Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Az anyósom nyaggat ezzel a csodálatos készülékkel, hogy a Youtube nem működik neki rajta, mert azt mondja, hogy nem lejátszható ez a file a telefonon. Írja ezt olyanra is, amit ezelőtt megnézett rajta. Állítása szerint a Youtube kliensben, a címmezőben van egy lakat, és amióta az ott van, azóta jelentkezik a probléma.
Hogyan tudnánk segíteni a vénylánynak?
Előre is köszönöm!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
gmark86
tag
válasz Játékos #20855 üzenetére
Tube Pro - Best Client alkalmazás. Le kell először töltened a megnézni kívánt videót, és utána tudod csak lejátszani, én sem találtam rá eddig más megoldást. 710-en és 800-on sem működik, újratelepítés és másik böngészőből sem. Gondolom Youtube-ék variálhattak valamit.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
törölt tag
-
gmark86
tag
válasz #16695808 #20858 üzenetére
Most néztem meg (letöltésnél nem is néztem, hogy kettő is van). Nagy különbséget nem fedeztem fel, a méretük kb ugyanakkora, viszont a HD egy évvel később jelent meg, illetve több és jobb értékelést kapott. Viszont streamelést egyik sem tesz lehetővé. A HD verzió kilépésnél feldob egy reklámot, a Pro nem. Mindkettő ugyanazokat az ajánlott videókat hozza fel. Érdekes. Ezek alapján a Pro jobb szerintem, hamarabb ki tudsz lépni, nem kell külön mégsét nyomogatni.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
törölt tag
válasz gmark86 #20862 üzenetére
azért ez érdekes... mi lehetett az ok.... mert, hogy a youtube (google) csinált valamit az hótzihher nemhiszem hogy a MS távolról blokkolna ősrégi WP-s telókat.... legalábbi remélem... bár a facebook chat hub-ot is direkt elcseszték, pedig az nagy királyság volt amíg működött..
-
megaram
tag
Munkatársamé koszos de sokkal hangosabb!
-
McCoy20
tag
Sziasztok,
nem tudja véletlenül valaki, hogy 800-as Lumián mik a hozzáférési pont paraméterei a Telekomnál?
Hiába engedélyezem az adatkapcsolatot, nem megy a net, pedig egy 500MB-os csomagom van.
(Korábban a Telenor féle net simán ment.)
Előre is thx -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Elküldtem függetlenítei a telót ezért csináltam egy gyári visszaállítást és mindent töröltem róla. Most pakolgatom vissza a dolgokat,de megakadtam! Nem tudok gmail-fiókot létrehozni,mert nem fogadja el a jelszavam.A gépre folyamatosan küldözgeti hogy valaki megpróbált bejelentkezni egy nem biztonságos alkalmazásból.A telón meg jelszó beírás után azt írja hibás.Jelszavam jó! Mit csináljak vele szerintetek? -
rossitibi
tag
válasz rossitibi #20875 üzenetére
Megvan a megoldás,ha másnak is van hasonló problémája!
Nem tudom hány nap kínlódás meg fórumozgatás után...A fiók hozzáadásánál ne a google fiókot válaszd hanem a más fiókot! Oda ugyanúgy írd be az adatokat és ennyi.
A probléma szövege ez volt: "Helytelenek a Google-fiók adatai."
"Frissítse a fiók (imap.gmail.com:993:1) adatait, és koppintson a Mentés gombra."
-
btudos
nagyúr
válasz rossitibi #20877 üzenetére
Engedelyezd a nem biztonsagos alkalmazasok hozzafereset a Google fiokod biztonsagi beallitasainal weben. Azzal van baja, hogy hivatalosan a Google mar nem tamogatja a WP7-es mail kliens altal hasznalt csatlakozasi megoldast, igy nem biztonsagos alkalmazasnak minositi.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz rossitibi #20879 üzenetére
Egyreszt nincs, masreszt ettol nem lesz veszelyben a fiokod. Ettol meg ugyanugy kapsz ertesitest, ha valami indokolatlan helyrol probalnak belepni, biztonsag szempontjabol az a kritikus, amin nem ez a beallitas fog valtoztatni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
giroud199
senior tag
Valaki még használ 800ast? 6éve szerettem, úgy újra beszereztem egyet, hiányzik ez a formailag
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
Sajnálattal látom, hogy bár a market üzemel, semmit nem lehet letulteni és sok oldal a bongeszoben sem jelenik meg normálisan
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
rossitibi
tag
válasz giroud199 #20884 üzenetére
Szia! Én használom,de nem szinkronizálja magát,nem tudok bejelentkezni a windows liveba és szerintem emiatt nem lehet letölteni sem Telefonálni lehet vele,be tudom írkálni a számokat de idegesít hogy semmit nem tudok rá letölteni. Így még egy rohadt zenét se tudok rá tenni. Van valami ötleted? Kint használom második telefonként,nagyon szeretem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...