Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz sszemtelen #6050 üzenetére
Nos csináltam egyet próbaképp. Mivel egy nyelvi frissítés dolog jött még meg. [link]
Nekem jelenleg ez a verzióm:
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
válasz kakuk100 #6057 üzenetére
Ezt töltsd le. Én ezzel csináltam.
Ha nem ismeri fel a gép a telót, akkor az eszközök és nyomtatóknál töröld ki a telefont. De előtte húz le az USB-ről a telefont. Majd tedd rá, feltelepíti a drivereket. Majd húz le ismét a telót, utánna telepiítsd fel a linkelt progit. Dugd rá a telefont, majd indítsd el a progit.
Nekem így tökéletesen működött.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
hito
nagyúr
Nem tudtok valami appot, amivel VGA-ban, vagy kisebb felbontásban, esetleg 720x480-ban lehet felvenni? 720p-nél kisebb felbontásra lenne szükségem videófelvételnél.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
HaZse
őstag
válasz kakuk100 #6064 üzenetére
Nekem is PfD volt fent. De nekem a Nokia Software Recovery Tool-t futtatva előbb leszedett egy aszem 1.5GB-tnyi firmwaret, majd az feltette a telefonra. Azon ne parázz, hogy ugyanazt akarja feltenni. Úgyis a szűz Cyan-t fogja feltenni.
-
hito
nagyúr
Én azt sem tudom, hogy nálam mi van fenn. Még mindig Black-et ír, névjegynél ez van:
Op.rendsz.verz.: 8.10.14147.180
Belső vez. verz.: 3051.40000.1345.1002Ha ez még PFD akkor valaki elmondaná 3 mondatban, hogy hogy kell official win8.1 Cyan-ra frissíteni?
-
hito
nagyúr
Azért beírom, hátha valaki válaszolMost ez mi a franc? Tölti le a szoftvert a nsrt(1.55GB), kész van vele, erre elkezdi tölteni előlről!? Mi ez? Több db több gigányi fájlt szed le?
-
HaZse
őstag
Szerintem a telóra tölti át az FW-t. Ha a telón egy Nokia feliratot látsz és alatta egy téglakeretben egy csík megy. (Nekem ezt csinálta)
-
sszemtelen
őstag
Hivatalos Cyan update után, a legfrissebb Nokia Camera-val lehet hogy kicsit visszafogták a 1020-as "zoom" képességét a nagyméretű képeknél? Így Pro Cam után rohamosan kevesebbet tudok belenagyítani :/
-
hito
nagyúr
Köszi, közben magához tért és frissített Cyan-ra Ki is derült, hogy a GSM boltba gyári kártyafüggetlenként eladott új készülék igazából német vodafone-os.
MÁS: kamera nektek is úgy indul, hogy tiszta homály? Ha rátenyerelek a képernyőre és fókuszál utána egyból kitisztul, de tiszta homályos képpel indul mindig. Ez valami kamera uptdate-nek köszönhető? Vagy nálatok éles képpel indul?
-
hito
nagyúr
Biztos. De mit mondok nekik? Hogy tökéletesen működik csak homályosan indul? Bár az autofókusz elég sokszor hibázik, sűrűn előfordul, hogy nem lesz éles a kép. Viszont ez megint csak olyan hiba, ami vagy előjön vagy nem. Parkoltatni 2 hétig a szervizben nem szeretném csak azért, hogy utána visszakapjam azzal a dumával, hogy hibátlan.
-
sszemtelen
őstag
válasz sszemtelen #6074 üzenetére
Erre valaki?
-
hito
nagyúr
válasz sszemtelen #6081 üzenetére
Én képeknél sosem zoom-olok. Nekem bőven elég a nagyméretűből crop-olni, nem látok olyan egetverő különbséget pixel oversampling használata esetén.
-
hito
nagyúr
válasz sszemtelen #6083 üzenetére
Azt észrevettem, hogy ha Proshot-ban 2x-esnél nagyobbat akarsz zoom-olni, akkor egyszerűen a kép mentésénél kifagy az app és kilép.
-
hito
nagyúr
válasz sszemtelen #6085 üzenetére
Faxa, akkor ez is csak nálam szórakozik.
-
hito
nagyúr
válasz sszemtelen #6088 üzenetére
Volt 2x is, szoftverfrissítéssel egyetemben. Mind1, egyelőre még működik és fényképez(get)ni is lehet vele
-
kakuk100
őstag
válasz sszemtelen #6088 üzenetére
Hát akkor nem próbálkozom tovább, de a kamera elég homályos. Nem tudom mi van vele. Nem volt ilyen. Akkor én is szerviz?
-
kakuk100
őstag
válasz sszemtelen #6093 üzenetére
Mérgemben midet töröltem, de majd még csinálok újakat.
-
spider80
őstag
válasz kakuk100 #6095 üzenetére
Én egyet látok,de ez tényleg szörnyű
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kakuk100
őstag
válasz sszemtelen #6093 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest