Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
November 23-án a Telenor Netshop-ban 5000 Ft kedvezménnyel lesz megvásárolható a Lumia 800.
-
-
Sztif
aktív tag
Nokia szervízben cserélik a házat garanciában, mert a gyári szilikontok miatt bepöttyösödött? Valaki élt már ilyen problémával?
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
oszy
veterán
miét írja a zune az avi-ra, h "érvénytelen médiatípus"???
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz Nundee K. #8796 üzenetére
Én mindenképp az L800-ra szavazok! Nekem volt Android is.
Szinte korlátlan, mindenféle alkalmazás. Minek? A fontosak itt is megvannak, és ingyenesek.
A testreszabhatóság... ez így teljesen jó! Sokkal gyorsabb rendszernek érzem.
A javítással meg úgyis sok minden javulni fog.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
őstag
-
őstag
válasz polonic #8811 üzenetére
Az álliíható csempék megvannak benne, ami elég jól testreszabható. A rendszer gördülékenyebb és gyorsabb a boot idő is. Az akksi idö javult egy keveset. Wifi ugyanúgy lekapcsol ha kikapcsolod a képernyőt. Lentebb írtam hogy bluetooth megosztás nem működik, és a telefonon való csengőhang szerkesztés/beállítás sem. Sok újdonságot nem hozott eddig. Remélem én is hogy a bluetooth megosztás és a csengöhang szerkesztés müködni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
Fiamnak (15 éves) egy éve van androidos telója (xperia mini, az utolsó verzió) Tegnap azt mondta, ez a WP nagyon el van találva, és hogy szuper a lumia 800-as, szeretné. ha a következő neki is WP telefon lenne! Ennél több nem kell nekem. Android vs WP vonalon.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Sofian
őstag
Amit a WP push notification-nek hív az szégyen... egyszerűen a Push email-en kívül semmi sem megy "élőben" 30-40 perces késésekkel szól... Így könnyű spórolni az akkuval...
[ Szerkesztve ]
-
Kofetto
tag
Nekem FB üzenetek sose jönnek meg, kell valamit beállítani hozzá, vagy sima FB install és kész?
-
Sofian
őstag
Több mint 1 GB-os mobilnetem van szóval mindig onlány. Ettől függetlenül az e-mail kivételével random jönnek a dolgok.. néha az újraindítás segít.. de egy idő után ismét megzeberedik... Az egész push botrányosan van megcsinálva. Pl van a mikor a MasterCard mobile App sem kapja meg a push üzeneteket és csak újraindítás után lehet vele fizetni. (Nem.. ez nem az app hibája... OS oldalon van valami nagyon elrontva)
-
SPY0817
aktív tag
Hali
Nagyon szemezek a Tféle jóárasított Lumia800al de kacsingatok a WP8 fele is.
Szerintetek mennyire éri meg?
(Számít a pénz )| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
SpongyaBob
veterán
Whatsapp tökéletes, Fb és két e-mail fiók szintén. Hamarabb jelez a telefon amikor új e-mailt kapok, mint az asztali PC-n lévő win7-es minialkalmazás. (gyakorlatilag abban a pillanatban jelez amikor elküldték) Ilyen téren tökéletesen elégedett vagyok a rendszerrel.
Nálad szerintem valami egyedi hiba lehet.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Sofian
őstag
válasz SpongyaBob #8831 üzenetére
Mint említettem az e-mailnél nincs bajom nekem se.. de az FB chat is rosszalkodik.. néha azonnal jelez néha csak kijelző feloldáskor.. (pedig mobilneten van...)
-
btudos
nagyúr
válasz SpongyaBob #8831 üzenetére
Tényként kezelendő hogy a WP-s notification system egy elk**t valami. Már csak azért is biztos, mert WP8 alatt az eddig hektikusan működő dolgok tökéletesen mennek (a Vibert leszámítva, ami mivel nem Nokiám van, még mindig egy használhatatlan valami.)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Gabor970
addikt
valaki tudja kapásból, hogy írathatom ki az IMEI számot a kijelzőre? Munkahelyemen külön engedélyhez kötött a telefonhasználat, és időnként be kell mutatnom, hogy pontosan erre a példányra nekem van. IMEI alapján megy. Köszönöm!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
gabesz.1986
tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy lumia 800al azt szeretném kérdezni hogy ezt a csengőhang mizériát ( 1 mega, fix hossz) és bt-n nem lehet fájlokat küldeni vmelyik frissítésben megoldották-e.
Navigáció mennyire használható mert elég szélsőséges véleményeket olvastam most symbianos telóm van nokia maps-al nincs gondom. -
btudos
nagyúr
válasz gabesz.1986 #8845 üzenetére
Csengőhang "mizéria"? Ez ilyen, együtt kell élni vele, ígéret van a lehetőségek bővítésére, szerintem akinek nem elég 39 másodperc annak nem elég másfél se hogy meghallja hogy csörög a telefonja
BT fájlküldés még nincs, WP8-ban megoldották, Lumiákra lehet hogy lesz, konkrétumot nem tudunk erről.
A Symbian-os Maps sokkal komolyabb funkciókkal bír mint a WP-s, de folyamatosan fejlesztik a Drive-ot.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
szika87
aktív tag
Mától én is Lumia 800-as tulaj vagyok,a Tré mobilnál nagyon levitték az árát így megérte mert szuper ksi telefonnak tűnik.
Mindig vigyáztam a telefonjaimra és nem is voltak karcosak sose,ezen hogy bírja a gorilla glass?Sokan használják fólia nélkül?
Illetve hallottam hogy a hátlap gyakran foltosodik,ez mitől lehet hogy lehet elkerülni? Amit gyárilag kaptam hozzá gumitok eléggé merev,jó az feltenni rá vagy inkább egy puha tasak és vigyázva használni?
Így elsőre ennyit,kérdeznék,magát a rendszert majd kitapasztalom magam.
De bármi fontos tippet észrevételt meghallgatok hátha elsiklok valami felett.
kösziWe are here for a good time, not a long time.
-
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy Lumiát, rengeteg videót megnéztem már, csomó tesztet olvastam, és szinte mindenhol azt hallom, hogy igen gagyi hangja van, minőségi fülessel is.
24/7-ben zenét hallgatok, fontos a normális minőség. Erről írnátok pár sort?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App