Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    válasz Dave™ #8678 üzenetére

    Egy ilyen navigáció csak ingyenes lehet. Szóval nagyon jól hangzik, h a Nokia készülékének megvásárlásával kapsz egy ingyen navit, csak sokan akkor koppannak, h miket nem tud, amikor használni szeretnék. Tudom, h fejlesztik, de nagyon messze van egy teljes értékű navitól.

    Az ára pedig most ért oda, h remek választás lehet annak, akinek elég ez az alkalmazásbolt, ami van hozzá. Viszont nagy hátránya, h gyorsan elveszítette az értékét. Egy használt Apple telefont viszont könnyebben és kisebb buktával eladsz, mint egy ilyet. Tehát egy év múlva a 800-at nem lesz érdemes meghirdetni, oda kell adni valaki kezdő érintős telósnak a családban. Viszont egy i4S, ami vele egy időben jelent meg, simán el fog menni 70-80k-ért, szerintem.

    A választhatóság megint érdekes téma: az Apple csak a felső szegmensbe kínál készüléket, nem nagyon lehet belekötni a dizájnba, összeszerelésbe. Nagyon jó készülékek. A WP készülékek között meg hiába van több lehetőségem választani, ha kb. a 800-on és 900-on kívül elfogadható telefon nem nagyon készült. Úgy az összes gyártót beleértve. Ezeken még akár az alma-logot is el tudnám képzelni, de a többi Nokia anyagban is elmarad ezektől, nem beszélve az amúgy sem erős, mégis lebutított hardverről. Az Apple is meg tudná csinálni, h a 4S hardverét beleteszi egy olcsó plasztik valamibe, 5MP-es kamerát tesz rá és kész az olcsóbb cuccos. De ez nem fér bele a koncepciójukba, elveikbe. Ezt a "csakprémiumotgyártok" dolgot meg valamiért csak ők tudták huzamosabb ideig csinálni. A HTC is belebukott ebbe és a Nokia is így jár, ha ilyen brutálisan árazza be még a középkategóriás WP8 telefonjait is (lásd 820). A Samsung se tudna világelső lenni, ha csak Galaxy S - S2 és S3 lenne a piacon. Már lassan a csapból is Samsung jön, elárasztják telefonjaikkal a piac összes szegmensét, pl. a közép és alsó házban, minimális eltérést mutató, egyforma, unalmas készülékeikkel. Ez sem biztos, h jó ...

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák