Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
A sync-et nem kell letörölni a gépről?
Én már kínomban újratettem az egész driver+sync-et, majd eltavolítottam az utóbbit, ahogy a leírásban is szerepel." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FeRRaR1 #21552 üzenetére
Ments a htc biztonsági fiókba, és kb. mindened megmarad! (beállítások, biztonsági mentés és visszaállítás, és itt a htc mentést válaszd)
jah még egy dolog, ha van root-od, akkor már titaniummal tudsz menteni...
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
enginev3.0
félisten
Na most mi van srácok? Megy az soff vagy sem?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
FeRRaR1
őstag
válasz HUTCHDB #21554 üzenetére
Egyenlőre ugye nincs root
De titaniumot használom egyébként.
Igazából nem rajongok az ilyen vissza állítós dolgokért, csak ahol nagyon muszáj, pl Temple run 2 rekord futás miattDe ahol csak lehet mindig beállítom, ez jó is, mert sokszor kerülnek új funkciók egy két programba, a két beállítás között.
-
hurrikan
addikt
válasz FeRRaR1 #21561 üzenetére
Igazából nekem csak root jog kellene semmi más.
Meg max egy recovery, amivel lehet backupolni. ROM-ot nem akarok cserélni, elégedett vagyok a gyárival
csak pár root funkciót szeretnék használni, meg kellene egy backupos recoveryHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
grunge
addikt
válasz FeRRaR1 #21532 üzenetére
Sajna ahol vennem, ott a G2-böl nincs fekete, csak a feher ami nem jön be...Megnezegetem mindkettöt a shopban, elegge formasak. Az LG kijelzö merete azonban nem genyge
Nos, xda-n olvasgattam kicsit es elegge hosszadalmas ez a custom rom flasheles dolog...htcdev oldalra kell regeli meg ha jol olvastam..
Vann nektek itt a forumon vagy valamely egyeb mas magyar oldalon egy guide hogy mit merre meddig?
Altalaban meyik szoftverrel erkezi ka telefon? Erdemes kitkatre frissiteni, es ha ezt megtettem, van-e lehetöseg custom rom hasznalatara? Amint latom a root meg nem megy, ezert kerdezem.
A fem haz a kezben nagyon bejön, a kamerarol meg nem olvastam jokat. Valamit valamiert, nincs tökeletes keszülek...
159 SW 1.9 jtdm <3
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FeRRaR1 #21559 üzenetére
No én is ugyanúgy járok, mint te.
Az s-off-nál "akad meg" 12 próbálkozás után adja be a kulcsot...Nem tudom, hogy nem lehet valahogy keverni a root után egy rumrunner-rel?
(#21563) grunge!
Itt nézz szét![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mumk1
addikt
válasz HUTCHDB #21564 üzenetére
Nem használtam a rumrunner-t, de ha közben újraindít az S-OFF-olás alatt, akkor alma, mert közben elmegy a temproot.
Szerintem próbálgatni kell, ezek az ADB-s S-OFF-ok elég hepciásan működnek, anno a revone is hol ment hol nem és volt belőle vagy 4-5 változat.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
HUTCHDB
nagyúr
Rumrunner s-off leírás részlet a pdafanclub.com-ról:
S-OFF:
A készülék legyen BEBOOTOLVA (tehát NEM bootloader-módban...), a pc-vel ÖSSZEKÖTVE!
-Klikk a soju.exe-re!
-Kövesd a program utasításait...írd be a két "Yes"-t oda, ahová kell...várj, amíg lefut (a készülék közben többször újraindul) és kikapcsol.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Loboda #21568 üzenetére
Félreértetted.
Az a baj, hogy nagyon sok usernél a root sikerül, de az s-off nem.
Egy ötletként gondoltam, hogy lehet működne, ha kevernénk a temproot-ot a rumrunner-rel, vagyis amikor lefut a root (addig általában működik) azután valahogy a rumrunnrrel pedig s-off-olni kellene a készüléket..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Loboda #21571 üzenetére
Egyébként jó lenne működne, de ma már nem leszek pc közelében, így nem tudom kipróbálni.
Szerintem egy próbát megérhet, de ez az újraindulás a rumrunner alatt nem tudom, hogy mennyire kavarhat be...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
enginev3.0
félisten
-
Loboda
senior tag
válasz enginev3.0 #21576 üzenetére
Próbáld ezzel!
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Tudjátok mit nem értek?
Miért van az, hogy önmagában az s-off firewater hibátlanul működik nyitott telefonoknál, de a locked készülékeknél meg pont akkor áll meg, amikor már csak az s-off hiányzik?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mumk1
addikt
válasz HUTCHDB #21579 üzenetére
Ha emlékszel rá, neked is vagy 10.-re nyitotta ki a revone az első ONE-odat, (nekem is).
Ezek a módszerek valami nagyon kis "résen" át próbálkoznak, ami függ a csillagok állásától is.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
válasz HUTCHDB #21581 üzenetére
Figyeljétek a firewater verziókat, szerintem lesz még belőle pár ami esetleg könnyebben nyit.
Fogalmam sincs, hogy nekem miért sikerült elsőre, pedig tényleg gyári rendszer volt, zárt loaderrel...http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
Gee_-
tag
Milyen a 4.4 ?
Valami összefoglalót tudtok irni nekem?
Hol találok egy részletes leírást hogy hogyan tudom átírni a cid számot hogy letudjam frissiteni 4.4 re . Gari vesztès nélkül.
Német tmobils a telom -
FeRRaR1
őstag
válasz HUTCHDB #21591 üzenetére
Sőt a következő másodpercben is itt lehet, de hiába frissítgetem fél órája az XDA-t semmi
Egyenlőre még nem is válaszoltak ott senkinek, akinek ilyen empty bottle problémája van temproot után, pedig vagyunk páran már....
Mindegy jeleztem XDAn én is, hátha előbb foglalkoznak vele így, hogy többeknek hibásan futott le.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
peter001
csendes tag
Az miért van, hogy nem tudok frissíteni, mert azt írja hogy update package corrupted? Ezt meg lehet oldani valahogy?
-
Steve1207
veterán
válasz FeRRaR1 #21594 üzenetére
6 elérhetőséget tudok mondani kapásból, ahol fel lehet venni velük a kapcsolatot. Mint az elején is említettem nem a One miatt kezdték el ezt összekalapálni De a donation oldal is egy jó kiindulás, ha kontaktot akarsz.
Viszont nem sok értelmét látom, mert mindenki, akinél nem megy most őket cseszegeti, ahelyett, hogy inkább hagynák, hogy a fejlesztéssel foglalkozzanak!
[ Szerkesztve ]
.
-
migabi24
nagyúr
Ma reggelre eltüntek a névnapok a naptárból, belenéztem a google beálításaimba ott se látom mint lehetőség, csak az ünnepnapok vannak meg, megnéznétek nekem mi a helyzet nálatok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest