!
Pár napja fagyogat az IE böngészés közben!!!!Volt hogy a Windows és a vissza gomb működött de a képernyő nem érzékelt semmit,de volt úgy hogy minden behalt,csak a vész ujrainditasra reagált.Mintha android lenne!!!
Semmi új app,hely van bőven.Szóval részemről megdőlt a mítosz hogy a Wp így meg úgy!
Persze ettől még mindíg nagyon jó ez e teló. -
Integrale
veterán
válasz beachsurferi #7826 üzenetére
WP 8-ig, de inkabb 7.x ig nem volt mitosz, azota mar nem mondhato a legstabilabb rendszernek.
Ugyan lehet, hogy ujra nem indul, de van par app, meg gyari beepitett is, ami osszefossa magat, kilep, nem reagal stb."Bad reklám is reklám too"
-
bazsika89
tag
Eddig csak folyton értetlenkedve olvastam a lilásodást, most már viszont értem, hogy miről van szó.
Éppen sötét szobában tanulok a tabról, telefon jelez megnézem, és az eddig felsem tűnő árnyalat az egész képernyőt beborítja. Nem csak a kis gombocskák, hanem a fehér chat felület stb. Nem zavar a dolog, csak most már tényleg én is látom. Érdemes más kijelző után ránézni, akkor látható, hogy miről megy a vita és valóban csak kis fényerőnél van jelen.
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
bazsika89
tag
válasz bazsika89 #7828 üzenetére
A kép lemaradt, sőt még el is áll a kijelző, de egyáltalán nem érdekel az az ~1mm, engem nem zavar sőt, inkább úgy mondom, hogy csak 1 sarka van ami tökéletesen illeszkedik...
Vannak hibái a telefonnak, de szerintem mások örülnének, ha csak ennyi lenne a sajátjuknak.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. alapértelmezett kamera appnak hogy lehet beállítani a ProShot programot? kamera beállításoknál nincs a felsoroltak közt csak a Microsoft kamera, lumia kamera classic , nokia kamera app van.
Lumia 950XL
-
confuser
senior tag
válasz bazsika89 #7829 üzenetére
Valóban van egy kis árnyalat elváltozása a fehérnek, de szerintem a kettő oka nem ugyanaz. Az összefoglalóhoz csináltam új képeket a lilulásról, ezen jól látszik a különbség önmagához mérten. Engem amúgy totál nem zavar, mert alapból közepes fényerőn van állandóan a telefonom, de ha automatán lenne sem zavarna, mert csak ritkán adódik olyan helyzet, hogy egyáltalán előjön (és még akkor sincs semmi, mert simán olvasható a kijelző, ami az elsődleges cél).
[ Szerkesztve ]
-
bazsika89
tag
válasz confuser #7832 üzenetére
Engem sem zavar, csak már tudom miről van szó. Közben kíváncsiságból megnéztem szürkés háttérrel mit kezd, hiszen a csempék is azok. Ez lett az eredmény, értelem szerűen minimum, közepes, nagy fényerő mellett készültek a képek.
Sajnos a képeket csak egy ACE 3-al tudtam elkészíteni, de így már normálisan látható a jelenség
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
válasz bazsika89 #7834 üzenetére
Én nem látom lilásnak egyiket sem! Bár a korábban linkelt képek egyikén sem. Lehet a laptop monitor az oka? Amúgy az én 930-am kijelzőjén sem látom a lilásodást. Illetve némi színátmenet van, de egyáltalán nem annyira lila, már ha egyáltalán annak lehet nevezni, hogy ez ekkora problémát okozzon, hogy napokig kellene rajta rágódni.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Integrale
veterán
válasz confuser #7832 üzenetére
Magasabb fényerőn is jelentkezik, pl. mielőtt lezár a képernyő, akkor elsötétedik kicsit, akkor is látható, de gyorsabb mozgáskor szintén.
Nyilván, olvasható marad és sok vizet nem zavar, attól még nem ez a normális, és ideje lenne javítani.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
bazsika89
tag
válasz donceleger8 #7835 üzenetére
Én azon is látom amit confuser tett be az összefoglalóba, illetve azon is amit én linkeltem. Szürkének semmiképp sem nevezhető auto illetve kis fényerőn, inkább pirosas lilás szürkés akárminek.
Nem újrakezdeni akartam az egészet, engem sem zavar, de a jelenség létezik és láthatóan van akit zavar.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
A téma összefoglaló szuper lett, szép munka !
kengyel
-
Roshan
tag
Volt mar valakinel olyan hogy fenykepezett es a kepet nem mentette el? egymas utan csinaltam vagy 3-4 kepet, bal sarokba fent kiirta hogy videoklip mentese de nem mentette es, ujrainditottam a telot es akkor se javult meg, kb 1 ora mulva mar jovolt..
-
ZavaBalazs
őstag
Unlimited: a loco megint kapott frissítést, de ezt a kipipálós borzalmat még mindig nem csinálta meg a tag de zenét lehet megosztani a changelog szerint, bármit is értsen ez alatt. kezdek letenni róla...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Unlimited
aktív tag
válasz ZavaBalazs #7841 üzenetére
Megnézem én is. Úgy látszik nagyon nekibuzdult a srác.
Nekem tetszik a lejátszó, nincs szükségem olyan funkcióra. Én simán bemásolok pár track-et, beállítom véletlenre, aztán play. csak eljut egyszer oda, hogy megcsinálja. -
iOce
tag
Van VLC for Windows Phone, játszik zenét, elég jól néz ki, töltsétek
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Unlimited
aktív tag
válasz ZavaBalazs #7841 üzenetére
Mikor lefrissíted neked is szarakodik? Törölnöm kell, újra raknom, ki be lépkednem, mire nagy nehezen elindul.
Kilépked, meg ilyesmi.
Az a furi, hogy egyszer ezt megcsinálom, elindul, és onnan meg egy rossz szót nem tudok rá mondani. Pillanatok alatt elindul, gyors, soha nem fagy meg, semmi baja sincs.Amúgy szerintem jó zenelejátszó. Aki keres, az tegyen vele egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
imi290
aktív tag
Sziasztok !
Elolvastam a bevezető részt,a tesztet is elolvastam,a mobilaréna adást is láttam.
Nagyon tetszik ez a telefon,de még nem szántam rá magam hogy vegyek,esetleg ha úgy alakul akkor ez lenne a következő telefonom.
Jelenleg egy Nokia N8 tulaja vagyok,nagyon szeretem a telefont,de tudjátok hogyan van,meg akkor ő lenne a másod telefon.A N8-on egy szilikon tokot használok,azzal csak annyi baj van,hogy farmerba nehéz bele,illetve kivenni.De ilyen tokon gondolkozom ennél a telónál is.A kérdés az hogy ez az átlátszónak tűnő tok jó lehet-e?Mármint hogy nem-e az a ragadós amit nehéz bele tenni farmerba,mint az N8 esetében.Mondjuk ez is elég jól néz ki,aranyban.De még akár ez is számításba jöhet.A flip-es tok annyira nem jön be N8-on is volt,de azzal az volt a baj,hogy a por és a kosz belement a tokba,és nem tett jót a telefonnak,mert itt-ott lejött a festés róla.
Esetleg hogy ilyen létezik-e rá,amit csak bele kell csúsztatni ?Amúgy fehéret szeretnék venni,van valakinek esetleg fehérben,és mondana róla pár szót ?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest