Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Üdv!
T-s készüléket használóktól kérdezném, hogy tele szemetelte a szolgáltató a készüléket a cuccaival (mint androidos készülékeknél), vagy minden gyári rajta?
Köszi! -
zzola
titán
Köszi srácok! Még sosem volt WP mobilom, nagy igényeim nincsenek, maximum az, hogy gyors legyen, ne akadozzon, hangos és jó minőségű legyen a beszédhang illetve a csengés is...és legalább 1 napot bírjon.
-
zzola
titán
Sikerült most vásárolnom egy feketét online. Érdekes, hogy Pécsett csak egy T-pontban eléhető ez a szín...
-
zzola
titán
Uh, ma sikerült elhoznom Pécsi T-től egy fekete darabot! Csak egy üzletben elérhető...
-
zzola
titán
válasz old rocker #11536 üzenetére
N E52-re is ezt mondtad... , pedig az egy...
-
zzola
titán
Nekem pedig ez: Markus Schulz feat. Ana Diaz - Nothing Without Me (Video Edit)
-
zzola
titán
A T-s FW mennyiben tér el a függetlentől? Régebben volt Nokiám, ott simán fel lehetett tolni a független szoftvert. Itt is van lehetőség rá?
Egyáltalán van értelme kicserélni? Jönnek a készülékre a frissítések folyamatosan?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Készülékindítás után mindig 16-os a csengő hangerő. Ez valami standard beállítás? Minden nap fel kell hangosítanom maximumra... Esetleg megoldás van rá, vagy ez ilyen?
-
zzola
titán
Valaki rátolta már a T-s készülékre a független szoftvert? Régebben volt T-s készülékem (Nokia E52, Old Rocker kolléga kedvence!), de ott mintha a független szoftverrel a függő készülék nem szuperált teljes mértékben.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Üdv!
A repülő üzemmódot hol találom illetve azt a kapcsolót ki lehet tenni csempének? Köszi! -
zzola
titán
Köszi srácok a gyors válaszokat!
-
zzola
titán
Fuse drivert honnan a francból lehet letölteni? Ez a sz@r nokia suite nem telepedik fel, valami dll-t nem tud regisztrálni...
-
zzola
titán
Első HSZ-ban linkelt SW csere nem igazán működött nálam. 2 gépen is próbáltam, az összes elemet nem sikerült maradéktalanul feltelepítenem.
Egyik gépen a Nokia Care Suite nem ment fel, dll errorral leállt
A másiknál pedig a Nokia USB driver telepítése szakad meg...
WTF? -
zzola
titán
válasz Outlander #12201 üzenetére
-Moderálva- Annyira bugosak, hogy mindegyik eredeti, aktivált.
Egyik friss telepítés, a másik nem!
Biztosan én vagyok a béna, hogy az exe és a next gombokat nem tudom megnyomni...
Köszönjük Emese!(#12200) zodo
Egy szolgáltató mentes SW-t szeretnék eszközölni..[ Módosította: #40993792 ]
-
zzola
titán
Szóval, friss telepítés, direkt erre a célra Win7 Home Premium x86.
Ez a dll egy másik könyvtárban szerepel.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Outlander #12208 üzenetére
Annak a telepítésével indítottam, valószínű más hiba van...
Nem is értem az egészet, van egy kb. 1 éve üzemelő ugyanilyen windows, oda maradéktalanul telepedik a program, viszont ott meg a Nokia USB driver nem megy fel, egy ini file hiányzik neki.AZ előbbiért meg elnézést kérek!
Áh, el is ment a kedvem az egésztől a f@szságom miat!
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz thomasvold #12378 üzenetére
Saját magadnak ki tudod nyomtatni...
-
zzola
titán
válasz thomasvold #12384 üzenetére
Igen. Ha Dominóval vetted, akkor az új számmal telefonos önkiszolgálóban jelszót kell megadnod, amivel a webes felületre majd be tudsz lépni, és ott lesz/van dokumentumtár, ott lesz a szerződés/garancia jegy...
-
zzola
titán
Aktiváltam ezt a fejlesztői frissítést , jött is egy 41MB-os csomag. "Amber" lett, 8.0.10521.155 . T-s a készülékem. Jó ez így?
-
zzola
titán
válasz old rocker #12744 üzenetére
Ahányszor ezt beírod, mosolygok és szinte elkap a röhögés. Mint írtam visszább is, a N E52 jut róla eszembe, az is qrva jó készülék volt, de annyit mint azt a készüléket, életemben nem garanciáztattam....
De ez a kis jószág nagyon meglepett, Nokia létére tényleg qrvajó, ahogy Rocker is írta...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Most,hogy az Amber felment, kicsit akadozik az egész. Szeretnék egy full resetet hard\factory, hogyan kell? Illetve a kontaktokat hova kell menteni, hogy ne kelljen újra felvinni őket? Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest