Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drpele
senior tag
válasz HUTCHDB #24995 üzenetére
Abban az esetben ha azon a wifi csatornán, amin a sajátod üzemel, másnak is van a közelben hálózata, akkor drasztikusan visszaeshet a gyakorlati sávszélesség. (sőt, sajnos az egymás mellett lévő csatornák is átfednek azonos frekvenciákat, így az optimális körülmények közt egymás mellett üzemeltethető wifi hálózatok száma nagyon alacsony)
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
Szpisti
addikt
válasz Avicularia #24996 üzenetére
És ha még hozzátesszük, hogy a 72Mbit/s csak elméleti maximum...
De azért az 50-et neked is tudnia kellene, ha nekem tudja...Amúgy az új Samuba két MIMO stream-es "ac" wifit tettek...
-
Loboda
senior tag
válasz HUTCHDB #25007 üzenetére
Elvileg 120/50, de gyakorlatilag kb amit látsz!
Váltottam 120/50-re , de egy lebutított modem routert hozott ki a T-home (nem lehetett rajta beállítani semmit, nem tudtam használni a saját routeremet), másnap megreklamáltam, kiküldtek egy szerelőt, aki két óra szenvedés után belátta hogy nekem van igazam, elvitte a routert és hozott egy régebbi darabot, ami viszont nem tudja a 120/50-et!
Ígéretet kaptam hogy vissza hozza ha javították a szoftvert, de azóta sincs semmi![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
g.gergo
senior tag
Üdv! Gyári üzenetkezelő alkalmazása esetén, hogy tudom kihasználni a 160 karaktert hosszú ékezetes betűk használata esetén is?
-
Balinov
titán
válasz HUTCHDB #24975 üzenetére
detto, EPC3295-s modem, UPC 120-as net (annyi a kulonbseg, hogy irorszagi UPC) tobb teszt szervert probaltam ki csak a kedvedert, 41-42mbit/sec letoltes. Viszont tegnap vezetes kozben bekapcsovla hagytam a wifit, mentem elkerulon 100-al, jott mellettem a tavolsagi busz (free wifi) es raalt annak a wifijere. 100km/h-s temponal.
Tegnap reggel a .11-es, 205mb-os updtet viszont 2-3 perc alatt lekapta! meg is lepodtem, hogy na, na, hova rohan..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz MerLinh #25012 üzenetére
nem gondoltam, hogy 300-al fog jönni....nekem a 70 már jó lenne.
egyébként itt ülök a wifi mellett 30 cm-re.
tegnap kapott n-es wifi 5 ghz-en 120-as net, telefonon 35-ös letöltési sebesség." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
djembito
csendes tag
Pár nap múlva én is HTC One tulajdonos leszek.
Remélem nem fogom megbánni, hogy ezt a készüléket választottam. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz g.gergo #25013 üzenetére
Én is nagyon utálom ezt. Ez volt az egyetlen jó dolog a jó öreg Nokiámban. Annak mindegy volt, milyen ékezetes betűt írok, nem kellett olyan SMS-t lőnöm, mintha félig néma lennék. Nem értem, ilyen alapvető, roppant idegesítő dolog ma miért probléma.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
kdennis
aktív tag
válasz Ununqatrium #25019 üzenetére
Igazán beletehetnének a programba egy átkonvertálót, nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne. Vagy ez a probléma csak Magyarországon van?
-
Szpisti
addikt
válasz Ununqatrium #25019 üzenetére
A jó öreg Nokia megoldotta ezt úgy, hogy beütöttél egy ékezetes betűt és mindjárt 3-4 karaktert számolt érte...
Sose volt olyan megoldás, ami a 160 karakterbe belefért és jobbra dőlő rendes ékezeteket elküldte volna... -
Ununqatrium
aktív tag
válasz Szpisti #25021 üzenetére
Tévedsz. Tényleg volt sok modell, ahol több karakternak könyvelte el, de volt már olyan Nokiám, amely egyetlen egynek számolta a jobbra dőlő ékezettel ellátott betűket is. Én is meglepődtem, hidd el. Örültem is neki. Ám ha ott meg lehetett oldani, más készülékeknél is meg lehetne.
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
NandorHUN
addikt
Zoe nagyon faxa, egyetlen bajom vele hogy képeket 1080p ben csinálja :/ Én majd a M9-re leszek kiváncsi...
Amugy szerintem néhány év mulva éri meg majd sokat telora áldozni mivel pl. képek minősége 4k video stb... már fölöslegessé fogja tenni az uj telefont, mivel 1080 nál nagyobb felbontás telonál sztem feles, nagyobb képek videok meg már több helyet foglalnak mint kéne szal mindenki megelégszik a kb. 15Mp-es minőséggel, persze van hova fejlődni még de szerintem nem sokáig... aztán lesz pár év pangás amíg elő nem jönnek valami forradalmi ötlettel mint annó az érintőképernyő volt.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
mumk1
addikt
válasz Ununqatrium #25022 üzenetére
Akinek ez nagy gondot jelent, az tegye fel a Handcent SMS-t, ami tud automatikus Unicode-ASCII fordítást.
Részemről korlátlan SMS küldés miatt tárgytalan.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Szpisti
addikt
válasz Ununqatrium #25022 üzenetére
Valóban volt olyan is, de akinek úgy küldted az sms-t, az nem kapta meg az ékezeteket. Ebben biztos lehetsz.
-
CptAdamica
veterán
Blinkfeed-re van már elérhető magyar tartalom és ha igen, akkor milyen hírfolyamok közül lehet választani?
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
enginev3.0
félisten
válasz CptAdamica #25027 üzenetére
RSS csatornával bármit olvashatsz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
CptAdamica
veterán
-
Nuada herceg
őstag
válasz CptAdamica #25029 üzenetére
Amúgy van magyar tartalom. 3 oldal vagy mennyi..
Értem a csíziót.
-
Gulyopapa
addikt
válasz enginev3.0 #25028 üzenetére
Dobhatnál föl pár jó telefonos rss-t...
-
CptAdamica
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
Srácok, lehet paypal-al fizetni a play áruhazban?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #25035 üzenetére
Hogy lehet átutalással vennék egy progit de a bankkártyát nem fogadja el tudna valaki segíteni?Most látom azt sem lehet.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
MODERÁTOR
-
Nuada herceg
őstag
Nem is az M8 kell, hanem ez a teló, a 13 mp-s kamerával.
Értem a csíziót.
-
válasz Nuada herceg #25039 üzenetére
A MPX szám nem minden. Láttunk már olyan 12mpx-es képeket amiktől tényleg sírva fakadtunk.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Nuada herceg #25041 üzenetére
Próbálkoztak ők anno. Titan 2-ben 16mpx-es volt azt az sem váltotta meg a világot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
enginev3.0
félisten
válasz Nuada herceg #25041 üzenetére
Ez nem a japán One? amiben 13mp lesz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz enginev3.0 #25043 üzenetére
Valószínű inkább a keleti piacon honos Butterfly széria.
-
hermandani
tag
Nem tudja valaki, hogy a gta: san andreas a htc one-t nem szereti, vagy az android 4.4.2.-t?
Mert nem tudom működésre bírni... -
saintex72
aktív tag
válasz hermandani #25046 üzenetére
Elindul aztán kilép, vagy mi a hibajelenség?
A deus Ex kilép, de ha a fejlesztői lehetőségek, haladó, gpu megjelenítő ki van pipálva akkor megy. Nem lép ki.[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
válasz hermandani #25048 üzenetére
És ha kipróbálod amit írtam?
-
HUTCHDB
nagyúr
Valaki tud ajanlani szervizt a cseheken kivul?
A sogorom one-jan nincs garancia, es a hangszoro nagyon szarakodik.
Vagy valakinek van infoja mennyiert javitjak az effele hibat a szakszervizben?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest