Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Ununqatrium #24046 üzenetére
Inkább az a baj, hogy megint lenne egy majdnem tökéletes telefon a piaci trendekhez híven, erre... (a plusz adottságok nekem nem nyomnak most sokat (anyagminőség, hang, sense), hozzászoktam az évek alatt)
Mindemellett kellene a piaci versenyben is, mert az emberek többsége vagy márkára vesz telót vagy anyagminőség szempontból vagy pedig kamera. Itt már két szektorból ki is esett.
Ha az új kamos újdonságik megváltják a világot 4mpx-en akkor viszont nincs vész.
.
-
Szpisti
addikt
Többen gondolunk valamiféle vízállóságra néhány marketingfoto alapján, még az is lehet, hogy emiatt változtatták meg a keretet...
Amúgy a GSM Arena oldalán most azt írja, hogy dual 4Mpx... [link]
Pedig múlt héten még 16Mpx+4Mpx volt... Valszeg ők is a pletykák alapján változtatgatják az adatokat...[ Szerkesztve ]
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. Lenne néhány kérdésem:
-Lesz abból valami hátrányom, ha a megvenni készült telefon az ázsiai piacra készült (one 801s) ? Egyik gsm boltba mondta azt az eladó, h itthon csak ez kapható. (Hiába írják a weblapokon az ellenkezőjét).
-Milyen tokot érdemes hozzá venni?
-Egyik webshopban kétféle áron szerepel a telefon, mindkettőt újként hirdetik bontatlan csomagban. Mégis közel 20k-val drágább az egyik, mert oda van írva, h 27% áfával. Ez most akkor, hogy lehetséges? Áfa nélkül hogy adhatná el a másikat? Esetleg pult alól szerezhették be, vagy mi lehet az eredete a készüléknek? Érdemes-e azt megvenni?
Még egy utolsó: az expansys forgalmazóról mi a véleményetek?
Köszi a válaszokat -
Steve1207
veterán
válasz hurrikan #24053 üzenetére
Nekem ugyan semmi Értékesítésben nézve viszont az emberek nem ismerik annyira és aki nem eltökélt melletük, mint mi az nem választja. Az értékesítők nagy része a Samsung, Apple után nagyobb jutalékot kap, így a többség azt ajánlja innentől kezdve ok és ok nélkül is. És itt eldől a piac egyből sajnos. Voltam értékesítő, ismerős a helyzet, bár én nem a pénzre mentem, hanem ügyfélelégedettségre (csessze meg, így utólag )
(#24054) Szpisti: Dual azért, mert két modul van hátul, de innentől kezdve csak a nagyobbat jelölték meg.
[ Szerkesztve ]
.
-
kdennis
aktív tag
Szerintem még nem kellene mindent halálbiztosra venni.
Holnap lesz a bejelentés, én akkor hiszek el mindent. -
markyy18
aktív tag
Valaki letöltötte már a Sense 6 romot? Ha igen esetleg nem tudná megosztani velem? Mert az eredeti oldalról most nem elérhető.
-
enginev3.0
félisten
Itt még mindig a HTC a legszebb, meg az iPhone
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Steve1207
veterán
Sok szeretettel az oroszoktól: M8 unboxing fotók és samle kamera képek: 1, 2, 3
A képek nem teljes felbontásúak, de a lényeg jól látszik, figyeljétek a fókuszt, milyen egységesen éles minden az adott "sávban", ahova fókuszál a készülék. Amúgy eléggé sok fényt enged be, itt is beég a világos rész, akárcsak a One esetében.
.
-
szekra
addikt
válasz Steve1207 #24068 üzenetére
Jól látom, hogy a kijelző üvege meg a hangszóró rész "kiugrik" az előlapból? Ezmiez? Hogy néz már ki? Viszont ennek örülök.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
FeRRaR1
őstag
-
spawn21
veterán
-
s3nsitivity
addikt
válasz enginev3.0 #24067 üzenetére
Nekem csak a szifon jön be.
Nem tudok ránézni a HTC-re az M7 után.. ez a szappantartó forma.. undorító, számomra.Nem is szappantartó, inkább egy darab szappan.
Nálam még mindig az M7 a nyerő.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
FeRRaR1
őstag
válasz s3nsitivity #24080 üzenetére
Annyi homályos képet tettek fel a napokban, hogy nem bírtam megállni
Szerk.: Nem letörölték a rohadékok, eszem megáll
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
-
hurrikan
addikt
Két dolgot még észrevettem.
A dobozon.
-nano SIM
-S-Inch kijelzőEgyébkánt szerintem nagyon szép lett a telefon
főleg ez a szál csiszolt hátlap és hogy az üveg az egész előlapot lefedi (ha jól látom)Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
s3nsitivity
addikt
válasz spawn21 #24086 üzenetére
Hát azért sokkal íveltem és lekerekítettebb.
Ha nem lenne ez a prémium anyaghasználat még azt is rá merném mondani, hogy játék telefon kinézete van
Míg a One szép "katonás" élekkel büszkélkedik aminek szvsz nincs párjaDe persze ez csak személyes vélemény, de én semmi pénzért nem adnám oda a One-omat az új One-ért
Bár a gesture-k elég királyok, remélem megkapjuk őket mi is.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Gulyopapa
addikt
válasz s3nsitivity #24088 üzenetére
Ergo nem szabad eladni a One-t.
-
spawn21
veterán
Ki merem jelenteni, hogy csak rájátszol
Google en keress rá. Hangyányi az eltéréss24U+15p
-
s3nsitivity
addikt
válasz spawn21 #24091 üzenetére
Hát elevate-en már elég régóta röpködnek a képek így már elég sokszor láttam és az istenért sem tudom megszokni.
(#24093) hurrikan
Hát kinek mi.
Nekem még az új kamera se jön be, mintha egy lyuk lenne ott.
Én egy ultra vékony vízálló HTC-t várok már.(#24094) Steve1207
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz spawn21 #24091 üzenetére
Szerintem csak szebb lett.
Ráadásul szemmel láthatóan sokkal jobb az anyagminőség és a kivitelezés is.
Már várom tesztre
Remélem a SENSE6-ot minden új funkciójával együtt kapjuk majd meg.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Steve1207
veterán
Nálam se lenne az a pénz, lazán odaadnám anélkül is egy újért Max, ha nem jön be vennék belőle két One-t
.
-
hurrikan
addikt
válasz Gulyopapa #24097 üzenetére
Én szerencsére már túl vagyok rajta.
Nem tervezem igazából a cserét. Még 1évet ki akarok húzni a One-al.
De ismerem magam, ha nagyon megfog úgyse tudok ellenállni csak utána majd furdal a lelkiismeret hogy megint elvertem a pénzt telefonraHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest