Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Jaj, hat milyen gyonyoruseget talaltam. Feketeben nagyon tetszetos. Korrekt ar es qi toltot adnak (megint) ajandekba.
A telefonom amugy elkelt egy masik forumos kolleganak. Hianyzik azert, na
[ Szerkesztve ]
-
szamovar
tag
Gyönyörű bizony, de az 1020 nyomába sem érhet. Főleg, hogy most jutottam hozzá egyhez jó áron... ígérem, jó gazdája leszek
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
Trevize1987
aktív tag
Nem tudom... Nekem az 1020 óta egyik Nokia sem tetszik ami kijött. Alapvetően a Lumia 800/900 (N9 vonal) alakja volt az etalon telefonban. Ezt folytatta a 920 (ami viszont szerintem bár minden szempontból rondább volt) és az 1020 ami meg szinte tökéletes és a kamera is a szexepilje lett. Azóta 0 darab olyan telefont adtak ki amit külsőre elfogadhatónak találok. A belső az oké, abban haladnak, de mintha a designer az NSN-nél maradt volna az átvétel után.
És nagyon idegesít a trend követése is, hogy a 620-as után semmi nem jött ki ami akkora méretű lenne, pedig igény biztos lenne rá, nem mindenki tepsifüles imádó. Barátnőnek sem tudnék semmi következő telefont javasolni most a 620 után (nem mintha le akarná (vagy le kéne) cserélnie, hisz imádja).
Szerintem több szempontból is rossz irányba megyünk.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Trevize1987 #5255 üzenetére
Nekem a 925 tetszett eddig a legjobban a Lumiaktol, utana az 1020. A 930 igy, feketeben, a kepen nagyon meggyozo mondjuk...
Az a gond, hogy sok gyarto tette magaeva azt az elkepzelest, hogy a design a markara jellemzo legyen. Nem mai talalmany, regen is ez volt, csak most mar nem valtoztatnak annyit a kulson/mereten, hogy a design is sokat modosulhasson. Nagy kijelzo, erintogombok es esetleg oldalso gombok...
Viszont ebbol szuletik az, hogy a Samutol hanyingere van sokaknak, Sony is mar majdnem egy kutya, es a Lumiakat se tudna sok ember megkulonboztetni (ahogy az en ismeroseim se tudtak). Az LG designja viszont innovativnak tekintheto a maga modjan.Talan az MS majd valtoztat valamin. Felek azonban, hogy nem fogjak megeroltetni magukat az elejen. De egy Surface-hez passzolo dizajnt szivesen latnek, nem csak concept artnak.
-
Joe215
aktív tag
USB keresztül össze lehet kötni 📺 -vel a telefont?
Nálam egy Samu tv 📺 -vel összekötve nem látja a képeket, Illetve amit lát nem tudja megnyitni ismeretlen formátumra hivatkozva. -
dz1989
senior tag
Üdv mindenkinek. Van valakinek esetleg ötlete milyen videószerkesztővel lehet pillanat képet menteni?
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
sszemtelen
őstag
A Glance mennyire eszi az aksit, és mennyi az esélye hogy beég esetleg netalántán?
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Pár napja vásároltam használtan egyet, 8.1-el. Az előző tulaj eladáskor nyomott egy alaphelyzetbe állítást, hogy törölje az adatait. Eddig nem volt szerencsém egy töltéssel egy napnál tovább használni sajnos, wifi használattal, fényképezéssel, kevés játékkal. Azt szeretném kérdezni, hogy ez normális-e, vagy, hogy fog-e ez javulni? -
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5266 üzenetére
Köszi a gyors választ! És az úgy jó, hogy egy ki-bekapcsolással 2-3% leugrik?
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5268 üzenetére
Oké, Köszi nem mondom, hogy örülök neki, de legalább megnyugodtam
-
Osiris
őstag
Lehet, hogy most települ a telefonomra a végleges 8.1? Figyelmetlenül OK-t nyomtam valami rendszefrissítésre és azóta fogaskerekeket látok.. mindenhol.
-
Osiris
őstag
válasz valaki_xy #5273 üzenetére
Enyém is telekomos. Ahogy írtam nem a win frissült, hanem most először kapcsoltam be a beszédfelismerést angolul egy angol nyelvoktató program miatt, ami értékeli a kiejtést stb.. Na ennek a beszédfelismerésnek a bekapcsolása és telepítése okozott egy 30perces reboot-ot, ami tök úgy nézett ki mint egy rendszerfrissítés.
...és már nagyon várom a 8.1-et. -
Mirman
őstag
Üdv , hogy lehet elérni hogy lássa a telefonom a PDF -fileokat ? Rámásolom de az istennek se látja.
-
natë
nagyúr
Cyan hír
-
Zsoltika11
tag
Én is várom már, mint a messiást. Ha a 930 kijött, akkor a 8.1 is elkezdett terjeszkedni, ide is minél hamarabb elérhetne.
-
sszemtelen
őstag
válasz Zsoltika11 #5277 üzenetére
Én azért várom, hogy talán így megszűnik a buta kamera bug-om..
-
Rike
tag
Sziasztok!
Egy izgi helyzet all fent: lemerult a telefonom es ki is kapcsolta magat viszont azota nem hajlando sem toltodni sem bekapcsolni sem semmi...
Mi a teendo?
elore is koszi a segitseget. Kicsit kiabrandito jelenseg ez..Bender's humor by Microsoft Joke
-
Hauzer
tag
Érdekes a Nokia oldalán elérhető a frissítés,de a telefonom naprakészt ír.
Lumia 1020 Country variant 3051.40000.1345.1003 Available Available
-
spider80
őstag
Biztos,hogy lemerült? Próbáld meg a hangerő le + kikapcsoló gombot benntartani,amíg nem rezzen a teló.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Tomy Yayo
senior tag
Nekem is volt olyan, hogy Adobe/MS féle se látott valamit, vagy ha látta is nem tudta megnyitni, én már rég nem használom egyiket se. Ezt tudom ajánlani: [link]
Számomra eddigi legjobb pdf reader amivel WP-n találkoztam. Eddig mindent megnyitott és látott nekem, szép a felület, átgondolt, jól használható, felhőt is ismeri, igazából csak jót tudok rá mondani. Ingyenes, úgyhogy egy próbát mindenképp megér.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
-
-
spider80
őstag
Nincs mit.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
sszemtelen
őstag
"Capturing photos in DNG and lowlight have been improved and continuous autofocus with new algorithms to fight blur. Other imaging algorithms have been improved too that will result in better colour all round. These features will also be coming to Lumia Icon and Lumia 1520 as part of the Lumia Cyan update."
forrás: http://conversations.nokia.com/
Ennyi lett volna a 1020-as támogatása?
-
Zsoltika11
tag
Sziasztok, lenne egy apró kérdésem. Mennyire masszív, vagy stabil a hátlapon lévő nagy kör betét alatti kamerarendszer? Fizikailag. Mert valamelyik nap egyik munkatársam meglátta "ó ezaz a teló?" Megfogta, aztán pár centiről visszaejtette az asztalra. Lehet hülye kérdés, de majdnem megállt bennem az ütő. Csak azért nem haraptam le a fejét mert egy 50-es úr volt, akit nagyon kedvelek.
Nézegettem azóta fanatikusan a képstabilizációt, mindent, nem láttam romlást.
Féltem na
Még az asszony se nagyon mer hozzányúlni[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
válasz Zsoltika11 #5293 üzenetére
Előbb törik be a kijelző, mint annak baja legyen
Mondjuk ez sem valami megnyugtató -
Zsoltika11
tag
válasz sszemtelen #5294 üzenetére
Oké, köszi a választ.
Csak mert olyan dolgok megoldások vannak benne ami szerintem talán érzékeny. 6 lencse amit kis mortorok mozgatnak, az egész úgy ki van dolgozva hogy hihetetlen. Aztán gondoltam arra hogy azért biztos úgy csinálták meg tudván h mindennapi használatban lesz, és nyilván telefon amit elejt az ember stb, hogy azért egy rezzenéstől ne essen szét az egész. -
varga.balazs
aktív tag
Üdv.
Tudnátok ajánlani olyan appot, amiben lehet 4 mpercesnél hosszabb záridőt beállítani?
Illetve egy másik kérdés, Panoráma fotókra melyik a legjobb app? Nekem a Nokia Panorama nem jön be, elég kezdetleges, illetve még a Pano-t próbáltam, azért meg nem szeretnék addig pénzt kiadni, ameddig nem tudom 100%-ban, hogy mennyivel jobb mondjuk a nokiásnál, próbaverziós meg hát eléggé meg van csonkítva.
Photosynth is kipróbálva, de az is mondhatni kritikán aluli, nem fókuszál, meg semmi, anno iPhone-on használtam, ott jobban működött, ami azért egy Microsoft-os cucchoz képest elég szomorú... -
TTomax
félisten
Hát én fiuk elköszönök... a telefonnal nagyon meg voltam elégedve,nem is adtam el az asszonyhoz került,viszont nekem a mobil win nem lett a szívem csücske,nem tudtam sajnos megszokni ennyi idő alatt sem.Egy Moto G lett helyette, a kamerát sajnálom de csak nyaraláskor használtam a hétköznapokra jó nekem ez motorola is...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Trevize1987
aktív tag
Megesik. Nekem is van sok alkalom, sokféle helyzetben amikor váltani szeretnék, vagy minimum sikítani, de hát még itt vagyok. A L800-as óta kábé béta tesztelőként. Még kitartok, de azt el kell ismerni, hogy a Microsoft-nak sokkal jobban össze kéne kapnia magát és ennek ellenére a kényelmes csigatempójában halad még mindig. Szóval megértelek.
-
sszemtelen
őstag
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz sszemtelen #5299 üzenetére
Szerintem ez fake. Az MS és a Nokia a wp 7.8-at teszi pályára támogatás ügyileg 2014. szeptembertől.
Nem hinném, hogy a 1020-nak megszúnne a támogatása.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest