Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyul
tag
Na elindítottam ezt a developer dolgot. Már csak frissítenem kell
-
timekeeper
tag
Kicsit le vagyok maradva, nem úgy volt hogy a dev. preview 8.1-be nem fog bekerülni a 3 csempe soros elrendezés, és a tileok hátterének beállítása? No nembaj, ennek ellenére örülök neki
-
Воланд
titán
válasz timekeeper #21254 üzenetére
nem volt ilyenrol szo, hogy nem kerul bele.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
foxymaci
senior tag
Kész is egy 20 perce eddig nagyon tetszik most frissítgetem a dolgokat és eddig gyorsnak is tűnik
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
CsiguszMaxim
senior tag
Gyááá, nem bírtam ki, az ilyet sose bírom ki. Remélem nem bánom meg, hogy felteszem
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
-
lorinho
tag
Ez vajon tényleg így van/lesz?
"A Windows Phone Lovers szerint a most kijött fejlesztői előzetes és a nyáron jövő hivatalos Windows Phone 8.1 között akár lényegi különbségek is lehetnek." -
bump3r111
tag
Sziasztok, nincs semmilyen mód arra, hogy Cortana megmaradjon magyar nyelvnél is? Eltűnik mikor visszaváltok rá. Köszönöm!
Valamint az akkuidő véleményem szerint is durvám csökkent, addig oké hogy rengeteget telepített meg frissített, de a nagy frissítés után raktam töltőre tegnap este, most meg már takarékosba váltott (20%) -
monosgeri21
tag
Tegnap felraktam én is. Frissítés után szépen elkezdte lefrissíteni a feltelepített programokat. Ez piros pont. Ennek ellenére nyomtam neki egy HR-t, hogy tisztán lássam mit is tud a rendszer és ne a belakott állapothoz kelljen mérni az új rendszert.
Szerintem a menüben barangolás ugyan olyan gyors és egyszerű maradt. A böngésző újításai időszerűek voltak. Úgy túnik nekem, hogy csökkent a lap újrabetöltésekre való hajlam több lap illetve alkalmazásváltás esetében. Az új hátteret és három soros csempekisoztás kipróbáltam, nem egy nagy dolog. Értesítések ugyan úgy rendesen jönnek. Nagy piros pont a Here Drive+, az alkalmazások SD kártyára történő telepítése. Sokat egyszerűsödött az alkalmazások frissíthetősége is, mostantól lehetőség van automatikusan frissíteni az összeset. Az alkalmazások és játékok menübe hányása viszont nem tetszik, ahogyan a betűrendbe szedés sem. Nem lényeg, minden amit használok kint van a főképernyőn, így az alkalmazásokban nem járkálok. Az akkuidő nálam nem változott egyik irányba se
Szerintem a rendszer néhány helyen gyorsult, vagy a 8.0 sebességét hozza. Rosszul biztos nem jártunk vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
csipszikutya
senior tag
Segítsetek kérlek!
Nyomtam az 520-nak az első frissítés után egy HR-t a beállításoból...
Újraindul becsülettel, elkezd fogaskerekezni de kb 2 perc után egy szomorú fejet rak ki és kikapcsol...
Ilyenkor mit lehet tenni? -
duo
addikt
válasz x1port #21269 üzenetére
Javaslok valamit.
egy hszben kultúráltan szedd össze mi fáj neked, és utána annak a kommentnek a linkjét tedd be az aláírásodba. akit érdekel megnézi.Nem kételkedem a jó szándékodban de vérmérséklettől fűggően azért többen mondták neked hogy ez hangulatkeltés. Abban is biztos lehetsz hogy a topik nem kizárólag Ms-hívőkből áll.
Tehát nem feltétlen azért jelzik feléd hogy mi van mert sérti a szent és mindenekfelett való rendszerük renoméját.Szóval el kéne fogadni hogy vannak akik minden hülyesége ellenére jobbára elégedetten használják a rendszert.
És bár megjegyzed mindig hogy nincs vele különösebb bajod. mindig van egy de. hol a rendszer, hol a teló. szóval a kommentjeid többsége nem igazolja az állításaid.
Ezen lehet h érdemes elgondolkodni.
(Példa: nekem sony experia U-m volt ezt megelőzően. mai napig állítom hogy remek dizájnnal megáldott telefon, de számtalan jó tulajdonsága mellett, szoftveresen annyira elbaszott amennyire lehet. ellenérzéseimet leírtam én is anno a topikjában. de nem írtam oda az összes lehetséges módon hogy nekem miért nem jó. és pláne nem járok vissza köpködni.--> ez utóbbi nem neked szól mivel még itt vagy ebben a közösségben. csak mondtam)
Azt kívánom hogy használd sokkal elégedettebben az új készülékedet, és tanulj meg disztingválni.[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
eddie17
addikt
válasz lorinho #21261 üzenetére
Előfordulhat, hogy majd szépen jönnek a frissítések, GDR-ek. Miért ne? Mindig lehet fejleszteni. És lehet nyárra egy csomó új fejlesztés jön még a csomaghoz.
Amúgy elégedett vagyok eddig, akksi is bírja, most már az áruház is megy. Push is jön rendesen.
Érdekes, hogy ingyenessé tette a Here Drive+-ot, mert sokan pofára estek akik fizettek érte eddig.[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
távol álljon tőlem, hogy csatlakozzak a "netkaratéhoz", de kezdem érteni, hogy mi a problémája...
Én sem értem, hogy egy rendszer, hogy lehet ennyire rossz, hogy egy HR-t nem tud csinálni a telefon mert kifagy közbe és egy szimpla " :-( "-t mutat majd leszar a telefon...
És igen, 2014-ben én személy szerint ezt nem tudom épp ésszel felfogni, hogy miért van.
Persze megértem, hogy lehet egyéni eset mert az mindig is volt és mindig is lesz, de akkor kérem, nekem mezei user-nek mondja már meg, hogy mit csináljak vele, hogy használni tudjam... Mert nem értek a számításteknikához olyan szinten, hogy egy mobil op. rendszer egyik hibakódját vagy nem tudom ez mi " :-( " csak úgy kitaláljam és meg is tudjam csinálni...
Kémia bsc végzős vagyok, porig tudom égetni a telefont mindenféle vegyszerrel, hogy elpusztuljon és még a létezéséről se tudjon senki, de ez itt nem megoldás...Áhh, elnézést a kiakadásért, de nem akarom földhöz vágni mint az elődjét
Ezt mind úgy írtam, hogy nagyon szeret(t)em a wp-t... -
duo
addikt
válasz csipszikutya #21272 üzenetére
persze hogy érthető, sőt tiszteletben is tartható. nem ez a gond.
Zsolt72 kollegára írj privátot szerintem a problémáddal kapcsolatban (ő NSUval sikeresen abszolvált frissítést. hátha tud mondani okosat erre.) illetve a szakmai topik keresőjét használd ez a :-( smiley mintha előjött volna már.
Továbbá tiszta fejjel állj neki. ha föl vagy b@szva könnyebben hibázol.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
kyul
tag
Na feltettem a frissítést.
Eddig minden cool.
Cortana-val kicsit nehezen ismerkedünk de jó lesz ez[ Szerkesztve ]
-
IpiBcsi
tag
Sziasztok! Az normális, hogy 8.1 telepítés után az extrák+info-ban még mindig "Lumia Black" szerepel?
-
csipszikutya
senior tag
Ha valakinek HR közben ezt a hibát írja ki a telefon fogaskerekezés után " :-( " majd újraindul és folytatja tovább azoknak leírom hogyan sikerült megoldandom:
1. szedd le ez és rakd fel: [link]
2. Vedd ki az aksit vagy kapcsold ki a telefont
3. Indítsd el a programot majd dugd fel a telefont a gépre
4. Vedd ki az aksit vagy kapcsold ki, húzd le
5. Aksi, kábel vissza
6. A program elkezd dolgozni
7. Ne foglalkozzunk, hogy a telefon közbe 3x fogaskerekezik és szomorkodik
8. Ha végzett a program újabb aksi, usb ki
9. Mindent vissza és hagyjuk magára
10. A program hibát fog kiírni, de lássunk neki megint
11. Telefonon a NOKIA felirat a kijelző felső részében nagyon nagy betűmérettel jelenik majd meg
12. Ismét szomorú lesz a telefon, újra indul és elkezd valamit tölteni amit hagyjunk befejezni
13. Amint végzett egyből húzzuk le a gépről a telefon
13+1. Én 2x földhöz is vertem a telefontNem kívánom senkinek, de ezzel a módszerrel meg lehet csinálni!
-
JázminCsenge
tag
Üdv mindenkinek!
Az volna a kérdésem, hogy a WIFI kapcsolat alvó módba küldését, hogy lehet beállítani 8.1 alatt? Értem ez alatt, hogy a WIFI csak akkor működjön, ha a kijelző be van kapcsolva. Vagy kimaradt ez a beállítás?
Köszi előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz JázminCsenge #21278 üzenetére
nincs ilyen beallitas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
duo
addikt
válasz csipszikutya #21277 üzenetére
Hálistennek akkor sikerült.
-
B0SS
csendes tag
válasz csipszikutya #21277 üzenetére
nem tetted be a linket
-
csipszikutya
senior tag
elnézést, itt a link
duo: igen, meg is nyugodtam... ha nincsenek a forumozó társak akkor magamtól nem jövök rá..
-
-
csipszikutya
senior tag
22 órás nyalókázás után végre felmészott a 8.1...
-
Blyan
félisten
válasz csipszikutya #21285 üzenetére
Na szuper, akkor most vagy örülsz vagy tökön szúrod magad amiért ennyit szenvedtél.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
westcoastog
veterán
Na este lett töltve a telefon, ma reggeltől idáig kisebb netezgetésekkel 3g ki be kapcsolgatásokkal 51%-ig merítettem, nem tudom mennyire jó ez, de reggel míg nyomogattam egymás után mentek le a %-ok az akksiról. Vagy merítés töltés kell, vagy még optimalizálni az energiafelhasználáson.
-
Rinita
tag
Akiknek független a telójuk és nem regeltek Dev Preview-be, megnéznék a névjegyben az operációs rendszer verziószámát? Én nagyon megbántam ezt a fejlesztői regisztrációt, mert amint ráment az a kis frissítés, azóta nem ismeri fel a laptopom a telefont. Ezután eszembe sincs felrakni a 8.1-et.
-
x1port
addikt
válasz westcoastog #21287 üzenetére
Zabálj az akksit mint a sz@rt.
Ez már az első 2 órában kiderült.
Lehet erre mentségeket keresni ... -
duo
addikt
válasz westcoastog #21287 üzenetére
egyszer merítsd le 2-5%-ig aztán töltsd fel teljesen. lehet h utána rendben lesz. én így fogom.
jah berendeltem egy akku king 1600MaH-s akksit. meglátjuk milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz x1port #21290 üzenetére
Fog ez még változni biztos vagyok benne, nem lehet rögtön ekézni. Nyilván azért adják ki tesztelőknek hogy kijöjjenek a hibák hivatalos kiadás előtt.
(#21291) duo
Azt szoktam csinálni, "újrakalibrálódik" az akksi, kiegyenlítődik a töltöttség a celllákban ha csontra merülés után fullra töltjük.Akku king? Én inkább Mugen Powert vennék, arról mondták hogy az megbízható, jó, csak hát 44 dollár, az kb 10k forint...
[ Szerkesztve ]
-
maja26
újonc
Ezért nem lassabb mint a 8.0 ...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest