Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma csatlakoztam a táborhoz!
Egy kérdésem lenne, amire nem igazán kaptam választ.
Zenéket tenni a telefonra elég mintha pendrivera vagy az asztali windows phone alkalmazással kell szinkronizálni. A másik, hogy miképpen oldható meg, hogy az albumok úgy látszódjanak, ahogy a gépen van?
Előfordul olyan mappa, ahol VA-van és különszedi az előadókat.Az utolsó kérdésemre rájöttem, ha csinálok egy .m3u fájlt és azt is felteszem, akkor lejátszási listaként megjelenik szépen rendben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fóliát érdemes rárakatni?
Mennyire hajlamos karcolódni a kijelző? -
törölt tag
A telefonra elérhető már a 8.1?
Mert a keresésnél azt írja, hogy naprakész, a windowsphone.com-on pedig már úgy beszél a 8.1-ről, mintha már megjelent volna. -
törölt tag
Azt hogyan lehet, hogy a vezetéknév-keresztnév megcserélődjön? Ha szerkesztem a nevet, akkor a vezetéknév helyén a keresztnév van. Az oké, hogy beállítom, hogy utónév-keresztnév legyen, de hogyan lehet, hogy "normális" legyen.
Remélem sikerült érthetően feltennem a kérdést. -
törölt tag
Sziasztok!
Beállítottam, hogy a képeket, videókat az sd kártyára mentse. Amikor kijelölöm, van olyan lehetőség, hogy mentés sd kártyára és ilyenkor létrehoz egy pl.:"2014.máj.24" mappát, a filmtekercs mellett.
Most akkor hová is menti? -
törölt tag
Sziasztok!
A zene másolását úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy "Nokiaramasolni" mappát, amibe beletettem mindent, ami a telefonon van, azt adtam meg a Windows Phone alkalmazásban mappának.
Ha új mappát szeretnék hozzáadni, akkor bemásolom ebbe a mappába, majd a programba minden mappa előtt bent hagyom a pipát, mert ha nem jelölöm ki mindegyiket, akkor ami nincs kijelölve, törli a telefonról.
Igaz így helyet foglal a gépen, de ennyi baj legyen...Szerk.:
Illetve az album és előadó gondot úgy oldottam meg, hogy media playerbe megnyitom, majd mentem másként a lejátszási listát és ez után a telefonon a lejátszási listák között ott van szépen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Importáltam a google naptáramat, gépen szépen megjeleníti akár az 1 évvel ezelőtti bejegyzéseket is, viszont telefonon csak 1 havit jelenít meg visszafele.
Mitől van ez és hogyan lehetne orvosolni? -
törölt tag
válasz Namelesske #24062 üzenetére
Csak gondoltam, hogy a nokia fiókomat használom mindenben. Névjegyek, naptár, stb..
Anno androidos telefonnál is ez volt a bajom, hogy a googleban megjelenítette a korábbi bejegyzéseket a telefon nem szinkronizálta le, hiába nyomtam rá.. -
törölt tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy valamiért megváltozott a "jobb menü". Ha a főképernyőt jobbra húzom a listához, megjelentek betűk. Eddig is betűrendben volt, de nem voltak ott a betűk.
Mitől van ez?
Bocsánat, ha picit érthetetlenül írtam le a dolgokat. -
törölt tag
Sziasztok!
Azt miért csinálja a telefon, hogy bekapcsolt wifi mellett a mobilnetet akarja használni? Mivel most nincs, így a Vodafone adatforgalmas lapja jön be. Újra csatlakoztattam a wifit, most jó. Szerintetek? Találkozott már valaki ilyennel? -
törölt tag
Közvetlenül a router mellett ültem..
Az akksi kinek mennyit bír?
Feltettem az "akkumulátor" programot és 1-2 hete teljes feltöltés után 2 nap 15 órát írt hátralevő időnek, mostanában pedig csak 1nap 15 órát.
Energiatakarékos mód be van kapcsolva (kis töltöttségnél). Fehér téma van használva automata fényerővel.Nincs egy hónapos a telefon.
-
törölt tag
Nekem megvolt az első újraindulásom. Neteztem az exploreren, erre kikapcsolt, majd jött a Nokia felirat..
Érdekes, eddig nem produkált ilyet. Alulról a bal alsó sarokban, picit bevilágít.., igaz csak max fényerőn látszik, fekete háttérnél. A telefont automata fényerővel használom, fehér témával, így nem zavar.
Amúgy megvagyok elégedve a telefonnal. -
törölt tag
Most nézem közepes és nagy fényerőn, mintha lenne egy világosabb pixel. Ezzel érdemes "reklamálni"?
Nem zavaró, fehér háttérnél latszik picit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az mitől van, hogy ha telefonálok, akkor a hangszóró olyan hangot ad, mint amikor egy hangfal a mobilhullamra gerjed? Eléggé hallható telefonálás kozben..
-
törölt tag
-
törölt tag
Az mitől van, hogy rapszodikusan újraindul a telefon?
Van hogy IE közben, van hogy kamera közben..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvasva a hozzászólásokat, felmerült bennem a kérdés, hogy most akkor " a halandók" számára is elérhető a frissítés (8.1)?
-
törölt tag
Sziasztok!
Leírná valaki, hogy hogyan érdemes telepíteni a frissítést? (Hard reset mikor és hogyan legyen, mire érdemes figyelni, hogy mi mindent mentsünk ki).
Köszi! -
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a független 520-ast. Gond nélkül feltelepült,és nagyon jól fut.
-
törölt tag
Sziasztok!
8.0-n lehetőség volt arra, hogy ha szinkronizálva volt a facebook fiók, akkor a névjegyzékbe betette a facebookos profilképet az adott névjegyhez. Most ez a 8.1-gyel megszűnt?
Hogyan lehetne "vissza varázsolni"? -
törölt tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy a leírással ellentétben nem tudok létrehozni mappákat, ha az egyik ikont a másikra akarom húzni, helyet cserélnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz brix1221 #27539 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt. Kézzel kell szinkronizálni: kapcsolatok->...->fiók hozzáadása->facebookra klikk és összekapcsolás, szinkronizálás.
Nekem a szinkronizálás után az összes kép pixeles (elő csempén), ha bemegyek az egyes névjegyekbe, utána lesz csak éles. Egyenként eljátszani ezt macerás. Erre van valami "gyógyír"?
-
törölt tag
Sziasztok! az mitől van, hogy ha le van zárva a telefon es fel akarom nyitni, akkor eloszor kijön egy feher háttér es írja, hogy folytatás es csak ez után kon be a zarkepernyo. Fent volt korabban a live lock screen, de leszedtem. Ez kavarhatott be? Hogyan lehet megoldani, hogy a fwloldo gomb utan rogton a zarkepernyo Jöjjön be?
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a Tescoban egy "Top Device TDP-220"as külső akksit. Az input 5V, 1A, az Output 5V, 1A (max).
Nagyon jó kis szerkezet, eddig bevált 2490,- be kerül.
Néztem, a gyári töltő az 750 mAh. Nem fogja "tönkrevágni az akksit"? -
törölt tag
Sziasztok!
Mostanában azt vettem észre, ha előveszem a telefonomat a zsebemből és fel akarom oldani az oldalsó gombbal a zárolási képernyőt, hosszan rezeg egyet és "újraindul". Valószínűleg kikapcsol a zsebembe. Holnap bemegyek az egyik Nokia Care-be, hogy igazítsák meg az akku sarukat.
Szerintetek csupán ennyi a '"gond"? -
törölt tag
Tegnap leadtam a telefont a kikapcsolásos gonddal a szervizbe. 1,5-2 hetet mondtak, ezek szerint az is lehet, hogy idén már nem lesz telefonom. Kaptam egy cseretelefont, 5200-t, ami olyan hányadék állapotban van, hogy az felháborító...
A kikapcsolásos gond mellett megemlítettem még a képernyő bevilágítását illetve, az egy ponton lévő világosabb pixelt. Kíváncsi leszek mit lépnek.
Ha készen van, megírom mit csináltak.. -
törölt tag
Sziasztok!
Ma kézhez kaptam a leadott készülékemet (folyamatos kikapcsolás, alul bevilágítás, középen 1 pixel világítás). A munkalap szerint: Mechanikai javítás történt. A kijelzőt biztosan kicserélték, mert kicsit olyan "sárgásabb nekem". A színprofilban majd próbálgatom, de egyenlőre jó a készülék!
-
törölt tag
Sziasztok!
Sikeresen feltelepítettem a Denimet. Eddig jól muzsikál. Az újdonságok, amiket észre vettem:
- Ébresztőben szundi időre több lehetőség,
- Mappák hozhatók létre az ikonok egymásra tevésével,
- Takarékos mód csempén kijelzi a töltöttséget.Hirtelen ennyi, ha tudtok valamit, akkor írjátok meg.
-
törölt tag
Sziasztok!
Megjelentek a naptáramban a magyar névnapok. Nos, ezzel nincs is gond, viszont minden reggelre kijön az emlékeztető az adott névnappal kapcsolatosan. Hogyan lehet ezeket az értesítéseket egységesen leállítani?
Próbáltam az eseményt módosítani, de egyesével nem mennék végig. Próbáltam calendar.live.com-on, de ott csak a saját naptáram van, névnapos nincs.
Korábban egy cseh, vagy milyen naptárt betettem a névnapok végett, de azt töröltem.A segítségeteket előre is köszi!
Esemény szerkesztésénél ez van:
http://calendar.zoznam.sk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest