Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BobTail
őstag
Mivel egy jó darabig ez lesz még a flagship, így szerintem fognak még rajta csiszolni, de hogy érted, hogy brutál sötét? Rosszabb a fényértéke (2.4), mint pl. a 1020 (2.2) vagy 920/925-nek (2.0), de én nem vettem észre, hogy brutálisan sötét képeket készítene, sőt. Legtöbbször én szoktam manuálisan lejjebb venni, hogy ne legyen
felültúlexponált a kép.[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz BobTail #6252 üzenetére
hát azért majd egy centivel nagyobb mint a 1020. a kijelző meg konkrétan 1centivel nagyobb átmérőjű - 0,5''
ez már nekem bőven fölötte van a kényelmes használhatóságnak. már a 4,5-re is húztam a számat, de a 4,3-hoz képest az még nem akkora ugrás. viszont a 4,3at tartom kényelmesnek használni.
szal...[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
SOAD19
addikt
válasz BobTail #6252 üzenetére
Azért egy minimálisan azért csak nagyobb a 930, és nem is olyan minimálisan, legalábbis e kép alapján:
[link]Nekem is kinézetre jobban bejött a 930, de a 1020-asban egy kicsit jobb kamera van, és egy fokkal olcsóbb is volt. Valamint nekem is, épp elég a 4,5", kis markom van, már ez is határest.
-
watchfun
tag
Sziasztok! Wp-re létezik valami DVD filmkatalogizáló progi? Androidon az amc readert használtam de az wp-re sajnos nincs.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Na vettem egy fehér 1020-at. Ennek ez az OS rendszer verziószáma: 8.10.12393.890
Ha jól gondolom ez egy Dfp OS. Gondolom ettől van újabb, mert ebben még nincs benne a főképernyőn a mappába való kategorizálás. Viszont nem merem frissíteni újabbra a negatív tapasztalatok miatt. Várom a tanácsokat, véleményeket
Gyári Cyan-ra 1000%, hogy nem frissítem be.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Воланд
titán
mert nem a kuglit kell hasznalni.
Windows Phone 8.1
Operációs rendszer verziója: 8.10.12359.845, 8.10.12382.878, 8.10.12393.890, 8.10.12397.895 vagy 8.10.12400.899*"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
hito
nagyúr
És tényleg, köszi
Akkor viszont örülök neki, hogy működik minden rendben az előző 1020-am official Cyan-nal való frissítésének tapasztalataira visszagondolva. Lehet, hogy áttérek Pfd-re, így be tudom frissíteni hogy legyenek mappáim és ha valami balul sül el, akkor elvileg tudok erre downgrade-elni. Bár akinek elcseszte pl. a kameráját az update, utána állítólag hiába downgrade-elt, nem jött helyre. Na még agyalok.
-
hito
nagyúr
válasz Zsoltika11 #6268 üzenetére
Igen, egyelőre nekem sincs bátorságom hozzányúlni, örülök, hogy most minden a helyén van.
-
xtmod
senior tag
Sziasztok.
Visszajött gariból a telóm, de elfelejtették a sim fedelet visszatenni. Lehet ilyet kapni?
Működik enélkül is addig a telefon? Ráadásul idegességemben nem jól helyeztem bele, most horgászhatom ki... -
hito
nagyúr
Proshot-nál nem tudjátok mit jelent az a %-os szám ott a jobb oldalon a felbontás fölött? Mindig változik és lövésem sincs, hogy mi lehet.varga.balazs: neeeem! Megsemmisültem De mi a francot keres az ott? Na mind1, ebből már nem jövök ki
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
ebayen tonnányi sim fedelet találsz, bármilyen szín kell. Pl. fél perc keresgélés után: [link]
De ennél találsz olcsóbban is, fogadni mernék. Eléggé fogyó eszköz, ilyesmit mindig találni ebayen, ugyanúgy van kiszedő tű is.
Azzal ne törődj, hogy utángyártott vagy sem, működik Még Lumia800-hoz rendeltem anno, az is valami kínai utángyártott volt, de az anyja meg nem mondta volna
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Tomy Yayo
senior tag
Amilyen tapasztalatok vannak itt a szervízről, én nem biztos, hogy egy 1000Ft-os alkatrész miatt, aminek pótlását minimális erőfeszítéssel, és kb. ugyanannyi idő alatt saját magam meg tudom oldani beadnám a szervízbe.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Én holnap (vagyis ma) adom szervízbe, mert brutál mód melegszik a gép én ennek köszönhetően tönkre is ment az alsó (külső) hangszóró... Mindenesetre a sim tálcát én eleve ki fogom venni a bajt megelőzendő.
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
hito
nagyúr
válasz SpeedHUNGARY #6282 üzenetére
Őőőő, honnan tudok, hogy ennek köszönhetően ment tönkre? Csak feltételezed, nem?
-
Attis1973
újonc
Sziasztok!
Igaz senkit sem érdekelt a problémám, de azért én ügyködtem és leírnám mire jutottam.
Az FM rádió érzéketlenségét a szoftver újratelepítés nem oldotta meg, úgy tűnik a telefon a jelenlegi szoftverrel ennyit tud! Remélem javítanak még rajta később.
A kezdeti akku üzemidőm 1,5 nap volt, amikor az időjárás csempe futott a főképernyőn. (gyári időjárás alkalmazás)
Használati mód: 5-10perc telefonálás, kp 20 perc netezés, adatszinkronizálás egész nap, általános telefonnyomkodás, némi fotózás.
Ugyanezzel a használati móddal időjárás csempe eltávolításával 3 napra emelkedett az üzemidő, úgy hogy még 20% volt amikor töltőre tettem. Lényeges javulás szerintem. Így már megfelel az üzemidő számomra. Erősebb használt mellett is meg van a 2 nap biztonsággal,
Érdekes, hogy ezt a problémát Androidon is megszívtam. Ott is az időjárás widget használata felezte az üzemidőt.
Remélem ezzel az észrevételemmel segítettem valakinek(magamon kívül )
Érdemes kipróbálni másnál mennyit jelent ez. -
-
okoska74
senior tag
válasz Attis1973 #6285 üzenetére
A 3 nap nagyon szép idő! Nekem másfél nap a csúcs de minden este töltőre kell tenni különben necces a nap vége.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
SOAD19
addikt
válasz okoska74 #6289 üzenetére
Hát nekem se nagyon bírta eddig tovább napnál, de ekkor már gyakorlatilag nem is használtam a telefont, csak néha oldtam a zárolást, hogy megnézzem, hogy ránézzek, jött-e valami értesítés, stb. aztán újra zártam is le a képernyőt. Kis használattal kicsit több, mint 1,5 napig bírja nálam.
Más Mostanában, ha a gépre kötöm a telefont, akkor több percig nem tudom megnyitni a telefon mappáját, sőt még a Sajátgép is percekig tart, míg bejön. Aztán pár perc elteltével jelzi, hogy a telefonhoz eszközillesztőt nem talált, és ezután meg hirtelen be tudok lépni a telefonra, és megnézni az elkészült fotókat.
Másnál is van/volt ilyen? -
HaZse
őstag
"Hát nekem se nagyon bírta eddig tovább napnál, de ekkor már gyakorlatilag nem is használtam a telefont, csak néha oldtam a zárolást, hogy megnézzem, hogy ránézzek, jött-e valami értesítés, stb. aztán újra zártam is le a képernyőt. Kis használattal kicsit több, mint 1,5 napig bírja nálam."
Nálam is elmegy 1.5 napot. Ha keveset használom, akor 2 naot is elmegy.
Minek kapcsolod be a kijelzőt, hogy megnézd jött-e értesítés? Nem használod a glance-t? Nekem rajta minden megjelenik. (Kikapcsolt képernyőn ott van a naptár, hívás, sms, e-mail, viber értesítések)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Mondjuk, ha a elefonon élném a netes életem, akkor nekem is max. esig bírná ki. Szerintem ez az AMOLED miatt van.
A csempéket én is szeretem nézegetni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
SOAD19
addikt
Nem tudom, de nekem még ekkora kijelzőn se a legkényelmesebb a netezés, vagyis inkább a gépelés. Pedig nekem aztán tényleg kis kezem, vékony ujjaim vannak a 166/64 adódóan, de még így is sokszor mellébökök. Böngészni viszont, ha csak kattintgatni kell, akkor nem rossz, igaz fb-on nekem a képeket túl nagyban jelenítette meg múltkorában.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
hito
nagyúr
Kiderült már, hogy kapunk-e HDR-t?
-
Silenzio
addikt
válasz Tomy Yayo #6228 üzenetére
Mivel új vagyok a témában, mi az a PfD?
Az történt most 10 perce, hogy lefagyott a telefon egy fotó mentése közben. Később kiderült, hogy nem ez volt az első hiba, a nagyfelbontású fotók helyett homogén szürkeséget meg zöldséget fotózott. Az 5 mpx-es képek jók lettek viszont. A fagyáson csak reset segített. Innentől nem mentett el semmilyen új fotót. Mondom, fasza, sima WP8-cal egy Lumia 920 is csinált nálam ilyet. Pravó, Picipuha. Legyalultam a képeket, most ment. De a dátumot és az időt nem jól mutatja. Május 22-e van és hajnali fél 6. Ötletetek van? És ne mondjátok, légyszi, hogy manuális dátum/időbeállítás, mert ez botrány. Csak két hete van meg a telefon, de már csak a baj van vele...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest