Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz varga.balazs #6350 üzenetére
esetleg beragasztani azt a szélét? kaptam egy kétoldalú ragasztószalagot. ha ráragasztom, és lehúzom a másik feléről a papírt, az is erősen ragad. csak azt kell megoldanom valahogy, hogy a felesleget úgy letudjam vágni, (a szalag kb 1.5 cm széles.) hogy ne látsszon.
-
ddudas
tag
esetleg azt megnézhetnéd, hogy a SIM tálcánál lévő csavart visszarakták-e. Elvileg ha a csavar a helyén van nem lenne szabad tudnod kiemelni a kijelzőt.
MÁS: annyian írtátok, hogy milyen jó gyors lett a Nokia Camera, hát most hasonlítottam össze a Betaval, amihez nem jött frissítés a héten, és pont ugyanolyan tetű lassú mindkettő, mint volt. Ez a gyorsulás érzése nem valami placebo inkább?
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
ddudas
tag
-
Tomy Yayo
senior tag
Nem placebo, tényleg gyorsabb lett, mérés nélkül is érezhetően. Meg is lepődtem először, aztán eszembe jutott, hogy frissítés volt. Viszont nem tudom, mi befolyásolja ezen kívül, nekem PfD-m van, Cyanom nincs, legfrissebb Nokia Camera van, fekete T-s a teló, képek minősége nem változott, csak gyorsabban készülnek.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
touchscreen
tag
válasz sszemtelen #6342 üzenetére
Most esett le a lényeg kiemelésed
Nem vagyok kőbunkó csak a bejegyzésemet OneNote-ba pötyögtem először (nem volt net) aztán a copy kijelölésem már csak az első bekezdésig ért
Sorry, de a válaszodat köszönöm! -
laccy88
senior tag
cortana elérhető cyan alól? próbáltam a nyelvet régiót átállítani, de nem került elő
-
ddudas
tag
válasz laccy88 #6360 üzenetére
Én mióta 8.1 PfD van használom, nagyon jó kereső kiegészítés, persze nem sokat beszelgetek vele. Nekem sokkal ertelmesebbnek tűnik, mint a béna Google now kártyák.
Jó lenne Magyarul, de sajnos a MS nem képviselteti magát túlzottan itt. Pl: Xbox one most jelent meg hivatalosan, Surfacet pedig csak szürkeimportost kapni... De azért tényleg jó lenneNullum fatum sed quod faciamus.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz sszemtelen #6327 üzenetére
Ha fuggetlen es szep meg, erdekelhet.
PU ram ha igen[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
varga.balazs
aktív tag
Tudtok mondani olyan igazán hasznos, kihagyhatatlan fizetős alkalmazásokat, amiket érdemes megvásárolni?
Van ugye ez az ajándékutalvány, amire most figyeltem fel,hogy nem is végleges, szeptember 30-ig érvényes csak, és van még kb. 4ezer Ft-om...nem tudom mire költeni, mert nagyon nehezen találtam idáig is olyan appot, ami ténylegesen azt mondom, hogy ér mondjuk egy 500-ast, játszani meg nem nagyon játszok -
hroberto
veterán
válasz varga.balazs #6363 üzenetére
MoliPlayer
Szerintem erre érdemes költeni.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
-
sszemtelen
őstag
válasz varga.balazs #6363 üzenetére
Neken is van még 34 napom elkölteni 5400 forintot, és fogalmam nincs mire kellene..
-
no1r
őstag
hogy szereztetek ilyen utalványt? én régebben néztem de nem ajánlotta fel
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
varga.balazs
aktív tag
szerintem megvan a hiba. lehet maga a dolog is ideiglenes volt.
sszemtelen:én is már a legértelmesebb kamerás appokat szerintem megtaláltam, valamelyikért tán felesleges is volt fizetnem, mint pl. a timelapse pro, hiszen azóta belerakták a proshot-ba is a funkciót...
nehéz jó dolgokat találni meg a sok kétes eredetű, lehúzós app...[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz sszemtelen #6367 üzenetére
Nekem szept. 7-én járt le, volt még 7000Ft körül. Hú, gyerekek, mit szenvedtem, mire elköltöttem Mikor találtam valamit, ami megérte volna a pénzt, akkor nyomtam egy try-t azért előtte, de általában a keresés feldobott egy azonos feladatot végző ingyenes appokat is, és hiába találtam valami értelmes fizetőset, ha try alapján semmivel sem jobb, mint az ingyenes. A végén kénytelen voltam játékokra is költeni, mert bent ragadt volna. Viszont most évekre elég készletem van
Amit én is teljes szívvel tudok ajánlani:
Series Fan (legjobb sorozat-követő app szvsz, ráadásul magyar kézből, bőven megéri az árát)
ProShot (1020 tulajoknak még az átlagosnál is jobban ajánlott, mondhatni kötelező)
Moliplayer (tudom, már volt, de ez van, nincs jobb/sokoldalúbb lejátszó WP-re, de cáfoljatok, ha tudtok valami jobbat)
Nextgen reader (legjobb RSS-olvasó szvsz, plusz ha minden igaz, mostmár crossplatform is, tehát megveszi az ember WP-re, aztán asztali win8-on is megvan, nem kell újra megvenni, igaz, még nem próbáltam a desktopot)
Architect Sketchpad (meglepően jól használható tervezőprogram, elég részletes leírással, hogy aki életében nem használt hasonlót, az is meg tudja tervezni akár a leendő házát vele)
Cocktail Flow (gyönyörű a csempéje, meg az egész app, és aki szeret koktélozgatni, az ne is menjen tovább)
Sokan ajánlgattak mindenféle fitness trackereket, de nekem annyit nem értek meg, meg elég sok ingyenest láttam, ha majd szükségem lenne rá, de egy próbát megér.
Játékok közül jók: Dark Knight Rises (én akcióban vettem, de van olyan minőségi, hogy 1600-ért is megérje, főleg, ha nagyon el kéne költeni az utalványt), Mass Effect Infiltrator (u.az a helyzet), Rayman Jungle Run és Fiesta Run (de vigyázat, aki maxra akarja őket kitolni, az előtte védje a telefont falhozvágás ellen ), Manuganu 1-2
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Trevize1987
aktív tag
Amúgy ilyen Microsoft Gift Card-ot honnan lehet venni? Csak mert bankkártyás fizetést nem szeretnék az appoknál, de a Nokia ezzel az utalvánnyal rászoktatott az app vásárlásra. Most épp a Timelapse Pro-ra nincs pénzem
-
SOAD19
addikt
válasz Trevize1987 #6371 üzenetére
Az a baj, hogy csak hitelkártyát (Master card, Amercian express, Visa) fogad el, nekem meg mezei bankkártyám van.
Illetve írja, hogy MS fiók egyenlege 0 Ft. Nem lehet valahogy feltölteni, átutalni egy adott összeget, a fiókomra? -
SOAD19
addikt
Hmm, lehet igazad van. Nekem Maestro kártyám van. Augusztusban egy hotelnél is, ezek a hitelkártyák voltak felsorolva, és akkor nem tudtam szobát foglalni, nem fogadta el a kártyám. Most nem emlékszek, hogy app-ot próbáltam venni, és nem sikerült, vagy meg se próbáltam a múltkori esetre gondolva. Na, lehet majd megpróbálkozom megvenni a Moli playert pl..
-
ddudas
tag
Hát a Maestro tényleg bajos lehet, de a VISA, Mastercard nem csak hitelkártya lehet, van bankkártyájuk is. Én Maestroról lehet megpróbálnék váltani, mert ezekkel legalább tudsz fizetni/pénzt felvenni külföldön is szükség esetén, illetve pl utas/csomagbiztosítást is kérhetsz hozzájuk, ami szintén jól jön utazáskor.
-
SOAD19
addikt
Pár hónappal ezelőtt még nekem is Master Cardom volt, csak váltottam FHB-re, és itt Maestro kártyát kaptam. Augustusban az utazás előtt 1-2 nappal akartam szobát foglalni egy helyen, ahol már korábban megszálltam, és ekkor szembesültem a dologgal, hogy ezzel a kártyával nem fog menni.
-
laccy88
senior tag
Járt már valaki úgy, hogy elfelejtett ébreszteni a telefonja? Én a héten másodjára
-
Trevize1987
aktív tag
A bankkártya oké, nem is az a kérdés, hogy megy e vagy nem. Hanem hogy ilyen Microsoft Gift Card-ot árulnak e Magyarországon?
-
szamovar
tag
Lemerült telefonomat felraktam tölteni, de nem csinál semmit. Soha korábban semmi hibája, fagyása nem volt. Ha megnyomom a bekapcsoló gombot kiírja, hogy Nokia, majd mutatja az aksit egy piros csíkkal és kikapcsol.
Most látom, hogy az egy hete nálam lévő macsek elrágta a kábelt.
[ Szerkesztve ]
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
cattus
addikt
válasz Trevize1987 #6379 üzenetére
Úgy tudom, hogy itthon nem lehet ilyent beszerezni. Kár, pedig nekem is hasznos lenne.
Do the thing!
-
ddudas
tag
válasz Trevize1987 #6386 üzenetére
Így van, látod a pillanatnyi egyenleget és annak terhére vásárolhatsz is. Az MS ügyesen összevonta a fizetési szolgáltatásait.
-
Hauzer
tag
Sziasztok!
Letöltöttem ezt a proshot nevű app-ot.Egész jó cucc,csak lenne egy kérdésem. Van benne egy a timelapse funckió. Nagyon faszán fotóz a beállított időkre,de nem tudom hogyan fűzzem össze. Mert nekem ha végzett nem csinált semmit.Vagy elrontottam esetleg vmit?
-
SOAD19
addikt
No, lassan eljön az ideje, hogy pozitív tulajdonságá válik, hogy eléggé melegedős a 1020-asok hátulja. Ma melóban kicsit cidri volt, és még jól esett, hogy netezés közben kellemes meleg volt a telefon.
-
stewe780
őstag
Ez engem nagyon érdekelne. Szóval veszek mondjuk egy ilyet: XBOX Live feltöltőkártya
Akkor nem kell xbox játékgéppel, xbox accounttal, stb-vel rendelkeznem ahhoz, hogy ezt a telefonon felhasználhassam? Simán egy live.com-os account elég hozzá, amit a wp-vel amúgy is kellett csinálnom? Hol aktiválom? A pénztárcában a Microsoft ajándékkártya felvételénél?[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
ddudas
tag
válasz stewe780 #6391 üzenetére
xbox accountod van, mert a MS accountod az xbox account is. Valószínűleg az xbox.com-on tudod érvényesíteni a kártyát, de ezt még nem próbáltam, csak xboxon aktiváltam ilyen kártyát. Korábban MS pontok voltak, majd amikor az megszűnt átváltották Ft-ra, és azt az egyenleget tudom használni. Lehet érdemes körülnézni az xbox.com-on is, hogy lehet-e esetleg tetszőleges egyenleget feltölteni mondjuk bankkártyás fizetéssel.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
3 héttel ezelőtt postáztam a telómat szervizelésre, az ITT leírt problámával, ezért ma felhívtam a mobilkereskedést és megkérdeztem, hogy hogy áll a dolog, amire már azt a készséges választ kaptam, hogy minden rendben, épp most lett kész és még a mai napon küldik a futárral (amit majd holnap kapok meg).
Ha már vonalban voltunk, akkor fel is tettem a kérdést, hogy végül is mi baja volt, illetve mit is csináltak rajta, amire azt a választ adták, hogy főpanelt cseréltek rajta, így valóban azzal volt a probléma, az okozta a forrósodást, illetve az tette tönkre a hangszórót is.
Remélem, hogy holnap épségben (és hibátlanul működve) megkapom és nem lesznek olyan problémák, hogy pl. rosszul szerelték össze a csere után, stb...
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
SOAD19
addikt
Itt is feltenném a kérdésem:
És plusz egy kérdés, csak Nektek, csak most! A Nokia Camera beállításánál, a fókusz segédfénye nálatok melyikre van állítva: auto, vagy vaku átal megadva?
Köszi!
-
hito
nagyúr
Szerintem határozottan érdemes dng-be menteni, főleg ha van jó sok időd minden egyes képet megPS-olni is. Mert ugye ezt csak úgy nem fogod ebben a formátumban bármivel megnyitni
Nálam vaku által megadva.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
hito
nagyúr
Ahogy mondod. Ott még a nyers képet saját ízlésvilágodnak megfelelően beállíthatod, szerkesztheted, majd úgy mentheted jped-be, vagy amilyen formátumba akarod. Nem vagy kiszolgáltatva a méltán hírhedt 1020 képfeldolgozó algoritmusnak.
-
SOAD19
addikt
Na, de a nyers képet feltétlen kell szerkeszteni, mert én a kérdésem előtt arra gondoltam, hogy ebben a DNP-ben készítem a képeket, és majd egy programmal jpegbe mentem el, hogy meg is tudjam nézni normál képnézegető programmal. Most még nem tudom, hogy milyen lehet a nyers kép, holnap csinálok majd egyet, és megnézem, összevetem egy sima jpegben készülttel. Amúgy, van olyan program amivel meg tudom nézni a DNG-ben mentett képeket, vagy elsősorban/csak képszerkesztő programmal lehet megnyitni, mint pl. a PS?
Amúgy miért/miről is hírhedt a 1020-as algoritmusa? A kissé túl szaturált képeire gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Persze, elmentheted úgy ahogy van jpeg-ben, de azért az esetek túlnyomó hányadában jót tesz neki egy kis manuális állítgatás. Meg tudod PS-on kívül mással is PC-n, pl. ACDSee nevezetű képnézegetővel.
Miben hirhedt? Számomra túlszűri a zajt, így részletek vesznek el. Ezen kívül WB-t is hajlamos alaposan elkefélni. Inkább legyen egy picit zajosabb, de részletgazdagabb. Ez a két dolog már önmagában elég, hogy raw-val jobban járj. Nézz meg néhány 808 képet. Sajnos ott a jpeg feldolgozást jobban megoldották, profibb végeredmények születnek point and shoot kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest