Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz westcoastog #23798 üzenetére
pont azert, mert olyan idiota
(Mint en?)
Amugy vannak ennel szazszor brutalisabbak is, erdemes megnezni
[link][ Szerkesztve ]
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
missz
tag
válasz westcoastog #23802 üzenetére
Nem baj
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
Thaddius
tag
válasz westcoastog #23802 üzenetére
Nekem valami hihetetlenül bejönnek, kéne vegyek párat és cserélgetni túl sok a jó.
-
D4v3
őstag
válasz westcoastog #23805 üzenetére
Miért szerinted az itthon kapható tokokat nem kintről szerzik be?
(tesóm tokokat forgalmaz itthon, kínából veszi őket fillérekért, ahol még rá is nyomtatják neki a kívánt képeket, panasz vevőktől nem nagyon jött még). -
starpeter
senior tag
Azt tudja valaki ,hogy amikor lefényképezek valamit ,akkor az egyből megjelent nekem a onedriven számítógépről ,de most valamiért nincs fent a onedriven.
-
törölt tag
A névjegyeket hogy lehet kitörölni a legegyszerűbben, hogy ne egyesével kelljen?
-
starpeter
senior tag
Azt tudja valaki ,hogy amikor lefényképezek valamit ,akkor az egyből megjelent nekem a onedriven számítógépről ,de most valamiért nincs fent a onedriven.
-
törölt tag
válasz Namelesske #23813 üzenetére
Webes feluleten kijelolod mindet, majd torlod aztal leszinkronizalod a telot es kesz.
-
Banyai87
csendes tag
Sziasztok!
Feltöltésnél kaptam bónusz adatot, de mikor fel akarom használni, jön az sms, hogy aktiválódott a NapiNet csomag...
Mi lehet a gáz szerintetek?
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, feleségemnek szeretnék egy ilyen telefont venni. Kérdéseim: mennyire gördülékeny a kezelés, menüben mászkálás, telefonálás? Ő csak telefonál, smst ír, zenét hallgat, néha csinál egy két fényképet. Ezt meg tudja tenni mindenféle akadozás nélkül? Mert az androidból elege van, hogy pl egy képernyőfeloldás után másodpercekig fagy a telefon meg hasonlók. Szóval egy ultragördülékeny teló kell neki. Ez tudja ezt vagy nézelődjek a drágábbak között?
Bónusz: a 8.1- es frissítést megkapta/meg fogja kapni végül a telefon hivatalosan? -
Namelesske
addikt
válasz Khelben #23826 üzenetére
Sziasztok, feleségemnek szeretnék egy ilyen telefont venni. Kérdéseim: mennyire gördülékeny a kezelés, menüben mászkálás, telefonálás? Ő csak telefonál, smst ír, zenét hallgat, néha csinál egy két fényképet. Ezt meg tudja tenni mindenféle akadozás nélkül?
Igen. 100% Igen.
Minden WP8 telefon megkapja.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
tobias40
veterán
Hi!
Hogyan tudom a sim-ről átmásolni a kontaktokat a telefonra?
Nem tudom szinkronizálni a kontaktokat a sim-ről a gmail-ba!
Én csinálok vmit rosszul vagy ez így természetes?Üdv!
-
Khelben
nagyúr
válasz Namelesske #23827 üzenetére
Köszönöm. Még egy kérdés: google accountot kezeli legalább olyan szinten, hogy a kapcsolatokat leszinkronizálja? Illetve androidos telefonról hogy tudnám átvinni az smseket?
-
aram01
nagyúr
srácok van valami alkalmazás amivel okos tv-t tudnék vezérelni?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz aram01 #23836 üzenetére
Igen létezik, úgy hívják távirányító!! bocs a viccért nem tudtam kihagyni, egyébként itt nézelődj hátha találsz valamit.
[link]
sok sikertélj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
tobias40
veterán
válasz hroberto #23834 üzenetére
A telón már fennt vannak a kontaktok(köszi) de nem szinkronizálja fel a g-mail-re,ott nem jelennek meg a kontaktjaim.
2 külön gmail fiókom van,az egyik a privát számok a másik a cégesekre és a céges kontaktokat nem másolja fel a gmailbe! (a telón mindkét fióknál kiírja hogy szinkronizálva)Mit csinálok rosszul?
-
SQX_Barto
addikt
Van egy (nem) kis problémám... Hard reset után marhára nem akarja mutatni a megvett alkalmazásaim
Már alapban a beállításoknál szarozott, hogy más eszközön kell megnéznem a hitelesítéshez az emailt...
8.1es holland független 520as[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
aram01
nagyúr
válasz Zsoltwader45 #23837 üzenetére
köszi ránézek
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
SQX_Barto
addikt
válasz SQX_Barto #23841 üzenetére
Ezt a fapados idiótaságot...
Ott a "buy" gomb és akkor kiírja már megvettem.
A my apps meg üres. Ezek a wps programozók néha olyan ostobák. Talán ha jobban hegesztenék a rendszert, több appot csinálnának, nem a béka segge alatt lenne a rendszer részesedése.
De még így is szimpatikusabb, mint a droid... Más meg nincs nagyonIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz catroot #23845 üzenetére
Hab a tortán egyik megvett appom nem elérhető a telefonomra (akkor hogy a qr... életbe vettem meg)
Gondolom a 8.1 is belekever a dolgokba...
Kezdi nagyon flb@szni az agyam.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
duo
addikt
válasz SQX_Barto #23846 üzenetére
először nekem sem mutatta. bizt. mentés visszaállítást csináltál HR után?
illetve töled is megkérdezem: 8.1-en hr után áruház és explorer háttérben futása kikapcsolható? (mert nálam HR után nem) azért kérdem hogy csak egyedi úri huncutság vagy másnak is ilyen.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
SQX_Barto
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest