Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Hol kell bekapcsolni a telefont?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Használ vki asztali dokkolót/hangszórót? Eddig a Philips-től találtam mikros USB-s kivitelt.
Tapasztalat ezekkel, netán más is gyárt hasonló asztali töltőt/hangszórót/rádiót?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
SOAD19
addikt
-
m1lan
őstag
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem nem fair, hogy nagyban megy a kivételezés a WP-s telefonok között. Egyes X időn belül vásárolt telefonok a Nokiától/Microsofttól kaptak egy ajándékutalványt, egész konkrétan 8000 forintot levásárolhatnak a tulajdonosaik az áruházban (Lumia 625 és annál drágább készülékek)
Valamelyik nap nézegettem az App Social-t, és láttam, hogy 5 db Gameloft játék is ingyenesen letölthető LENNE, ha legalább Lumia 625-öm lenne. Az 1 giga RAM-os készülékekre meg még 4 további...
Értem én, hogy mi a legalja kategóriát képviseljük, mert csak egy nyamvadt 520-ra futotta, de valamit azért nekünk is dobhattak volna. Az Asphalt 7-et meg ne is keressétek most az áruházban, ugyanis amíg ingyenes, számunkra nem elérhető
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Lall
veterán
válasz SOAD19 #23011 üzenetére
Nem neked szólt. De tényleg nem ártana utánaolvasni az ilyen egyszerű dolgoknak és nem feltenni 2 percenként ilyen szintű kérdéseket.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
LazacX
tag
A rádió a kocsiba integrált, semmiképpen nem szedem szét, a márkaszervizbe viszont nem viszem emiatt, vonalkimenet meg nincs rajta. Ha a legdrágább transmittert választom, akkor is olcsóbban jövök ki, a minőség meg másodlagos, az élvezhető szintet azért bőven megüti, illetve megütötte eddig. Természetesen nem várok el fullos megoldást "ezeröccáér, ha többet veszel ezerkéccá", de jól lenne tudni, hogy az előbb említett elvárásoknak mely transzmitterek felelnek meg.
-
starpeter
senior tag
Hogy lehet frissíteni a marketot?
-
ketele69
tag
Sziasztok!
A telefon Documentum könyvtárába 2 db pdf filet másoltam be. Az egyiket simán megnyitja, míg a másikra azt mondja nem érvényes az útvonal? (lehet, hogy a méretével van gond, ugyanis a problémás file 311 MB-os.)
Továbbá a SD kártyára másoltam 4 db könyvtárat benne mp3 file-kal, de a könyvtárak nevét ismeretlen előadóként jelzi ki. Mi a megoldás? Esetleg tudtok ajánlani az Áruházból ingyenesen letölthető jó zenelejátszót!
Köszönöm.
-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Srácok az áruházban melyik az a GPS amelyik használatához nem kell internetkapcsolat?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz starpeter #23000 üzenetére
Először is, pattog, nem kattog. Az a 8-1 fejlesztői változatában egy bug. NEM ALKALMAZÁS. MÁSIK RENDSZERVERZIÓ! A másik dolog... Az asphalt 7 fent van, de a 8 is jól fut az optimalizálásoknak köszönhetően. Nem viccnek adták ki erre a telóra. Ez wp.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Humbucker
senior tag
Csak találnám meg ezt a Drive+-t.Hogy tudom a legegyszerűbben megtalálni?Nincs valami kereső vagy valami?
-
Joker88
őstag
valaki tud valami jó kis időjárás-előrejelző programot az 520-ra , ami működik is normálisan?
A Bing-féle "Időjárás" nem vált be..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
m1lan
őstag
Az utóbbi időben eléggé agyzsibbasztó lett a topik
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
starpeter
senior tag
google mapnél nem tudom térbelire,3ds-re állítani, hogy kell?
-
starpeter
senior tag
válasz kopidoo #23048 üzenetére
És gondolom az is kattog hacsak nem win 8-at használsz
Más böngészőnél van olyan ,hogy ott már HD-ban van?
Például ennél[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest