Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
Jah, nem is értem máshol miért drága annyira. Főleg hogy függetlenül is bőven alatta van pl a voda 45 ezres árának a független ár... szóval érdekes... most olvastam hogy Ballmerék azt nyilatkozták hogy filléres telónak szánják az 520-at, kint amcsiknál 80 dolcsiért is megvehető. Kicsit sajnálom hogy nem megy vissza 45 körüli árra, jobban esne hogy majd 50 rongyos telót vettem 28-ért De nem baj, jó kis teló ez, droid instabil progijai után meg főleg
-
nagyúr
Én is így voltam vele, de ezt a telefont nem kell. Még tölteni sem tudod mikor ki van kapcsolva. Repülő üzemmódbe berakod és kész is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Mr.Grincs
veterán
Igen 1 hónap kellett, hogy ideérjen. Beszéltem az E.digivel telefonon és azt mondták, hogy beszerzés alatt van és egyszer csak érkezik...türelem. Tegnap jött az sms és az email, hogy elvihetem a terméket.
nikilauda: Eredetiket? Milyen színben voltak?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
kezman
őstag
Ha visszaolvasol akkor páran írtak már erről, többnyire az akkumulátor gyenge érintkezője miatt fordul elő, az aksi érintkezőit kicsit összébb kell nyomni egy erősebb tűvel, normális érintkezés estén megszűnt a random restart, próbáld ki ez egy lehetőség
Nekem kb megy már egy hónapja, semmi gondom vele
vrsptr: Kösz most én is ezt nyúzom, eddig ok
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
Új hozzászólás Aktív témák
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest