Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz stevewonder #11749 üzenetére
Ebay-en Annyi van hogy el is adják.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
brix1221
újonc
Sziasztok!
Tegnap sikerült végre megvennem a Telenornál egy ilyen telefont. Azt hogy tudom megnézni, hogy már Amber van-e rajta? -
sirkan13
aktív tag
Ez melyik program?Köszönöm a választ.
-
sirkan13
aktív tag
válasz westcoastog #11748 üzenetére
Ez melyik program?Köszönöm a választ.
-
-
brobert1
tag
üdv! már a készülék birtokában lenne olyan kérdésem , hogy a wifi rádiót hogy tudom beállítani (megkeresni) nem vagyok egy zsugabubus úgyhogy ha kérhetném a "kézenfogást"
köszönöm -
westcoastog
veterán
-
sirkan13
aktív tag
válasz westcoastog #11759 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
stevewonder
aktív tag
Lehet, hogy én hülye vagyok, de nem találok....
Ez tetszik neki , de szerintem ez tok, nem hátlap. Valami linket dobjatok már pls ahol van ilyesmi! Kösziszerk.
ez már jó lehet nem?[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
válasz stevewonder #11761 üzenetére
a teljesség igénye nélkül
ez meg magyar forgalmazó/üzlet
szerk1.: amiket te linkeltél,azok védőtokok. a hátlap és tok két különböző dolog..
a hátlaptok/védőtok "fekszik" rá a hátlapra. máshogy nem tudom hirtelen leírni..[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
m1lan
őstag
válasz hroberto #11724 üzenetére
Kipróbáltam, ha letiltom, akkor nem tartja ébren a Wifit, viszont újra engedélyeztem, mert én is attól tartottam, hogy így nem jönnek majd az értesítések. A helyzet jelenleg a következő: toast értesítés egyáltalán nem jön, a csempe meg csak internet csatlakoztatásakor frissít ha jól láttam (tehát Wifi/Mobilnet be > frissül), de lehet, hogy bizonyos időközönként is megteszi. Remélem a végleges változatig még csiszolnak rajta, bár a korábbi Facebook apphoz, meg a droidoshoz képest ez egy remekmű
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok telefonszámokat írni a telefonkönyvbe!
Valaki világosítson fel, mert ez a nokia kezd az agyamra menni a wp rendszerével.
Anyu telefonja, de nem tudom neki beállítani.. a hotmail-jével összekötöttem és a kapcsolatokba a hotmail e-mailjei vannak, telefonszámot meg nem tudok simán beírni egy telefonkönyvbe vagy valamibe..
Nekem android van és az normális, egyszerű telefonkönyvvel rendelkezik, ezzel ellentétben.Valaki segítsen léci, mert mindjárt agyvérzést kapok!
-
netpeti98
addikt
válasz Vermilion69 #11766 üzenetére
Bemész a kapcsolatokba, eltekersz odáig, hogy mind, és ott megnyomod a + gombot.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
válasz netpeti98 #11767 üzenetére
Rámegyek, hogy mind és ott az újra, de akkor a hotmailre akar csinálni új névjegyet..
Új névjegy (Hotmail) - így néz ki.. de nekem sima egyszerű nyamvadt telefonszámok kellenek, nem hotmail fiókkal akarok babrálni.
Másik kérdésem, hogy nem megy a wifi se rajta, pedig be van kapcsolva, de azt írja mindig a facebook is, hogy kapcsolódási hiba, meg a hotmail is. Nem értem miért nem jó..
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz Vermilion69 #11768 üzenetére
Az is jó neked, offline módban is működik, csak a következő online kapcsolódáskor szinkronizálni fogja a névjegyet a hotmail névjegyekkel.
Üdv netpeti98
-
Vermilion69
aktív tag
-
Vermilion69
aktív tag
Az időt se jelzi ki jól.. automatán van, de mindig rossz időt ír ki.. nem tudom, hogy a telefon rossz vagy én nem tudok valami..
-
nemkufar
tag
válasz netpeti98 #11726 üzenetére
A TuneIn a WP mobilra az október második felében ráerőltetett frissítése óta egy rakás sz.., na az lett, sajnos!
Az asztali számítógépen továbbra is rendben van, de a Nokia Lumia 520-ra mentett kedvenc rádióállomások törlődtek, elvesztek egyszerűen és rengeteg állomást attól a "frissítés" dátumtól (letöltöttem én hülye is a mobilomra, mert ki tudta...) nem játszik le!
Olvassátok a hozzászólás véleményeket 2013.10.22. után! Itt:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/tunein-radio/7f7e3f68-ba3a-e011-854c-00237de2db9eTöbb nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Aki mostanában vett a T-mobilnál ilyen telót,megmondaná mi volt/van a dobozban?
Köszi!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
nicu71
addikt
válasz Vermilion69 #11770 üzenetére
pedig ,ha vannak rajta kontaktok,azokat be kéne tudni olvasni.
az időt ha hibásan irja ki akkor van rá egy módszer,de az most a jóistennek nem jut eszembe valaki már írta,talán olvassa.
inditsd újra mindenesetre."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Lall
veterán
válasz Vermilion69 #11776 üzenetére
Ha ugyan azt a fiókot adod hozzá, már hogyne rakná be.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Vermilion69
aktív tag
Én csak szeretném, hogy a kapcsolatokban legyenke CSAK a telefonszámok amik a régi telefonról lettek most átmásolva, semmi többet nem szeretnék.
Azt nem értem, hogy miért nem kezeli külön a hotmail fiókot. Miért kell a telefonszámok közé berakni azt a 200 e-mail címet ami a hotmail fiókon van? Azt szeretném, hogy ha belemegyek a "borítékba", az e-mailbe akkor ott lássam az e-mailhez tartozó dolgokat, de a kapcsolatokban meg ne legyen benne. -
Lall
veterán
válasz Vermilion69 #11778 üzenetére
Akkor csinalj egy másik fiókot, amiben csak a telefonszámaid lesznek és add meg azt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Vermilion69 #11780 üzenetére
Ha nem vagy hajlando rendezni a régi email cimeid, akkor igen.
Igen.Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
vrsptr
aktív tag
válasz Vermilion69 #11782 üzenetére
Beállítások-alkalmazások-kapcsolatok-névjegyalbum szűrése
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
zzola
titán
Készülékindítás után mindig 16-os a csengő hangerő. Ez valami standard beállítás? Minden nap fel kell hangosítanom maximumra... Esetleg megoldás van rá, vagy ez ilyen?
-
zsoltek
aktív tag
Ebben a bing időjárásban nem lehet megoldani azt , hogy éppen a tartózkodási helyem jelenjen meg a csempén?
Huawei P30
-
Lall
veterán
válasz Vermilion69 #11782 üzenetére
Azt, hogy belépsz a people.live.com-on nevezett hotmail fiokkal es rendezed a névjegyeid. Törlöd ami felesleges, összevonod amihez van telefonszamod, nevet adsz annak ami csak egy email címet tartalmaz.
-
-
nagyúr
válasz Vermilion69 #11778 üzenetére
Mert Windows 8 alapokon nyugszik. Ha nem tetszik, akkor van még droid meg ios vagy. Amúgy egy jó dolog mert minden infó megjelenik a személyről.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Én is így voltam vele, de ezt a telefont nem kell. Még tölteni sem tudod mikor ki van kapcsolva. Repülő üzemmódbe berakod és kész is.
-
old rocker
veterán
válasz nemkufar #11772 üzenetére
Sajnos, amióta frissítettem, hasonló cipőben járok... Sz@r lett a tunneln rádió; de a szoftverfejlesztők megint kitalálták, mi a jó nekünk, ostoba felhasználóknak és a macskák is csak whiskast vennének, semmi mást...
Laokoon mintájára: félek a frissítésektől, még ha ajándékot hoz is...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
DarthRoni
tag
Sziasztok, tesóm tegnap lett tulaja egy 520-nak, piroséknál már szinte ingyen dobálják mert gondolom számítanak az utódra
Annyi kérdésem lenne, hogy semmi esély nincs flash alapú játék életre keltésére a készüléken? -
yaksi
aktív tag
Egy kérdés: akik hozzám hasonlóan. A Telekomnál vették a telefont, kaptak garanciajegyet? Az enyémben nem volt, a matricák viszont rajta vannak a dobozon. Akkor most? Az Online felületen is csak a szerződés van fent...
yaksi
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest