Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Maci
tag
Kedves Fórumtársak!
Afelől érdeklődnék, hogy a HTC ONe 801n és a 801s típusú készülékek között mi a különbség? És ha előbbi 123.000, utábbi pedig 126, akkor melyiket érdemes megvásárolni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv.,
Imre
-
csacsi67
addikt
válasz szekra #25550 üzenetére
Ilyen esetbe ha ezt látod hangerö fel plussz bekapcsolo gomb egy pillanatra egyszerrre megnyomni igy bejön a gyári recovery és ott lesz egy reboot system .Ha ez sem akar bejönni dugd gépre ugy csináld a fenti müveletett.de annak a megoldásnak is müködnie kell amit a forumtársak irtak.
-
g.gergo
senior tag
válasz Dr. Maci #25551 üzenetére
801s is for Hong Kong, Singapore
801n is for UK, Europe, ME similar to 801e but with LTE1. Operating frequency
801s: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS900 (B8), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1)
801n:
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS900 (B8), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1)2. Dual-Cellular Network Operation
801s: Single standby
801n: Dual standby -
Derrewyn
senior tag
válasz stilo18 #25545 üzenetére
A tokkal az a baj, hogy hiába csak 1-2 milliméter, mégis érezhetően nagyobb lesz tőle a telefon. Használtam egy darabig tokkal, de kényelmetlen volt. Számomra sokkal jobb a fogása is nélküle, biztosabban tudom egy kézzel használni.
Dr. Maci, amit a T adott nekem az 801n, én ezt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
Ha csinálok egy factory reset-et (még sosem csináltam) a HTC One-omon, akkor mi történik pontosan?
1. Ha pl. gyárilag 4.2.2-vel jött, de én azóta KitKat update-et csináltam, akkor a 4.2.2-t állítja vissza, vagy a KitKat marad?
2. Milyen alkalmazásokat töröl? (a) Amiket én tettem fel rá, azokat törli, és ami gyárilag rajta volt, az marad (pl. Gmail, Youtube, FB). (b) Minden alkalmazást töröl.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Ununqatrium #25559 üzenetére
Vagyis a 4g..
Annyira nem lőttem akkor mellé.
De nem mertem volna rá fogadni....Értem a csíziót.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Aki mostanában gariztatott, annak előjott azóta a kameralilulas? Root nélkül lehet valahogy komplett backupot csinálni, hogy mikor visszakapom semmit ne kelljen újra beállítani?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Tűzkígyó
tag
válasz Loboda #25557 üzenetére
Köszönöm. A gyári alkalmazások az mit jelent? Minden alkalmazás ami fenn volt, amikor megvettem a telefont? Ha igen, akkor azokat majd újra kell update-elnem, vagy az update-elt verzió marad fent? És ha töröltem gyári alkalmazást közben azt újra visszaállítja?
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
FGyula30
aktív tag
válasz Tűzkígyó #25563 üzenetére
Ha nyomsz egy factory resetet, vissza áll a gyárira, ahogy megvetted, de ha felment már a Kitkat, akkor arra. Root nélkül nem tudsz gyári appot törölni. Igen, újra kell frissítened majd az app-jaidat. Kb fél óra nekem újra belakni a rendszert, ne idegeskedj. Lazulj el! :-D
[ Szerkesztve ]
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, az normális, hogy egyes játékoknál 42-44 celsius-ra felmelegszik a telefon?
-
Bdanyy
addikt
Köszi. hol adtatok le?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Szpisti
addikt
válasz Stunts666 #25574 üzenetére
Gondolom ő inkább arra kíváncsi, hogy van-e olyan valaki aki még hónapokkal ezelőtt gariztatta le a lilulás miatt és a cserélt kameránál jelentkezett-e újra a hiba...
Mondjuk erre én is kíváncsi vagyok, hogy kell-e majd újra a lilulás miatt gariztatni, vagy se? Vajon ugyanolyan kameramodult tettek bele mint amilyen benne volt?
Mert én is gariztattam ugyanezért kb. másfél hónapja, de mintha jobb képeket csinálnék vele mint új korában... Vagy ezt csak beképzelem magamnak? -
drpele
senior tag
válasz Szpisti #25575 üzenetére
Biztos, hogy más típusú kamerára cserélik az eredetit, mert kameramodul cserét követően MIUI ROM-on nem ment a kamerám. Custom kernelt kellett flashelnem hozzá, hogy egyáltalán elinduljon a kamera app.
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
hurrikan
addikt
Csak nem kijelző tappal ébreszt hanem a szenzort kell tappolni ami fent van a bal sarokban a picsbe. Akkor meg már ott a power gomb is.
Egyébként én sztornóztam a Veletchet végül.
Ismerősök barátok 99%-a nem vagy nem biztos hogy jön. Meg sokba is van.
5000 oda vissza a vonat, 1500mire oda vissza busz/metró/villamosozgatok a Keletitől. 1000a belépő.
7500és még nem ettem nem ittam. 9000alatt nem úsznám meg. Annyit meg nem ér, nekem úgysem tudnak újat mutatni, Sonytól, HTC-től, Huawei-től, ConCorde-tól mindent megkapok tesztre. Ha meg más márka kell akkor a Partnero-tól amit csak szeretnék. Így sok értelmét nem látom a befektetésnek.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz drpele #25577 üzenetére
Persze. A neve is más.
Ultrapixel v2 a hivatalos szerviz dokumentumra így van ráírva.
De elvileg csak annyi a különbség hogy más lencsét kapott, meg nem tették rá a szalagra az ImageChip2-t, hanem mellette van az alaplapon.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
MaddeNNNN
őstag
Google camera-t próbáltátok már? Nem rossz ez a blur-os dolog, de nekem a gyári jobban tetszik.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
_Flood_
aktív tag
A kitkat óta nincs 4G a telómon, de ha csak az LTE hálózatot választom akkor van térerő... Nem értem.
-
Koris
aktív tag
Valaki nem tudja estleg mikor lesz végre a T-nél az M8?Ha nagyon titkos info akkor privatba is jöhet
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok, kicsit off de kivancsi lennek a velemenyetekre...
Eladtam egytelefont amit mar regota nem hasznaltam es a fiok melyen pihent. De delutan visszahivott a vevo hogy a telefon "egy percig sem mukodik mert kikapcsol a rossz akksi miatt" es kerne vissza a penzet.
En visszaveszem, bar nem orulok neki, viszont erdekes mod mikor adasvetel volt, kiprobalta akkor mukodott es nem kapcsolt ki. Masik fele a dolognak hogy megneztem ma regisztralt a forumba tehat 0 napos a nickje.
Mi van ha nem azt a telefont kapom vissza amit en eladtam? Arra is gondoltam engedek az arbol azt vegyenek bele akksit, de magat a keszuleket nem szivesen vennem vissza. Nekem ez kamu kifogasnak tunik, es mi van ha hazahozom nekem meg vigan elmegy a telefon egy napig? -
Koris
aktív tag
válasz enginev3.0 #25588 üzenetére
Ne már! Addig várni... Expansystól most kaptam készlet értesítöt.208-ra árazták be.
-
Ununqatrium
aktív tag
-
poolzee
tag
-
poolzee
tag
válasz Ununqatrium #25590 üzenetére
1 db halvànyabban égő pixelt és a kamerát javìtják gariban?
poolzee
-
CptAdamica
veterán
válasz F_Gergely #25585 üzenetére
Szerintem ezek a lehetőségek vannak:
1, Megmondod neki, hogy adás-vételnél kipróbálta, úgy vette hogy működött, így nem tudsz vele mit csinálni, ez a szigorúbb változat. Az is lehet, hogy ő baltázott el benne valami és most menti a pénzét.
2, Lehet tényleg nem tehet semmiről, szimplán csak a telefon romlott el, úgy hogy nem tehet róla, ilyenkor készségesen vissza veszed a telefont.
Amúgy amikor újra találkoztok, akkor mielőtt bármiféle pénzt vissza adnál neki, ellenőrzöd a telefont, hogy tényleg kikapcsol el, vagy ha van egy másik aksid, akkor elviszed azt is és leellenőrzöd vele. Vagy felajánlod neki, amit mondtál, hogy vissza adsz egy aksira való pénzt.
Próbáld meg azonosítani a telefont, hátha voltak apróbb karcok jellegzetes helyeken. Megnézed az információkat, vagy nyomsz egy antutu-t, bár nem tudom milyen telefonról van szó.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
vepe
őstag
Sziasztok
Lehetséges a menüt vízszintesen görgetni?, illetve másik billentyűzetet hogyan lehet váltani, vagy tudtok hasonlót ajánlani, mint ami a samsungokban van?
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz enginev3.0 #25596 üzenetére
Esetleg egy másik launcherrel?
-
vepe
őstag
válasz enginev3.0 #25596 üzenetére
köszi a választ..a Swiftkey jó, de abban meg a javaslatokat nem sikerül kivennem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest