Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Nos kis beszámoló részemről HOX után:

    Kicsit keskenyebb, kicsit hosszabb, de baromi jó a fogása ezáltal. Nálam úgy érzem ez a max, amit még telefonként elviselek, de nagyon kényelmes használni az előző után, pedig azzal se volt sok bajom e téren. Anyagminőség szintén nagyon űber, a fémházas dolgok, hogy hidegben odafagy a kezed egy nagy baromság. Hangminőség továbbra is elsőrangú.
    A Sense pedig eljutott egy olyan szintre, hogy öröm használni (sima 5-nél volt elég sok minden, ami hiányzott, itt kb nyoma sincs már).
    Kamera se rossz, részletek azért elvesznek a pixelharcosok mellett, de összességében elég szép képeket készít, ha nem nagyítgatjuk. Hibával azóta se találkoztam, se illesztési, se lilulás. (FA - ez nem tudom milyen gyártósor, októberi készülék)
    Üzemidő is eléggé jó, valahogy fura is, hogy nem kell végre figyelnem, hogy ne használjam annyira :D Átlagos használattal megvan simán az 5-6 óra kijelzőidő.

    HOX-ról váltani akartam mindenképp, persze így nem kellett tovább rajta agyalnom. Nexus 5 és G2 volt az utolsó körben a lehetőség, de a Nexus felvételi hangminőségben elhasal nagyon (AOSP felülettel nem sok bajom lett volna), mérete zavaró, G2 pedig a hátlap minősége és szintén fizikai nagysága miatt esett ki (meg az LG UI akármennyit fejlődött még mindig olyan innen-onnan szedett, összhangtalan).

    Root és xda-zás se hiányzik, teszi a dolgát így is szépen. Egyelőre nagyon megvagyok elégedve, meg is lep, hogy ennyire, mert eléggé szemet szúr minden kis hülyeség általában.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák