Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz Namelesske #30003 üzenetére
Nekem ugyan nem. Ha rábököm mondjuk az új email értesítésre, egyből megy az alkalmazásba.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz Namelesske #30006 üzenetére
Passzolom, majd otthon megnézem. Nem egy nagy érvágás, mert nem használom.
Let the Zone take me if I am.
-
leeka
tag
Szerelésben jártast kérdeznék, hogy tapasztalt-e olyat, digitizer kerettel együtt felkerült a telefonra,és hébe-hóba megőrül,ugrál és csak újraindítás után jön rendbe....
Többször szétszedtem megnézni a szigetelést, újraszígeteltem...lehet maga a digitizer kaki(az alsó sáv se reagál mindig)?
A másik meg...kis ütéstől újraindul a telefon,akksit kicserélem és a hiba megszünik!!??wtf
Ezt mivel lehet magyarázni? egy akksi jó vagy nem jó,nem?Fear the future !
-
leeka
tag
-
monosgeri21
tag
Frissült a Battery Saver, most az elmúlt 24/48 óra fogyasztását is láthatjuk.
-
saw1114
tag
sziasztok!valaki tud mondani erről valamit c00d4e84 és nincs hang lumia 520
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
saw1114
tag
hogy tudom visszaállítani alapra?
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
saw1114
tag
válasz westcoastog #30018 üzenetére
ezzel úgynazt érem el mint a bekapcsolás hang fel le power gomg és hang le?
-
törölt tag
Sziasztok!
Új vagyok wp terén. Tudnátok nekem olyan zenelejátszót mondani amiben van equalizer?
[ Szerkesztve ]
-
saw1114
tag
válasz westcoastog #30022 üzenetére
ez sem segítet rajta hangerő fel le nyomogatva nem ír ki hangerőt nincs rajt hang nem játszik le semilyen mp3 at videót valami ötlet?és még mindig 8.1 van rajt 8.0 vissza lehet állítani,
[ Szerkesztve ]
-
L4D1K
őstag
Üdv. Elfogyott a tárhely a telefonon, sd kártyám nincsen. Ha törlöm a fényképeket, videókat a telefonról, Továbbra is elérem őket onedrive on? Magyarán mindenről készül egy másolat a felhőbe ?
# ANTAL Tuning #
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
hangrögzítéshez töltöttem le alkalmazást az áruházból. Sima, régebbi nokia headset-el vettem fel a mondanivalót. Működik, de hang csak kihúzott headset-eé van Illetve ha maxra rakom akkor nagyon-nagyon halkan hallom visszadugva!
Mi lehet a probléma? A headset jó lenne ehhez?
-
touchscreen
tag
Hivatalosan is bejelentették
Windows 10[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz touchscreen #30035 üzenetére
nem, hivatalosan nem twitteren fogjak bejelenteni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
touchscreen
tag
Igaz, csak nem hivatalosan közölték
-
dpetibane
tag
nem találom hol kell azt beállítani mi futhat a háttérben és mi nem segítenétek?
-
dpetibane
tag
válasz westcoastog #30042 üzenetére
Köszi!
Azt mi szabja meg hogy mi futhat háttérben és mi nem?
Mert valamit tudok állítani hogy futhasson és valamelyiknél meg sem jelenik ez a kapcsoló
-
evo87
őstag
Váltottam, úgyhogy elköszönök a topiktól. Köszönöm a segítséget és a tippeket amiket itt kaptam
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest