Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninjago
tag
Igen így negyven felett én is így gondolom. Ami igazán jó lenne, arra úgysem fogok kiadni 100 feletti összeget. Eddig úgy voltam, hogy minden legyen szuper benne, most meg úgy vagyok vele telefonáljak vele, leveleket megnézzem, fényképezőt meg majd veszek külön.
egyébként kb egy évre tervezném, ha beválik a rendszer esetleg jobbra beruháznék, ha nem veszek valami másikat. A csengőhang minősége milyen? Ez még fontos lenne, nem nagyon hallom meg ha csörög. -
kutga
nagyúr
válasz Dhampir #25751 üzenetére
Ezt a képet egy villanós droiddal lőttem:
Nem lett valami fényes és nem azért mert nem értenék a fotózáshoz, a Lumiák kamerája ettől klasszisokkal jobb. Nem szabad elfelejteni azonban hogy az 520 abszolút belépő, ha villanó kell, komolyabbat kell venni.
MOD
ninjago
Semmi baj a csengőhanggal, minősége, hangereje is megfelelő.Let the Zone take me if I am.
-
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
A dupla koppintásos feloldás mennyire meríti az akkut?Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Rocky975
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Tim82
félisten
WP7-tel volt több ilyen is, nekem jelen pillanatban három ugrik be (HTC 7 Pro, Dell Venue Pro, LG Quantum).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
zuioch
aktív tag
Valaki múltkor itt hajtott olyan órát, ami a csempén valóban mutatja az időt.
Íme -
Tim82
félisten
válasz foxymaci #25773 üzenetére
Beállítások -> Kezdőképernyő+téma -> Kezdőképernyő háttere -> Fénykép kiválasztása.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mdraco
őstag
Elmélkedtem mire lehetne váltani, egy kis agymenés.
525: csak 1 gb ramért nem érdemes, nem kapható hivatalosan.
530: visszalépés.
620, 625, 630, 635, 720: 512mb ram miatt (és egyéb miatt) is nem tartom nagy előrelépésnek.
820, 920: Már nem nagyon kaphatóak.
925: Na itt erre már megéri, csak kb 3x többe kerül...
Hát ennyi, 520 egy éve megvan, még jó ideig meg is lesz, mert még mindig qrva jó[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
ez az alja:
A Skype, a HereDrive+, meg még sok más átlátszó csempe a 8.1 HD Titles nevű, ingyenes programmal lett kirakva.
-
zuioch
aktív tag
Ajánlanék egy ingyenes, de szerintem totál ismeretlen játékot. Véletlenül találtam rá én is, de a grafikától (vagy inkább a képi világtól + hangulattól) becsokiztam!
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, mintha lett volna szó korábban hívásfogadási problémákról, konkrétan csörög a telefon és a kijelző nem reagál semmire, kikapcsológombbal ki kell kapcsolni majd újra be és utána lehet felvenni a bejövő hívást. Erre van már valami megoldás? Eddig ez az egyetlen hiba jelentkezett a telefonnál, de néha elég idegesítő. (gyári független a telefon).
-
Lacus_84
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz Lacus_84 #25794 üzenetére
830-ról már elég sok leak jött ahhoz, hogy szerintem ne legyen fake. 530-ról is kb. hasonló mennyiségű leak volt 1 hónappal ezelőtt. Viszont csak az ára miatt remélem, hogy lesz 730 is, nem szívesen nyúlok mélyen a zsebembe :/ De sajnos kétlem, hogy mindkettő jönne, nem lenne logikus az "egymás melletti" modelleket időben is egymás mellett vagy egymás közelében piacra dobni.
Egy 920-assal is "beérném", néztem ebay-en 56-60 körül vannak még (máshol kb. már nem is lehet kapni), csakhogy azok kivétel nélkül USA-ból meg HongKong-ból jönnek, ergo ahhoz még hozzájön az ÁFA, úgy meg már annyira nem éri meg (sőt egyáltalán nem, Telenortól meg lehetne venni hazai garanciával függetlenül rablánc nélkül 79ért a 925-öt...). A Xolo-tól meg a Prestigio-tól meg bevallom őszintén, félek telefont venni, pedig azok legalább dual sim-esek, és 1 GB RAM-mal szereltek.
-
mb0100
csendes tag
Sziasztok, olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a telefon pár napja azt produkálja, hogy eltűnt a háttérkép, csak fehér a kép, meg a gyári ikonok feketék.
Szerintetek mi lehet az oka?Iphone 5s
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest