Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz Beni2360 #7829 üzenetére

    talán másold át egy pendrivera azokat amiket be szeretnél másolni. Dugd be hátra (NAS) , aztán
    ha nem lenne elég( felismerni) indítsd újra. Utána lépj be puty, inditsd el az mc-t ha nincs akkor tedd fel ( az még a csomagok közt is ott van, onnan is fel lehet egy kattintással) Miután ez megvan putyyban beírod "mc" és elindul a fájlkezelő( valami olyasmit képzelj el mint anno a norton commander volt) Ez ugye két paneles, egyikre kitallózod a pendrive tartalmát a másik oldalra azt, amit le szeretnél cserélni .Mielőtt lecserélnéd másold át a pendrive egy külön könyvtárba, mondjuk legyen a neve tm mentes ( feltételezem könyvtárat létrehozni mc alatt menni fog) miután átmásoltad a régieket ( le van mentve) az ujabbbakat a pendrivrerol rámásolod, felülírva azokat. utána ujra elinditot a tm-t ( merthogy ugye le volt állítva)
    Aztán ha valami nagyon nem sikerült, ugyanezt a módszert követve a korábban lementet fájlokat visszamásolod, helyreállítva az eredeti állapotokat.
    Bár én nem igazán értek ezekhez ( mondhatjuk most erre hogy vak vezet világtalant :D de majd hozzáértők korrigálják Neked hogy követheted e ezt a fapados módszert vagy sem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák