Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz Intel fan11 #9800 üzenetére
Igen, ahogy elnéztem címlistát eléggé sokan jártak így
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz Intel fan11 #9802 üzenetére
Citromailen kaptam, és látom, hogy kik kapták meg ugyanezt az emailt. Sokan vannak
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz Intel fan11 #9804 üzenetére
Így történt
-
Intel fan11
őstag
Remélem holnap délelőtt itt lesz mert utána csak jövőhéten tudom átvenni. Mi lehet ilyenkor a gond. készlet hiány?
Battletag: hojszi#2983
-
baluka26
nagyúr
válasz Intel fan11 #9806 üzenetére
Szerintem kb. akármi. De lehet, hogy nem érkezett meg készlet.
Eddig is volt ez az akció 800-ra?
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy az anyagkopás, amiről itt-ott olvasni, csak a gyári szilikon tokkal jelentkezik? Illetve csak a fekete verzióval, vagy a többinél is?
-
iOce
tag
Sziasztok!
Tegnap óta a Samsung Omnia 7 mellett Lumia 800 tulaj is lettem, beleütköztem egy elég furcsa hibába. A készülék kártyafüggetlen, hard reset után kaptam meg, elkezdtem frissitgetni, és a Piactér indításakor kért frissítést saját magára, ami letöltődött, de a végén megállt 8000ffff hibakóddal, és azóta sem bírtam megoldani. Ezen csak hard resettel lehet segíteni? A piactérről egyébként tudok programokat telepíteni.
Még egy kérdés, az Omnia 7-re megvásárolt termékeket, amennyiben azt hard resetelem és kiveszem a profilomból, ugyanúgy fel tudom telepíteni azokat költség nélkül? Mert eddig letöröltem őket az Omniáról, de a Lumián nézve a piacteret fizetősek, és nehogymár kétszer vegyek meg valamit, mert készüléket váltottam.
Köszi.Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
mn72
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő:Tegnap beléptem a piactérre és semmit nem tudtam elérni ,nincs találat bármit
szeretnék megnézni.Előtte nem rég frissítettem a piacteret,de akkor még jó volt...[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Hali,
tervezem egy ilyen telefon vételét. Ha jól értem ezzel a Developer Unlock-al egy időben 10 bármilyen Marketes appot egy időben fel tudok rakni? Illetve jailbreakelni lehet a mostaniakat? Olvastam valami olyasmit, hogy más a bootloader, vagy mi. Custom ROMokat tudok felrakni? Valaki világosítson fel.
-
//Crouch//
tag
Üdv!
Egy ideje figyelemmel kísérem ezt a topikot, és mivel közelednek az ünnepek szeretnék énis Lumia 800 tulajdonos lenni.
Első körben a microSIM felől szeretnék érdeklődni: 6 éve használom a mostani SIM kártyámat. A Lumia ugyebár a microSIM-et "szereti". Van valakinek tapasztalata, hogy "vodafonék" hogyan állnak hozzá a SIM-ről, microSIM-re való cseréhez. Nekem csak a kártya kell tőlük, mivel eszem ágában sincs onnan venni a telefont. Szolgáltató váltás sajnos nem jöhet szóba.
Mivel fater nevén van otthon az összes telefon, ő fog holnap rákérdezni az egyik szolnoki Vodafone boltban. Kérdés, hogy elhajtják vagy esetleg adnak neki egy microSIM-et?
A következő kérdés az lenne, hogy amit ezen az oldalon [link] árulnak telefon, az zsír új lenne?
Esetleg tud-e vki a fővárosban olyan boltot, ahol olcsóbban meg tudnám venni kártyafüggetlenül a készüléket?Válaszokat előre is Köszönöm!
-
baluka26
nagyúr
válasz //Crouch// #9822 üzenetére
Bátyám kivágta SIM-ből microSIM formátumra, amikor iPhone-t vett. Hibátlanul működik
-
zsírsámán
senior tag
Lehet romokat felrakni, semmi akadálya nincs, csak XDA-n kell keresgélni és ott mindent le szoktak írni részletese, DE szerintem nem érdemes ilyenekkel szórakozni. A rendszer alapjában nagyon gördülékeny, nem fog pár hónap alatt belassulni, nem veszel észre semmi változást ha felraksz egy főzött valamit, max lassabb lesz a rendszer. Ami az appokat illeti, nemhiszem, hogy van olyan app, amiért megérné főzött dolgokat feltenni.Természetesen nem akarlak lebeszélni semmiről, de a véleményem az, hogy először próbáld ki úgy használni a telefont, ahogy megvetted, és ha végképp nem tetszik, csak utána nyúlj más romokhoz.
(#9822) //Crouch//: Mindkét T-s szolgáltatónál 2 év után ingyen cserélik a sim-et, lehet hogy így van ez a vodánál is. Szerintem új a telefon, amit ezen az oldalon látsz, nem néztem ugyan meg hogy jelenleg hol mennyibe kerül, de mindkét T-s nél olcsóbb jelenleg, persze akkor függő lesz a telefonod.
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
az lenne a kérdésem, hogyan tudom megállapítani hogy milyen bootloader van a telefonon?
-
btudos
nagyúr
Ha bemész hogy dobálja a térerőt a telefonod, akkor adnak új SIM-kártyát (ez a nemhivatalos módja az igénylésnek ) amiből kitörhető a microSIM
kexksz: Ha azért unlockolsz, hogy a Marketplace-en is fellelhető appokat ingyen varázsold a telefonodra, az warez és erősen tiltott téma a fórumon. Alapvetően az unlock azért jó, mert olyan alkalmazásokat telepíthetsz, amik funkcionális előrelépést jelentenek, de a Marketplace-be nem kerültek fel. Ezek az úgynevezett homebrew appok, létezik külön áruház is, ami ezeket gyűjti össze.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
-
oszy
veterán
"Az egység csomag német nyelvű készüléket tartalmaz, akkumulátorral és töltővel. Amennyiben más kiszerelést szeretne, hívja a
06 70 311 5009, a 06 30 311 5009 vagy a 06 20 311 5009 számok valamelyikét."Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
iOce
tag
Telenornál ingyen adták, mert 2 évnél régebbi volt a normál SIM kártyám, kb olyan 10 éves
Kellemes készülék, az Omniánál finomabb kidolgozás, viszont a kisebb kijelzőt még szoknom kell
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok! Valaki írna nekem egy kicsit az értesítési rendszerről? Hasonlóan rosszul csinálták meg anno ennél is, mint most wp8-n? Elsősorban a facebook érdekelne... Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
baluka26
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz ASRMartyn #9834 üzenetére
WP8-on már egy javított megoldását találod az értesítési rendszernek....
De még mindig tartom a véleményem, hogy ha egyedül a Facebook értesítések nem képesek megjönni normálisan (Whatsapp, Viber és minden egyéb tök jól megy), az nem a platform hibája.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
punk17
aktív tag
Ez engem is érdekelne, de ha jól olvastam, akkor az utolsó frissítéssel bezárta a kiskaput a Nokia a loader cseréhez. Én egy RainbowMod-ot raknék fel szívesen, de így nem igen lehet Nem mintha bajom lenne a telóval mert imádom, de a 7.8-ra már nagyon vágyok, és örülnék 1 fájlkezelőnek is
DevUnlockkal pedig 10 külső forrásból származó alkalmazást tudsz rátenni, ez nekem is aktív (Mielőtt megköveztek, MSDNAA-s kulccsal van aktiválva )Esetleg ha valakinek sikerült már custom romot rárakni, akkor megoszthatná a tapasztalatait
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
Adamka3kerék
tag
Sziasztok
Olvastam régebbről tetheringes problémákról a lumia800-al kapcsolatban. Ezek már mind megoldódtak vagy még van pár procedúra, amit követni kell? Most vennék ilyen telt és igen fontos volna, hogy tudjon netet osztani, akár kábelen, akár wifin.
Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
ng0ofy
KORREKTOR
A live fiókom össze van kötve a google-val és a facebookkal, windows 8-on szépen látom is (meg outlook.com-on) a google-s és facebookos contactjaim, valamint a facebook chatet, de a telefonon nem. Nem akartam külön beállítani mindhármat, de úgy tűnik mégis be kell. Ez vajon mitől lehet?
-
BossBoss
őstag
Úgy néz ki holnap csatlakozok a klubhoz. iOS-ről jövök. Már régóta szeretnék egy 800-st. Ilyen áron meg nem hagyhatom ki. Ciankék nem túl fiatalos? (25 vagyok) Az tetszik a legjobban. Eddig mindig ilyen komoly fekete telefonjaim voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
Úgy látom viszik az L800-ast mint a cukrot. 2 nap és újból elfogyott a készlet a Trénél Nekem remélhetőleg holnap hozza a futár
Battletag: hojszi#2983
-
kexksz
addikt
válasz Intel fan11 #9845 üzenetére
Ja, most vettem volna, erre nincs... Volt mostanában ilyen? Mennyi idő alatt lett újra készleten?
-
baluka26
nagyúr
Átadták a futárnak a Lumiámat
Ez minden esetben azt szokta jelenteni, hogy ma megérkezik?Windows Phone-hoz milyen email cím kell? Ezeket a lépéseket megcsinálnám már most, hogy ne kelljen később.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest