Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz Marcyka16 #25050 üzenetére
Nekem több tucat alkalommal esett ki a kezemből, általában padlóra, vagy szőnyegre. Volt olyan, hogy 180 cm magasról esett le a padlóra. A sarkain meglátszik, de egyébként semmi. Jó, betonon még nem ejtettem le. Mondjuk az enyémen nem is volt tok, így minden leejtésnél szétpattant a telefon (direkt így van tervezve).
btw. mennyibe került az üveg cseréje?
-
m1lan
őstag
válasz Marcyka16 #25050 üzenetére
Jobban kéne rá vigyázni. Az enyém csak a zsebemben van becsúsztathatós tokban, egyébként teljesen csupasz (se szilikontok, se fólia) és semmi karc vagy repedés.
Tény, hogy nem a legminőségibb anyagokból rakta össze a Nokia, de azért biztos, hogy magától nem reped be a kijelző... A leesős sztoriról meg annyit: ha nincs rajta szilikontok, simán megúszhattad volna. A Lumia 520 ugyanis csak szétpotyog a legtöbb esetben, nagyon kevés embernél tört össze ilyen okból. Osztálytársam heti szinten ejtette le. Mindig szétesett, de akksi be, hátlap rá és már ment is tovább sérülés nélkül.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
westcoastog
veterán
válasz Namelesske #25040 üzenetére
A jó irány az lenne hogy rendszer szinten integrálják a dolgokat, és nem szerveznek ki mindent külön appba...
Komolyan mondom ma már azt álmodtam hogy galaxy s4-et akarok venni... -
Tim82
félisten
válasz kalozhun100 #25054 üzenetére
De hasznos, jól védi a sarkokat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Lacus_84
senior tag
válasz westcoastog #25055 üzenetére
Rossz álom, gyorsan felejtsd el.
-
Namelesske
addikt
válasz westcoastog #25055 üzenetére
Its a bad idea. (S4)
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
westcoastog
veterán
válasz Namelesske #25059 üzenetére
Remélem javulnak a dolgok, mert nem akarom a windows platformot elhagyni.
-
Namelesske
addikt
válasz westcoastog #25060 üzenetére
Egyelőre türelem Grd2 ig
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
vonyarc
tag
8.0-nál hogy tudom beállítani, hogy csak wi-fi-vel töltsön frissítéseket?
Köszönöm. -
m1lan
őstag
válasz kalozhun100 #25054 üzenetére
520-nál többet árt, mint használ. Nem tud miatta szétesni a telefon, így meg több az esély rá, hogy a pókocska megmássza a telefon kijelzőjét
@westcoastog: nekem is egyre gyakrabban fordul meg a fejemben, hogy visszavonulok kukarobira.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
westcoastog
veterán
mint látod éjszakai rémálom szinten nekem is megfordult a fejemben, de nem szeretnék mert nagyon tetszenek a nokiák, meg már átmigráltam magam teljesen microsoft szolgáltatásokra, google fiókom is csak azért van mert nélküle cseszhetném a youtube-on a feliratkozásaimat..
-
törölt tag
Miért? A telefon rugalmas (és laza) műanyagból van, ha leesik, akkor azonnal 3 darabra ugrik szét (akksi is, mint a katapult ), viszont ha egy szűk tok összeszorítja az egészet, akkor az az energia pókként fonja be a kijelzőt. Hiába a gumis sarok a tok miatt, annyi, hogy nagyobb eséllyel ússza meg karc nélkül, ha a sarkára ejted, mint nélküle.
Nekem is csak becsúsztatós tokban van, se fólia, se semmi. Rúgtam már le asztalról is véletlen, azon kívül, hogy szétugrott, semmi baja. Még karc sincs rajta.Ez a kijelzős dolog meg nagyon izgatja a fantáziámat mióta felfedeztem azt a kis "beégést", ami eltűnt utána. Szóval van az az egy szürke háttérszín, amin látszik. Tegnap pasziánszoztam egy jót, ez kb. 5-6 perc volt. Utána myTube, keresés, és látom az egész paklit a háttérben Egy videó megnézése után eltűnt, üres lett, vagyis megjavult. Nem veszem hibának, csak furcsa.
-
Fenton
tag
Nekem a moziban sikerült felavatni (törésteszt). Film előtt repülő módba akartam tenni, de kicsúszott a kezemből, és végig bucskázott a moziterem lépcsőjén. Szétesett, de semmi baja nem lett, még meg sem karcolódott.
Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
törölt tag
válasz velastesia #25070 üzenetére
Igazából a napokban tűnt csak fel, és már majdnem 1 éves a telefon. Csak egy bizonyos háttérszín mellett látszik, és akkor is nagyon halvány, ráadásul magától eltűnik, szóval annyira nem zavar, hogy visszavigyem Ahogy mások írták itt a kommentek között, igen, ez egy elég ismert dolog, kb. mint a bevilágítás. De fogalmam sincs, hogy egy LCD kijelzőnél ez hogyan lehetséges. 925-nél is ugyanúgy megvan az 520 összes betegsége a kijelző terén, szóval elgondolkodtató a dolog. Apróság, emiatt az 520-at nem cserélném le, de a következő telefonnál már átgondolnám ezt is.
-
Tim82
félisten
válasz #58000384 #25073 üzenetére
Igen, ott legalábbis ezek jóval gyakrabban előforduló hibák, mint úgy általában az LCD/TFT technológiás kijelzőknél.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
Értem. Bár akkor sem értem, hogy egy modern LCD kijelzős telefonnál ez hogyan fordulhat elő Még régi laptopoknál a szellemkép mellett volt ilyen, de mikor volt az már... még csak nem is régi telefonról van szó, picit több, mint 1 éve jött ki, elhasználódni sem volt ideje.
-
törölt tag
válasz kalozhun100 #25077 üzenetére
Én nem tudok, mert egyrészt most nem látszik, másrészt ehhez komoly fényképező kéne, hogy látszódjon is a fotón Szabad szemmel is csak forgatva, közelről bámulva látható nálam (szerencsére).
-
Tim82
félisten
válasz kalozhun100 #25077 üzenetére
Valami ilyesmi, mint itt.
-
törölt tag
válasz kalozhun100 #25079 üzenetére
Ha egy bizonyos ideig a képernyőn van valami nagyon élénk, erős szín, akkor hajlamos ott maradni a kijelzőn úgy, hogy nagyon halványan látszik. Nálam pl. a kék csempe olyan volt, hogy a sötétszürke háttérnél éppen kivehető volt a csempe és a közte lévő szín közötti különbség, vagyis az elrendezés mintája kivehető volt. Tehát nem kék nyomot hagy, hanem ott van egy kis sötétebb folt... nem tudom jobban körülírni. Más nem mutatott képet, én az enyémről tudom, hogy nagyon nehezen észrevehető dolog ez, és amúgy semmi akadályt nem jelent, tehát sehol sem látszik máshol, videót is nyugodtan lehet nézni. Aztán gondol egyet, és eltűnik (ellenben a bevilágítással, ami sokaknak van).
-
tibi683
tag
Hello mindekinek!
Nektek is ennyire laggol az Angry Birds Epic ? Nálam játszhatatlan, a kilépésekröl nem is beszélve :@
Illetve a Developer Preview-n kívül van más módszer, hogy 8.1-re frissítsem a készüléket ?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibi683 #25082 üzenetére
Nálam is szaggat, kilépeget, és az értékelésekből ítélve mindenkinél van valami gond. A másik a Fifa 15, ami nem csak tableten de gépen is csoda, ha egyáltalán a menüig eljut. Majd javítják talán. 8.1-re pedig egyéb mód csak a hivatalos frissítés lesz 1-2 hónapon belül (elvileg).
-
Fenton
tag
válasz tibi683 #25082 üzenetére
Nem csak neked lagol, és lépeget ki a játék. Nálam is ezt csinálja. Meglehetősen idegesítő.
A másik kérdésedre a válaszban nem vagyok 100%-ig biztos. Szvsz nincs más módja. Természetesen a hivatalos frissítés eljöveteléig. De ebben biztos lesz aki megcáfol, illetve megerősít.
[ Szerkesztve ]
Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
Tim82
félisten
válasz KunEmber #25083 üzenetére
Csak a kép miatt linkeltem, nem az írás tartalma/színvonala miatt.
-
straightedge
tag
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy van egy telenoros lumia 520-am erre mikor fog megjönni a WP 8.1 ? Mert olvastam hogy áprilisban vagy mikor jött meg a függetlenekre, és hogyan tudom felfrissíteni, ma kaptam nem nagyon vágom még a WP témát, előre köszönöm
-
Tim82
félisten
válasz straightedge #25088 üzenetére
Nem adták ki hivatalosan, hanem bárki számára elérhető ún. Preview for Developers-formában.
-
Tomi0703
addikt
-
Namelesske
addikt
-
db21
csendes tag
válasz westcoastog #25095 üzenetére
Mint egy régi 6600 ( 2cm) ,de itt meg lesd meg http://zerolemon.com/product/zerolemon-nokia-lumia-520-525-4700mah-extended-battery-black-extended-tpu-protection-case/ 100x jobb a fogása és a képernyő is jobban védett a vastagabb perem miatt..
-
db21
csendes tag
válasz westcoastog #25098 üzenetére
Sajna az nem megy,de a youtubon van fent elég sok vidi más telókkal,pl. s3 stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netflix
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest