Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
válasz Avicularia #16997 üzenetére
Király!
Akkor alaplapot kellene benne cseréltetni.
Na azt kihagyom
Ez ilyen marad ... -
Mit gondoltok, most egy szép állapotú telenoros példány mennyit érhet?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mumk1
addikt
Na, csak nem??
Kis változatosság már rám is rám férne, de nem nagyon találok méltó utódot a ONE-nak.
Pont az előbb nézegettem egy NOKIA 1020-at, lehet meglesek már egy WP-s telót, ha más nem is a kamerája biztos nem okoz majd csalódást.
A T-nél most nagyon baráti áron hozzájutnék.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
Avicularia
veterán
válasz Gulyopapa #17004 üzenetére
Nem azt mondom, hogy kellene, csak azt, hogy nekem ezt csinálták és csak utána javult meg. Lehet neked elég lenne a kameracsere, ki tudja
Sokat nem fényképezek, de rohadtul idegesített, hogy voltam otthon 2 hétig és a fényképezőgépemet elfelejtettem bepakolni a kocsiba és a One-al egy normélis képet nem tudtam csinálni míg Magyarországon voltam -
Gulyopapa
addikt
Nekem 2 éve van WP és már hányok tőle.
Na azzal aztán tényleg semmit nem tudsz csinálni. Zárt rendszer, csempék a főoldalon és annyi ...
A Nokia 1020 meg ... khmm ... a One-hoz képest egy kőbunkó ...
Fotózni fényképezőgéppel jobb, mivel ezek a "csúcs" telók sem érik el még a compaktok képminőségét sem.
Kicsi az érzékelő, zajos, széteső a kép. Telefonon persze jól mutat. De ott a One is jó.
Nem is értem miért nem jó/elég valakinek egy valóban top telefon másfél 2 évigAvicularia
Értem. De mivel botrányos a szerviz hozzáállása és mivel van pro fotós cuccom, ezért kihagyom ezt a lépést. Ezt a telefont úgyis az egyik fiam fogja kapni, másfél 2 év múlva[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
válasz Kiskopika #16993 üzenetére
Jól látom, hogy asztalra letett kameránál kifogásolod, hogy nem látszik semmi a képen?
Már nem azért de ezt nem nevezném hibának, mert nem valós körülményeket tükröz. Ennyi erővel szar az összes autó, ami nem indul behúzott kézifékkel...
Ilyen képet gyakorlatilag az összes One (és szvsz más telefonok, de akár fényképezőgépek) esetében is lehet készíteni, belekényszeríted egy olyan helyzetbe, amikor annyira kevés fényt kap a szenzor, hogy érdemi képet nem is tudna már készíteni... -
mumk1
addikt
válasz csacsi67 #17008 üzenetére
Csak lassan szoktatnám magam hozzá, addig marad a ONE amíg nem győz meg mit is tud.
@Xaels
Az más, ha muszájból kell megválni tőle..@Gulyopapa
Semmi extra, csak nekem még nem volt WP-s telefonom, a WinMo-s korszak meg már elég rég volt. Ha nem jön be, nézek mást.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
djapor96
senior tag
A kernelcsere óta a korábbi 20-25%-ról 3,3% ra csökkent a kernel fogyasztása!
Így sokkal barátibb.... reggel 7 óta 25%-ot fogyasztott.... ebben van 45 perc beszélgetés és 40 perc képernyő is....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Zirowe
nagyúr
válasz Derrewyn #17012 üzenetére
Ezt mondta a szervizes is, amikor leadtam neki a onet ezzel a hibával.
Ekkor előkaptam a zsebemből a one x-et, ami ugyanilyen helyzetben teljesen fekete képet készített.
Az érvelésem meggyőzte és most már a one is fekete.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
zola-
őstag
Tudnatok adni egy linket ahol le van irva magyarul a bootloader nyitas, romolas stb....
-
djapor96
senior tag
válasz Zirowe #17016 üzenetére
ez a hiba egyszercsak előjön, vagy kezdetektől fogva ilyen volt?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Zirowe
nagyúr
válasz djapor96 #17019 üzenetére
Használtan vettem, amíg nem hívták fel rá a figyelmem észre se vettem, de kapóra jött, hogy kapjak új házat.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kiskopika
senior tag
válasz Derrewyn #17012 üzenetére
Ez most komoly? Én akárhány digitális kamerát láttam eddig az letakart kameránál nem mutatott lilla, és fehér ködös képet, csak pusztán fekete semmit. De lehet akkor ez a 2013 as modellekbe elfogadott már
De itt egy másik pl, miről beszélek, félre értés ne legyen a fény totál hátulról kapja nem az zavarba egyszerűen kevés fénynél ilyen
És csupán azért van asztalra lerakva kamerával mert egyszerűbb a kivilágított irodába, mint az asztal alatt bujkálva fényképezgetni.
Nekem már két hónapja ilyen, mióta megvettem. Csak még a szerviz se tudja javítani ami egy vicc számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Kiskopika #17022 üzenetére
Kamerát cseréltek.
De nekem nem volt ennyire durva, kevesebb fénynél jött elő, meg ha volt vaku, akkor egyáltalán nem volt, attól függetlenül, hogy lilás képet mutatott a kijelző lövés előtt.[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
válasz Zirowe #17016 üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy asztalra lerakva az én One-om fekete képet készít, de amint oldalról, lapos szögben már kap némi fényt, akkor lilul és kockásodik/hálósodik
Az persze nem kizárt, hogy esetleg a kameramodulok között van némi eltérés, és lehet én következtetek rosszul, de szerintem ez alapján szoftveres a hiba, mert nem valós körülmények között elő tudom hozni egy egyébként panaszmentes készüléken is.
-
logaritmus
tag
Végre megjött ide is a frissítés!
Cid: HTC_203 -
Kiskopika
senior tag
válasz Derrewyn #17026 üzenetére
ha szoftveres, ha nem. Nekem minden hogy szar. És rom frissítés után se javult a dolog. De még ha szoftveres is, ennyi pénzért egyiket se tudom sajnos elfogadni. Akkor azt kell mondjam, hogy a ONE mellé fogás és kérem az árát. De mivel láthatóan nem minden készülék csinálja ezt így, kérek én is egy tökéleteset a pénzemért végre.
-
Lajki
tag
Lenne egy eléggé hülye kérdésem . Hol tudom megnézni a kijelző használatot ? Rámentem , hogy ki/be és azon belül ?
(Mármint azt hogy hány órát ment a kijelző )[ Szerkesztve ]
-
Loboda
senior tag
Felteszed a GSam Battery-t, és az megmutatja!
-
Derrewyn
senior tag
-
_Flood_
aktív tag
válasz logaritmus #17027 üzenetére
HTC_001 is Ready!
-
Nem az a baj, hanem hogy rossz fényviszonyok esetén is elkezd lilulni a kép. Manuális ISO állítással és vakuzással lehet vele okoskodni, de éjszakai üzemmódot felejtsd el mert egy rakás málnaszörp lesz. Idegesítő hiba.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nuada herceg
őstag
-
zola-
őstag
Milyen frissites jon amit irogattok?
-
dave182
senior tag
válasz Nuada herceg #17044 üzenetére
A 001 az angol..nekem is az de én nem bírtam kivárni...feltettem magam
-
válasz Nuada herceg #17041 üzenetére
Jajj imádom ezt a telefont. Van egy olyan érzésem, hogy pár évig nem jön még egy ilyen. Hiába dobnak be majd minden csúcs vasat, nem fog így össze állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest