Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Szemi88 #2853 üzenetére
???
market lapkaja ki van tuzve a start kepernyore? mert azon jelzi.
"Mondjuk nem tudom, hogy mióta van hozzá frissítés."
ket, vagy harom napja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
germinator66
aktív tag
Ez így nem teljesen igaz: a 900-as 1cm-el hosszabb, és 7mm-el szélesebb, 20g-mal nehezebb. Ha megnézitek, a promó reklámokban is elég orbitálisan néz ki a csávó kezében. Persze ez szubjektív, de semmiképp sem ugyanakkora a két telefon.
Viszont ami nekem feltűnt, hogy a fehér szín nem elég egyenletes (akkor látni, amikor a háttér fehér, pl. mail), mintha a betekintési szögre kényes lenne, illetve a kijelző bal oldalán látni egy kb. 2 pixel széles vörös csíkot hosszában. Érdekes módon, ha a diagnosztikai menü "LCD White" részében nézem, akkor látni, ha a "Lights" részben, akkor nincs ott a vörös csík (de egyébként a menüben mindenhol ott van)
[ Szerkesztve ]
-
anx92772
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet felrakni az "igazi" Battery Status progit? Nem azt, amelyik a Diagnostic-ban van! Hogyan és honnan lehet beszrezni ezt a programot.
A Diagnostic-os csak azt mutatja, hogy hány százalékos a töltöttség és mennyi a pillanatnyi fogyasztás. Az kellene, amelyik az akksi kapacitását is mutatja.Köszi!
-
janes1976
őstag
Lehet láma lesz a kérdés, elnézést érte.
Ezen a rendszeren ha nincs bluetooth, akkor pl. csengőhangot vagy amit készítek képet hogy lehet egyik telóról a másikra átküldeni?
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
-
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Nem tudtok valami jó csengőhangot ajánlani amit jó meg lehet hallani amikor csörög a teló.
Most a lumia 800 csengőhang van benn.
De nem mindig hallom meg. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
kecsi76
tag
Lehet nézelődni..
http://www.wp7connect.com/2012/04/11/concept-art-nokia-lumia-920-running-windows-phone-8/
-
válasz germinator66 #2856 üzenetére
[link] igazad van, de a 900-ason sokkal jobban ki van használva a hely. Tegnap Veletech-en megnyomkodtam. Jobb volt érezhetően mint a 800-as.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sztif
aktív tag
Nekem is 0Ft volt a kártyacsere a Telenornál, na meg 2perc!
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
germinator66
aktív tag
Márhogy miben volt jobb? Fogásban?
Az igaz, hogy a 800-ason is elfért volna min. 3,9"-os képernyő, de a 4,3-ért nem érné meg nekem amennyivel nagyobb a 900. Eleve a 800 is nagyobb élőben mint amilyennek a képeken tűnt, nekem ez még épp a használható méret. Persze, lehet hogy hozzá tudnék szokni a 900-ashoz is... -
HopeckoR
aktív tag
válasz germinator66 #2883 üzenetére
Nálam is csak a Battery Status elérhető a diganostics menüben, de nekem sincs "Detailed Battery Info"
-
válasz germinator66 #2884 üzenetére
Kijelzőben mérettől függetlenül. Valahogy tisztább/élesebb a képe. Ugye mert nem Pentile Matrix ugyanannál a felbontásnál. De mindegy, mindenki azt vesz amit akar. Én ha magamnak kéne Lumiát válasszak akkor tuti megvárnám a 900-ast, így hogy próbáltam már mind a 2-t.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sztif
aktív tag
Nekem is 0Ft volt a kártyacsere a Telenornál, na meg 2perc!
Vótmá'
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
Ma is megpróbáltam bejelentkezni vagy regisztrálni a Zune-ra, de egyszerűen nem megy tovább a rendszer, vki megnézné, neki hogy működik?
-
Land
veterán
Kis problémába ütköztem. Elméletileg 3 film van a telefonomon. Újraraktam a gépet és szinkronizáltam a Zune-nal. Azt írja ki, hogy nincs hely a telefonon, de a videók listájában nincsenek a felrakott filmek. Törölnöm kellene azokat, hogy fel tudjam másolni még pár albumot.
->Megoldva
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Rosszul emlékszem, hogy a frissítés előtt lejátszotta a kütyü az index videókat?
Nekem nagyon úgy rémlik, hogy igen. Az új frissítés óta viszont nem. -
Urban Terror
tag
Frissítés előtt nekem is mutatta a kapacitást, de jelenleg csak a feszkót és áramot írja ki.
-
kecsi76
tag
válasz Urban Terror #2894 üzenetére
nekem ugyanolyan.. próbáltad ujratelepíteni hát6? bár nem hiszem.. akkor nem tom..
-
Frej
csendes tag
hogy lehet "msn"-en beszélgetni a messaging menüben? ha a switch-re nyomok, csak facebook és sms van. miért van ez? elvileg integrált, nem?
-
anx92772
tag
válasz germinator66 #2883 üzenetére
Kb. másfél hónapos a telóm, nincs semmilyen anomáliája, de nincs benne Detailed Battery Info. Csak Battery Status, ami a pillanatnyi fogyin és az akku töltöttségi szintjén semmit sem mutat.
A te telód független? Az enyém T-s
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest