Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Arpee78 #1514 üzenetére

    Én finom kajákat eszek :) Miért ennék meg olyat ami nem ízlik? Igazából amíg "egészségesen" próbáltam enni, addig sokkal több olyan dolgot ettem meg ami nem ízlett, de hát együk mert egészséges. Ja, és jelenleg nem méregetek semmi, eszek amíg éhes vagyok és amikor éhes vagyok. Olyan dolgokat amiket szeretek.
    Én tök nem arról beszélek amiről te :) Amúgy lássuk be amit leírsz annak meg van az ellenkező oldala is: amikor valaki csak azért eszik, mert az örömöt okoz neki. Amikor nem is éhes, nincs is kaja idő, de unatkozik, együnk valami finomat. Bánata van, együnk valami finomat. Lásd még a "csak úgy lehet filmet nézni ha közben nassolok valamit" vonal. Vagy már nem étkezés, de a "buli van meg iszunk, akkor el kell szívni pár szál cigit" vonal. Had ne folytassam.
    Én nem mondtam egy szóval se, hogy nem jó az ha finom kajákat eszik az ember. Én azt mondom, hogy nem jó az ha valaki csak azért eszik mert finom. Remélem érthető a különbség.

    És értem miért lovagolsz ennyire ezen a témán, de továbbra se tartozik ketohoz. Attól, hogy keton bizonyos dolgokat nem, vagy csak mértékkel eszel, attól még nem kell "- Szar(abb) kaja, állandó méregetés, de még bővíthető ha ez nem elég". Igazából mindegy mit eszel, bizonyos dolgokat nem fogsz. Ha más nem, azért mert ártalmas az emberi szervezetnek, lásd pl. mérges gombák. Pedig azok között is van finom, mégse esszük meg őket (ugye mint a viccben, amikor a bácsit már sokadszor viszik kórházba gombamérgezés miatt, és megkérdezik tőle, hogy miért eszi meg ha gombaszarkértő és tudja hogy mérgező? A válasz, hogy "hát mert finom... "). Gondolom ezt mégse hívnád
    Az meg hogy mi a túlzás és mi a mérték az iszonyatosan szubjektív dolog. És független ketotól. A ló mindegyik oldalán lehet lenni "hivatalos ajánlásos" diétán meg keton is. Meg a lovon is.

    "Arany középút:
    + Finom ételek, italok mértékkel"

    Hogy határozod meg a "mérték"-et? Gondolom nyilván nem pl. kalóriában, vagy pohárban vagy grammban, mert akkor már megrögzött méregetés van a te elveid szerint. Remélem nem azt akarod mondani, hogy az a jó mérték ami szerinted elég :) Ezek borzasztóan szubjektív dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák