Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genova1983
tag
válasz Zsoltwader45 #22050 üzenetére
Én minden nagyobb alkalmazást így telepítek fel,hogy ne a mobilnet fogyjon.
Az alkalmazásoknál/játékoknál válaszd ki a manuális letöltés és telepítést.Letöltés után másold át az SD-kártyára,majd a telefonon lépj be az Áruházba.Ott lesz egy SD-kártya menüpont,onnan fel tudod telepíteni az alkalmazásokat. -
Humbucker
senior tag
Aztaaaaaa, mekkorát vétettem, kövezzetek meg érte.
-
Tim82
félisten
válasz Humbucker #22052 üzenetére
Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni.
(George Orwell - 1984)
Csak eszembe jutott ez a klasszikus idézet, így olvasva sokadszorra.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz Humbucker #22060 üzenetére
Ez annyira véletlen, mint amennyire menekülés közben véletlenül tarkónlövi magát az ember, úgy harmincszor.
Btw, csak szívatlak, ne vegyél halálkomolyan.
Nem fogod megtalálni, azon egyszerű oknál fogva, hogy gondolom, az Áruház alkalmazás "látná" és tudná egyedül megnyitni (most eltekintve attól, hogy tört játékot nem tudsz telepíteni, csak olyat tudnál, amit a telefonon is aktivált MS-fiókoddal bejelentkezve töltöttél le) és az is csak a memóriakártyára feltett telepítendő alkalmazásokat látja. Amit meg BT-vel átküldesz, az a telefon belső memóriájára kerül és tudtommal ezt nem is lehet módosítani.
Szerk.: lassú vagyok, woland megelőzött.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sagit
veterán
Halucinálok vagy a teló jobban szól 8.1-el? Erősebb/teltebb mélyeket vélek felfedezni.
#22041: SGS1 háttér powa 😃
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz Genova1983 #22051 üzenetére
Hali. Próbáltam de nekem nem ismeri fel az áruház az sd kártyát. legalábbis s nem jelenik meg. külön mappa kell neki vagy csak úgy a gyökérbe kell másolni? köszi
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
Genova1983
tag
válasz Zsoltwader45 #22069 üzenetére
Simán csak gyökérbe kell másolni.Kicsit várjál,1-2 perc még megjelenik az SD-kártya az Áruházban.
-
kopidoo
senior tag
válasz littlelion21 #22032 üzenetére
Természetesen be van kapcsolva.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz Genova1983 #22071 üzenetére
Köszi később kipróbálom !
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
mdraco
őstag
válasz Zsoltwader45 #22050 üzenetére
Igen, régen igy telepitettem az asphalt 8-at. Most értelmét veszitette 8.1-nél mert lehet direkt sd-re telepiteni.
-
nagypasztor
tag
válasz catroot #22020 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és a tanácsot! Valószínűleg megrendelem angliából a cuccot hozzá, mert ez az egy mód van, hogy a húgomat elérjük. Nem akarom, hogy 1 hónapig telefon nélkül legyen, és ahogy látom, meg tudom oldani úgy, hogy ne igazán lehessen felfedezni a cserét, ha csak nincs valami regisztrált alkatrész-adatbázisuk. De szerintem más probléma nem igen lesz a telefonnal!
(#22043) tévelygő: Majdnem fele annyiból meg lehet talán így oldani a cserét!
Köszi mindenkinek!
-
x1port
addikt
válasz nagypasztor #22077 üzenetére
Majd írd meg , hogy hogy sikerült.
-
bolyongó
újonc
Lehet, hogy bugyuta kérdés: Lumia 520-a akarok venni. A GPS (W CE6.0) igo-ját rá lehet- tenni? A WCE és a WP kompatibilis? Kösz a segítséget.
-
Humbucker
senior tag
Hogy tudom hozzáadni a névjegyek közül azt akit hivásszűrőben tiltólistára akarok tenni?Azt írja a hívásnaplóból közvetlenül is lehet számokat hozzáadni.De én ott olyan opciót nem találok.
hol van ez? -
bolyongó
újonc
válasz westcoastog #22081 üzenetére
Köszönöm a választ
-
x1port
addikt
Here csomag
Komoly ez a név.
Bár most a Hyundai viszi a pálmát az On Do típussal.Bocs , Datsun .
[ Szerkesztve ]
-
petra1313
csendes tag
A képernyő Nektek karcolodik?Megéri inkább fóliáztatni?Jelenleg se tok se fólia,de ismerősöm Szólt , hogy szét fog kopni az egész...
-
nicu71
addikt
az az igazság,hogy én is észlelni vélek némi javulást a hangzásban!/920-on/
HTC 8X-esek pedig egyenesen drámai változásról számolnak be /mondjuk nekik eleve sokkalta jobb volt a zenei részleg,nem tudom mi lehet még ennél is ?"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
AMD Power
titán
Minek is az IGO így nem?
-
kezman
őstag
Ma másodszor vettem észre fagyást 520-on, reggel rádugtam töltőre, pittyegett is, aztán valamiért babrálni kellett (volna, még jó hogy megnéztem) sammi nem reagált semmilyen gombra gombkombinációra, na aksi ki vissza és újrainditottam azóta ok , járt már valaki így? Csináljak egy hard resetet?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
x1port
addikt
válasz FireKeeper #22096 üzenetére
Tegnap frissült a one drive.
Lehet az kavart be.
Vagy néha nem ártana újraindítanunk -
Dika22
tag
Én nem tudom mi BAJ? Se NSU-ban, se Care Suit-ban nem tudom megcsinálni hogy a teló visszafrissüljön.
Hiába dugom rá, a program nem ismeri fel a telót, holott a gép egyből látja. Már nagyon idegesít, de sehogy se jó. Xp-sp3-am van."Samsung s24 ultra®
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest