Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Sziasztok. Most frissítettem barátnőm 520-asát 8.1-re és ahhoz, hogy tudjon frissíteni 13 alkalmazást kéri a Microsoft jelszót (a felhasználónevet meg már automatice beírja) de a jelszót elfelejtettem, és a jelszóemlékeztető mail címet is... Ilyenkor mi van?
iPhone 12 128GB Black
-
törölt tag
Visszatettem én is a WP8/Black-et...lehet ez is marad, nem sok dolog hiányzik a 8.1-ből..
-
törölt tag
válasz Rob700 #26551 üzenetére
Menj végig a jelszóhelyreállító folyamaton. Ha nincs kétlépcsős azonosítás, akkor elvileg netes vagy telefonos módon lehet kérni helyreállítást, valahogy igazolva, hogy mi volt a fiókon, milyen levelek, ilyesmi. Ha van kétlépcsős, akkor legjobb esetben is 30 napot kell várni a kérelem után, mire megküldik a resetelő emailt.
PASLA: Majd idővel az appok fognak hiányzni, ha a 8.0-ra nem mennek fel
-
CyberPunk666
senior tag
Igen, viszont abban is biztos vagyok, hogy egy közvetlen gomb elfért volna a névjegyeknél, vagy a beépítettet is fel lehetett volna turbózni (fel is kellett volna). Jó a nagyobb funkcionalitás természetesen (bár én nem használtam, nekem a gyors üzenetkezelés jobb volt). Kétlem, hogy egy MS szintű cég, aki eddig a legintegráltabban oldotta ezt meg, nem tudta volna ezt a facebokkal lezsírozni, pláne, hogy a googlenak van házi ellenfele a g+ személyében.
Nekem az értesítésekkel nem volt semmi gondom már annál sem.
-
elmepocok
tag
Ez így szerintem nem igaz, bár nem tudom, neked mi számít bele a gyorsaság fogalomkörébe. A görgetések és animációk valóban gyorsak, viszont a 8.0-hoz képest iszonytató mennyiségű töltőképernyő számomra idegőrlő. Összességében azt kell mondjam, rosszabb a telefonom, mint volt, pedig azelőtt imádtam. Mondjuk ebben lehet benne van, hogy egyre inkább androidra emlékeztet, amit meg nem imádok...
-
hgabci
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap szereztem be frissen Nokia Lumia 520-amat (Vodától) és rögtön rá is nyomattam a 8.1-et, hogy egyből azt szokjam meg. Ez az első okostelóm egyébként és eddig tetszik, de lenne néhány kérdésem.
Külön hozzászólásokban teszem fel őket, hogy könnyebb legyen válaszolni.
Előre is köszönöm a válaszokat!Gabi
-
hgabci
csendes tag
Már néhány napja olvasgatom ezt a fórumot, de természetesen az egészen nem rágtam át magamat és amit véletlenül megtaláltam, azt sem tudtam újra megkeresni.
Hogy működik itt a keresés? Lehet valahogy egy felhasználó hozzászólásaira szűrni?Gabi
-
hgabci
csendes tag
Milyen e-könyv olvasó alkalmazást ajánlotok?
Gabi
-
hgabci
csendes tag
Volt itt vhol szó róla, de nem sikerült visszakeresnem: Milyen alkalmazást töltsek le, hogy jobb fotókat készíthessek?
Gabi
-
hgabci
csendes tag
Erről is volt talán szó, de szintén nem találom:
Emlékeztető hangjelzés. Az az egy halk csippantás sz*rt sem ér. Meg lehet változtatni, hogy sokkal hosszabban és hangosabban jelezzen? Ha igen, hogyan?
Létezik esetleg olyan alkalmazás, amivel egyszerűbb emlékeztetőt írni? (A régi telefonommal annyi volt, hogy kiválasztottam a menüből, hogy „emlékeztető” megadtam a szöveget, dátumot és időt és kész. És folyamatosan emelkedő hangerővel jelzett, nem lehetett nem meghallani.)Gabi
-
ViTToRe
aktív tag
válasz hgabci #26564 üzenetére
Több gyári fényképező alkalmazás is van ami gyári szintű illetve ingyenes: Nokia Camera - Nokia Panorama - Nokia Smart Cam, de egyik sem rendelkezi olyan nagy mennyiség beállítással mint a ProShot nevű app. HDR képek készítésétől egészen a kontraszt / szaturáció állításig szinte minden lehetőséged megad, sok előreprogramozható móddal kiegészítve. Ellenben nagyjából 200-300 forint körüli összeget kérnek érte, de szerintem megéri annak, aki jártasabb a képkészítésben, és nem utólag akar a képeken javítani egy külső program segítségével. Folyamatosan fejlesztik / frissítik.
Mintakép - ProShot[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Ha felrakom a vodás 520-at pc-re ez a Nokia Software Recovery Tool mostmár az új Cyant rakja fel, vagy elöször mindenképp a 8.0-át, majd várhatom meg, míg OTA-n leszedi a Cyant? (DP van rajta, de nem várok)
ViTToRe: 500huf a ProShot.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
m1lan
őstag
válasz catroot #26560 üzenetére
Kinézetre szvsz a legszebb és legpraktikusabb. Tény, hogy vannak funkciók, amik még hiányoznak, de összességében szerintem a Facebook app a legkevésbé problémás közösségi app a WP Store-ban. Az Androidos változatot is előszeretettel használtam Xperia U-n, de ott gyakran előfordult, hogy lefagyott vagy fekete képernyővel indított, és kellett 1-2 perc, mire hajlandó volt betölteni. Ugyanezt láttam osztálytársam Xperia SP-jén is, pedig abban már komolyabb vas van. Tehát optimalizálás tekintetében szerintem nagyon jó a Microsoft-féle verzió, főleg ha azt is belevesszük, hogy csak 512 mega RAM van a telefonunkban. iOS-ről nem nyilatkozom, azt nem használtam/láttam, de kép alapján kényelmetlenebbnek tűnik, mint a miénk.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
CyberPunk666
senior tag
Nem tudom, nem vagyok kibékülve a gombok érzékenységével benne. Van, hogy kétszer-háromszor rá kell nyomnom a kis piktogramokra, mire megcsinálja amit kell.
Illetve nagyon zavar, hogy külön applikációra van szükség az üzenetkezeléshez.Amúgy ha a mobilos honlapon egy picit változtatnának az ergonómián, az nagyon megfelelne. Akkor fel se raknám az appjukat.
-
duo
addikt
válasz KunEmber #26536 üzenetére
8.1+cyan:
tényleg rendben van. gyors, gyorsabb mint pfd-vel a sima 8.1 gdr1. nincs csempe-lag. folyamatos. merülést nem tudom most durván merül, de volt vagy 2óra aktív kijelző használat.
NSU val downgrade volt 8.0-ra majd onnan OTA jött a cyan.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
CyberPunk666
senior tag
Felrakás után gyorsan merült és szaggatott is egy picit, még az alkalmazások telepítése után is, de reggelre elmúlt, feltöltöttem és most gyors is és a szaggatás is megszűnt, az aksi sem merül jobban semmivel.
Mondjuk az a durva, hogy a felrakás előtti hívások részleteit is írja, tehát ezeket az adatokat eddig is gyűjtötte, csak nem írta ki.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
olvasgatom hogy vodához már megjött a Cyan ..
T-Mobile-hoz elért ? vagy majd megint csak 1-2 hónap múlva..In loving memory of Garrett Lockhart
-
KunEmber
senior tag
válasz Namelesske #26573 üzenetére
Én DP-t nem használtam, de az itt leírt hibák legtöbbjével nem találkoztam. Mondjuk csak 2 órát nyomkodtam, de lag pl. egyszer volt csak egy kicsi, csempe újratöltés nincs. Azért már ez sokat jelent...
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
miqlas
őstag
Kíváncsian várom a Telenoros verziót!
Más! Kezman hova tûnt?
42
-
StanDoFF
tag
Üdv! Ma sikeresen felbosszantott megint a készülék! Bográcsozásnál szerettem volna mutatni valamit a rokonoknak internetről, de amikor benyomtam az adatkapcsolatot, nem volt netem! A 3G-t kitette a sarokba, térerő maxon volt, de mégis azt írta, hogy nincs kapcsolat! Most itthon szintén nincs, szóval az antenna hiba kilőve. Állítgatni nem szoktam semmit, 1 hete amikor lemerült a keretem, akkor még ment (5-én kaptam meg az új keretet).
A telefon független, és T-mobile-os kártya van benne. Szerintetek mit kellene megnéznem, hogy jó legyen ismét? -
Tim82
félisten
válasz miqlas #26580 üzenetére
Nokia E72-re váltott, annak topikjában láttam aktívabban hozzászólni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Namelesske
addikt
válasz StanDoFF #26590 üzenetére
Fél éve vagyok WP user, de kb mindennap történt valami. Elérte a Store a 300 000 appot!
Aki szerint ez ez halott platform az téved. Nevezzük inkább fejlődőnek. Sose unatkoztam még WP mellett, root jog se kellett hozzá...Jó WP usernak lenni.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
juhasz22
aktív tag
A fenyerzekelo nalatok is szorakozottan mukodik? Belteren osszevissza huzogatja a fenyerot.
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
P00By
nagyúr
Üdv! Milyen sebességű SD kártyát tud kihasználni maximálisan a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
StanDoFF
tag
válasz westcoastog #26597 üzenetére
Jah, de ha vásárolni szeretne, akkor megéri a class10-esbe befektetni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest