Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz sszemtelen #6099 üzenetére
Látjátok. Összehasonlítottam az egy hónappal ezelőttivel és ég és föld.Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?
-
norcikácska
csendes tag
válasz varga.balazs #6102 üzenetére
haló,tomy vayo ment privi.
-
norcikácska
csendes tag
válasz sszemtelen #6041 üzenetére
t.szemtelen,akkor ki törölhetem nyugodtan a 2- képből a kisebbik felbontásút a másik pedig zoom-olható??
-
sszemtelen
őstag
válasz norcikácska #6104 üzenetére
Nem, a kettőnek együtt kell meglennie
-
SOAD19
addikt
No, de f*sza. Most, hogy írtátok, hogy a fényképezővel párotoknak gondja van a Cyan alatt. Megnéztem az enyémet is, és elindítva a Nokia Camera-t azt vettem észre, hogy nem fókuszál automatikusan a különböző távolságban lévő tárgyakra, és mintha a 8.0-nál automatikusan fókuszált volna. Mondom megnézem videónál is, elindítom a felvételt, majd nem indult el, újra rábökök a felvételre, erre kilép, és lefagy a telefon. Most sikerült újra indítani a korábban írt módon. (hangerő le + bekapcs gomb)
Nálatok se fókuszál automatikusan elindítva a Nokia Camera alkalmazást??
MOD: Kipróbáltam újra a videós módot, ennél viszont automatikusan fókuszál. Én emlékszek rosszul, hogy fotó módban is van auto fókusz?!
[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
sziasztok! vásároltam egy ilyen tripodot felkeltette az érdeklődésem ez a timelapse dolog valaki próbálkozott már vele? Ha igen, milyen programmal? Ez tűnik a leghasználhatóbbnak, de csak 720p-ben ment videót
-
Rob700
senior tag
A Cyan változtatott valamit a kamerán? Módosult pozitív vagy negatív irányban a képminőség?
iPhone 12 128GB Black
-
varga.balazs
aktív tag
válasz laccy88 #6109 üzenetére
én még nem találtam olyan appot, ami önállóan megcsinálja a videót, csak amelyik időzítve képeket rögzít.
ugye a proshot most volt ingyenes, amiben van ilyen funkció, meg mivel rendes fotós app, így azt állítassz, amit akarsz a képen, ellenben ami nekem 1x volt, sima time lapse pro app, az elég fapados volt, illetve hiába állítottam első képen az ég felé a fókuszt, azt a második képen el is veszítette, és így ott már a felhők vonulását pont nem is tudta rögzíteni... szóval proshot, ha még ingyenes. néha tökéletes, néha 1-2 bug előjön.ja és persze utána azt a xszáz db képet egy windows movie maker-el például összerakod.
egyébként nekem egy home made tripodom van, ami tulajdonképpen egy doboz...amibe bele tudom állítani a telót, célnak megfelel.[ Szerkesztve ]
-
ddudas
tag
válasz varga.balazs #6112 üzenetére
Én ebayen vettem egy tripodot 1$-ért és egy telefontartó keretet 1.15$-ért. Ingyen postával Kínából, és meglepően használható minőségű, messze felülmúlta, azt amit, az ár alapján vártam.
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
laccy88
senior tag
válasz varga.balazs #6112 üzenetére
A time lapse pro valóban eléggé fapados beállítások szempontjából. Viszont a proshot számomra valamiért nem szimpatikus, nem tetszik a kezelőfelülete(amúgy már 500HUF). Ha kamera app, akkor marad a Nokiáé. Viszont timelapse alternatívaként ajánlják Nokiáék a Camerapro nevű app-ot. Ha lesz időm kipróbálom A movie maker tényleg elég kézenfekvő. Végülis praktikusabb pc-n összeilleszteni a képeket.
Köszi az infót! az állványodról készíthetnél egy képet amikor épp használatban van -
-
ddudas
tag
Szia, tripodot ezt vettem (ez ugyan elfogyott, de van még ilyen hasonló áron).
A tartó, pedig ez, ebből még van is az eladónak.Nullum fatum sed quod faciamus.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz sszemtelen #6119 üzenetére
Nekem is pont ilyen van! Kb. 1 órája hozta a postás. Már csak a camera grip-et várom...
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
sszemtelen
őstag
válasz SpeedHUNGARY #6121 üzenetére
Nekem az sajnos kimarad.. majd ha sok pénzem lesz, akkor inkább BeastGrip-et veszek. Az jó lesz mindenhez később is
-
hito
nagyúr
Erre valaki esetleg?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz sszemtelen #6124 üzenetére
Köszi! Megnéztem őket. A VCP jónak tűnik (a másik hagyjuk kategória), de 3mp után kilép, gondolom mert csak próbaverzió. Viszont így meg elég rizikós megvenni. Mi van ha kipengetek érte 600Ft-ot és ugyanúgy kilép. Na még agyalok. Nem értem miért nem lehetett a gyári szoftverbe 720p-nél kisebb felbontást beletenni.
-
Attis1973
újonc
Sziasztok!
Kb. 1.5 hete vagyok tulaja ennek a telónak. N8-S4 mini-1020 a történet. Az N8 után az S4 mini fényképezője gagyi volt. Kamera most csodálatos, Az üzemidő az sajnos csak szűk 2 nap, aktív használat mellett 1 nap.
Ami tetszik:
- Kamera. Nekem semmi fátyolosodás, tökéletes képek még éjszaka is.
- Pár nap után már a rendszer kinézete is.Ami nem tetszik:
- Nincsenek energiatakarékos profilok (mobilinternet, Wifi időzített ki-be kapcsolása, vagy a jó öreg symbian adat manager, amikor csak akkor volt fenn a teló a hálózaton amikor arra a programnak szüksége volt)
- Nincsenek hangprofilok
- Netezéskor forrósodik a kamera körül, gondolom emiatt is merül a telefon igen gyorsan.
- Más nem igazán, illetve azokat majd a szoftverfrissítések orvosolják majd. Kényelmi funkciók, stb. Mondjuk a symbian funkcióit alapul vehetnék a WP-ék.Ami a problémám:
Az FM rádióval vannak gondjaim, illetve a jack kimenettel. A gyári fülessel, meg egy vásárolt Sony fülhallgatóval is az a bajom, hogy a telefon rádiója csak a legerősebb helyi adókat fogja.Ez Nokia-hoz nem méltó teljesítmény. A telefon a gyártó régebbi Nokia-s fej illetve fülhallgatóit nem ismeri fel. Az hagyján, hogy a vezérlőgombok nem működnek, de nem is szól a füles, vagy ha szól akkor torzul. Ami a legérdekesebb, ha bedugok egy Nokia asztali kihangosítót, ami egy rövid vezeték(kb 30-40cm) meg egy két hangszóróból álló egység akkor azzal még a 200km messziről adó szlovák adók is jönnek, még az RDS-t is lehozza. Minden más fülhallgatóval közepes vagy rossz a vételérzékenység. Nem értem, hogy a csutka vezetékkel miért jön ilyen jól, a többi profi fülhallgatóval,amik 120cm hosszúak azokkal meg nem. A gagyibb telefonokba bedugva a "rossz" füleseket azokkal nincs nagy probléma, hozzák az átlagot.
Kérdés! Szerintetek lehet ez szoftveres probléma? Megoldást jelenthet egy HR?
A szervizes azt mondta lehet, hogy a telefon nem ismeri fel megfelelően a füleseket, ezért gondolom, hogy a HR segíthet.
Egyszóval nem értem, hogy ez a probléma mitől van. Segítsen valaki, ha tud!
Szervizt kerülni akarom, mert amúgy a telefon tökéletesen működik. -
süti5
őstag
Sziasztok,
nem szeretnék itt háborút csak józan tanácsot.
Van 808-asom, és két dologban gondolkodom: vagy veszek egy dual simes szuper telót majd (S5), vagy veszek a 808 mellé egy másik telót. A másik telóban két verzión gondolkodom: vagy emellé még egy 808-at vagy 1020-as lumiát. A valódi pureviewból nem szeretnék visszafejlődni, és vonz a win is, mert ugye a symbi elég halott rendszer. Kb. húszezerrel több a 1020-as mint a 808.Véleményeket várok, köszi.
-
btudos
nagyúr
Ha nem S5 DuoS, akkor egyertelmuen 1020, ket egyforma telefon szerintem teljesen ertelmetlen, foleg egy "halott" rendszerrel.
Plusz ha egy 808 mindenkepp marad, akkor mar erdemes kiprobalni mellette a WP-t, eg es fold a Symbianhoz kepest (van amiben jobb, van amiben rosszabb, de nagyon mas.)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
stewe780
őstag
Nektek is ugrik néha a böngészőben az oldal? Mikor tolom valamerre az oldalt, néha ugrik egyet. Ezt a mobilarénát is olvasom, valamelyik fórumot, tologatom felfelé, ahogy haladok, es néha ugrik vagy 2-3 centit, aztán azt sem tudom hol tartottam. Nagyon idegesítő.
Szerk: mindig mikor felengedem az ujjam, akkor ugrik. Aztán 20-szor arrébb tolom valamerre éy nem csinálja, majd mikor már nem szórakozom vele, hanem olvadgatnék, megint ugrik.
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
hito
nagyúr
Proshot használókhoz intéznék két kérdést:
1.) Észrevettem, hogy ha a csúszkákon állítok, akkor az csak a kisfelbontású képre van hatással. Lehet ezen valahogy változtatni? Tehát ha a csúszkán +2 élességgel fényképezek, akkor az a nagyfelbontású képnél is jelenjen meg.
2.) Létezik, hogy nem lehet vele DNG-be menteni? Vagy csak én vagyok a béna és nem találom?
-
stewe780
őstag
válasz sszemtelen #6139 üzenetére
Mi az, hogy Cortana függő? Egy dumaszoftver megléte kell ahhoz, hogy megjelenjen a funkció?
-
stewe780
őstag
Autós tartóban van valakinek egy jól bevált típusa, amit szívesen ajánlana másnak is.
Konkrétan nekem
Ami mondjuk nem gyári, mert van rajta nekem egy plusz műanyag védő, szóval valami univerzális.[ Szerkesztve ]
-
ddudas
tag
válasz stewe780 #6149 üzenetére
Az alsó rögzítőn van egy hatalmas kivágás, hogy tudd azon át is tölteni vezetékkel. Másrészt pedig az alsó rögzítőt ki is lehet szedni akár. Nagyon jól megfogja a telefont, tetszőleges méretre állítható. A speedshopban ki is tudod próbálni a telefonoddal, mielőtt kifizetnéd. De az alsó rögzítő, nem akadály, az összes Lumia telefonon alul középen van az USB csatlakozó.
Nullum fatum sed quod faciamus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest