Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
persze, hogy lehet. nincs ket egyforma telefon (az en wp7-es samsungom is tud neha erdekes dolgokat produkalni, ami mas tulajnal meg nem jelentkezett), raadasul az akku kezelese problemasra sikeredett a lumia 800-nal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok!
Jövőhéten szeretném én is megvenni azt a telefont, de így a hozzászólásokból ítélve kezdenek kételyeim lenni, pedig elég jókat hallottam róla előtte. Kérdés: amikor megveszem a telefont, milyen hibákra kéne elsősorban számítani?
-
Воланд
titán
válasz HopeckoR #2003 üzenetére
az akkumulator problema ami a legjellemzobb, erre mar uton van a fix (plusz kamera es hangszin javitast is tartalmaz).
azt ugye tudod korulbelul, hogy a windows phone-nal kapcsolatban milyen kotottsegekre kell szamitanod?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
HopeckoR
aktív tag
Hát a kötöttségekről próbáltam nagyjából tájékozódni meg olvasgatni. De nekem a telefon ennek ellenére is megtetszett. Ha már ennyi pénzt kiadok egy telefonért akkor az lehetőleg legyen minőségi, az Androidot pedig próbálom elkerülni, nekem az valahogy nem nem jön be. De ha van kedved 1-2 kötöttséget te is írhatnál hátha megtudok valami újat
-
Воланд
titán
válasz HopeckoR #2006 üzenetére
oo, az mar jo pont, hogy nem androidrol valtasz.
ird le, hogy mire van szukseged, mire szeretned hasznalni a keszuleket.
-
HopeckoR
aktív tag
Hát igazából ilyen okos kütyüm még sosem volt Most is egy régi Samsung S5230-at nyúzok Hát igazából főleg internetezésre, és mondjuk utazgatás közben film(ha lehetséges feliratos) vagy esetleg játék Illetve elég sok buszon van már wifi szóval azon keresztül rádió hallgatás.
-
Воланд
titán
válasz HopeckoR #2008 üzenetére
internet ok. film is, de feliratot nem kezel a zune (neked kell beleegetni a fajlba), plusz tamogatott formatumok eseten is finnyas. jatek, netes radio szinten ok.
-
Воланд
titán
válasz HopeckoR #2010 üzenetére
rengeteg ingyenes alkalmazas van es eleg jol hasznalhatoak. persze szemet itt is van.
-
nyesix
senior tag
sziasztok
ezt a battery status dolgot hol találom a telefonba? (ahol kiírja, hány mAh -s az akksi)
1600.2483.8107.11501
köszi -
Gerisz
addikt
Ha jól emlékszem tárcsázóba ##634#
ekkor jön elő a Diagnostics és itt lesz a Battery Status.
De ha az én példámból indulunk ki akkor óránként is nézheted mert mást ír, hol kevesebbe, hol többet, nekem megint kevesebbet 1217mAh-t. Reggel még 1328mAh-volt amit kiírt (egy órája). -
Stag90
csendes tag
Ne támaszkodjatok azokra az adatokra! A Nokia is bevallotta, hogy azok nem pontosak, sőt az új firmware azt is javítani fogja. Csak magatokat idegesítitek vele.
Ami gázabb, hogy két hónapja kibír másfél napot a telefon simán, erre kimegyek külföldre, és lemegy 12 órára. Azóta sem javult a helyzet (3 napja). Megvárom a frissítést, de ha legközelebb is ilyen csinál, megy szervizbe.
-
Rigiboy
tag
Venni akarok valami jó fülest a telefonhoz
Nokia BH-111 -t néztem ki szerintetek működik a 800-sal? mert a füles már kicsit régebbi.
Vagy esetleg valakinek valami jó ötlete max 10 ezret szeretnék rászánni -
sajtee
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
- A bluetooth hogy működik (küldés-fogadás, zene-kép);
- SMS- és ébresztőhangnak lehet-e egyedit berakni, a csengőhangot át lehet-e állítani Zune nélkülAkkuról valami vélemény? Nagyon gyenge?
-
Воланд
titán
fajlkuldes nincs bt-n. sms es ebresztohangnak csak a gyarit lehet, sajat csengohangot lehet beallitani zune nelkul kulonbozo programok segitsegevel, de ott elore megvagottak vannak.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
Még valami.
Az "unlock" (nem függetlenítés, szoftveres) mennyire legális (pl. iphone-jailbreak, android-root)? Megoldható már normálisan a lumia-n is érdemes-e, vagy nem sok dolgot ad?
-
zoo8800
veterán
A Camponában, a T-pontban van egy magenta színű dummy, ha valakit érdekel.
rip and tear, until it is done
-
Futi...
csendes tag
Sziasztok.
Nekem csak két kérdésem lenne.
Ha megnézem az emaileket és megnyitok pl.egy wm-et,
Akkor azt az üzenetet kapom, hogy:
Nem nyitható meg a melléklet.
Nincs alkalmazás társítva ehhez a fájltípushoz.Tudnátok valamilyen alkalmazást ehhez ajánlani?
Ami még nem megy (vagy nem tudom, hogyan kell),
fényképet feltölteni facebookra.
Van megosztás, de csak email vagy skydrive.
Skydrive-ra felmegy, de ott sincs ilyen.Segítségeteket megköszönöm!
-
Воланд
titán
válasz Futi... #2034 üzenetére
1.: nincs ilyen.
2.: facebook fiokot hozza kell adni (settings --> e-mail+accounts), utana lesz fb megosztas is, de ajanlom a hivatalos appot erre a celra. skydrive-on meg kell lennie egy olyan mappanak, hogy mobile uploads. persze azon a liveid-vel kell bejelentkezni, amit eloszor adtal meg.
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Mekkora már, hogy késsel meg minden franccal kínozzák a kijelzőt és nem lesz karcos, én meg harmadjára töröltem meg mióta megvan szemüveg törlő kendővel és van rajta három hajszál vékony karcolás. Vicc
-
jpisti
senior tag
Nézzétek már meg, hogy nektek is érkezett frissítés a Nokia Vezess-re?
(nekem jött egy, de ez még nem a 2.0)A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
Dangers
csendes tag
reckless racing Gondolom kb soha nem lesz wp7 ? valami hasonló játék akad wp re?
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
A nokia drive hoz a teljes magyar térképet le akarom tölteni , de az 117 mega... nincs a közelemben wifi. Le lehet ezt szedni, valahogy a pc-hez csatlakoztatva is? -
nyesix
senior tag
aha, köszi
másik kérdés, ha gmailes címtárat használok, akkor amikor új nevet írok a telefonba akkor megkérdezi, hogy a g mailes címtárba vegye-e fel. Ez mikor/hogy frissül be a gmail címtárba? vagy eleve oda kezdi el felvenni? csak mert akkor nem látok kis pontokat, mint pl egy FB belépéskor... -
jpisti
senior tag
A live, gmail, stb fiókokat az előre definiált gyakorisággal szinkronizálja (már amiket engedélyezel: E-mail, Névjegyek, Naptár)
Míg a facebook az alkalmazás, vagy a kapcsolatok indításakor szinkronizál.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
nyesix
senior tag
és abban tud valak isegíteni, hogy a a gmail es címtárba néhány telefonszámom a (400 ból) úgy került bele, hogy a mobilszám mellé az gogle címjegyzékben az került, hogy egyéb.
ÉS az ilyeneket úgy szinkronizálja a lumia, hogy a nevet áthozz, a többit pedig nem..magyarul kéne nekem egy olyan progi, amivel gyorsan tudok gmail es címjegyzéket szerkeszteni (nem tudom sikerült-e érthetően leírni a problémát)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok