Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz hermandani #21882 üzenetére
A telefonon 32 Gb a tárhely, ebből 27-28 Gb álla rendelkezésedre, zene film, játék telepítés.
2 Gb az a Ram, ahova a programok töltődnek futtatás közben, bőven több mint elég, kényelmesen elfut a háttérben akár több komoly program is. Micro SD... Mindenki sír miatta, de szerintem baromság, minek? Hozzá teszel még 4-8-16 gigát a tárhelyhez? Vagy filmezni? Mert arra ott az OTG, és pendriveot is dughatsz a telóra.Ez a telefon nem véletlenül lett Az Év Telefonja 2013-ban. [link]
A sztereó hangszóró, a minőségi fém ház, a Sense felület, az egészet használat közben érzed, hogy ez valami nagyon komoly, optimalizált, nem akad receg mint egy samsung /pfejjjj/.A kamerát már jó páran kifejtették itt, nem a legjobb a csúcskategóriában, de bőven használható képeket lehet vele csinálni. Sokan csak divatból szidják és próbálják lejáratni, de nem rossz az, próbáld ki.
Napfényben úgy is mindennel szép képeket lehet lőni, éjszaka meg a legtöbb telefon elvérzik, de a Oneal viszonylag használható képeket lehet lőni.
-
Daanika
tag
Sziasztok!
reggel felajanlott frissitest a telefon:
4.4.2 akkor ez most kb a legujabb android? Van errol valami tapasztalat? Mert pl a flashplayert mar kivettek belole. -
TheProb
veterán
4.4-ben mi ez az "érintse meg és fizessen" dolog az nfc alatt? Sajnos a mobiltárca appot most nem tudom felrakni a 4.4-re így ezért lennék rá kíváncsi. Valamint, tud valaki valamit, hogy hogyan működik a gyakorlatban a Host Card Emulation? Szeretném az egyetemi kártyámat emulálni a telefonnal.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
rcs1966
újonc
válasz Nightfall75 #21900 üzenetére
Köszi a segítséget, de sajnos egyik ötlet se vált be.
-
GALARDO
addikt
válasz hermandani #21908 üzenetére
OTG kábelen keresztül, vagy a megfelelő csatlakozóval ellátott pendrive (microusb).
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Kell egy USB OTG kábel vagy olyan Pendrive amin van mUSB csati is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
toeki
senior tag
otg kábellel
de ha csak egy microsd kártyát akarsz hozzá csatolni akkor ez a legjobb megoldás :
[meenova] -
Zirowe
nagyúr
válasz MerLinh #21912 üzenetére
Megneztem, a tvn a yt appon belul a parositasnal szerepel a harom eszkozom, de hogyan kerultek parositasra, azt nem tudom, mert en nem parositottam semmit.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz MerLinh #21915 üzenetére
Most direkt toroltem minden eszkozt, eszkozok ujrainditva, tv is.
Tv yt appom NEM vagyok bejelentkezve, a tv egyaltalan nem ismeri a google fiokomat (aztan foleg mert anyu tabja nem is az en nevemen van).
Mind a harom ezkozon rogton inditaskor szerepelt a miracast jel yt appon belul es azonnal kuldte ki a videot a tvre, minden tovabbi engedely keres es parositas nelkul, ezutan ismet szerepeltek az eszkozok a parositott listaban.
Termeszetesen mindegyik eszkoz ugyanazon a halozaton van.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kdennis
aktív tag
válasz MerLinh #21915 üzenetére
Szerintem meg próbálkozzon mindenki a PC-n. Annyira egyszerű mint a pofon. Be kell hozni a YouTube TV-t másik ablakba a sima YouTube-ot. Mind a két helyen be kell jelentkezni, és a sima yutub érzékeli hogy be vagyok jelentkezve a YT TV-re akárhol!!! És már megy is a vezérlés... YouTube app-al is így működik. Akinek meg nem máködik így se akkor ott a YouTube Remote. Semmi fizikai kapcsolat nincs se wifin se kábelen. Egyszerüen a YouTube szerver érzékeli ha bejelentkezett valaki a YouTubeTV-re.
Még ennyi lehet hogy bizonyos smart tv-k gyártanak külön saját alkalmazást, (szarva a youtube-éra) és akkor lehet emiatt nem működik. Ezért mondom hogy próbáljátok ki PC-n. Ugyanaz!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #21916 üzenetére
Chromecast jelet akartam irni, nem pedig miracastot, szoval rogton ment magatol a megosztas.
-
MerLinh
senior tag
válasz kdennis #21917 üzenetére
ennél egyszerűbb a kitejesztett asztal =)
Edenyke: úgy látszik az újaknál már megy így is, nekem is felismerte a oplay mini plusomat minden humbuk nélkül
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
csacsi67
addikt
válasz Don't Panic #21922 üzenetére
Ezt . [link]
-
csacsi67
addikt
válasz Don't Panic #21926 üzenetére
Ha az nem jó akkor sajnos nyitod a bootloadert ott a másik megoldás is az meg csak rootal megy.Gari neked igy is ugy is mind1.
Vagy nem lesz rajta magyar nyelv.[ Szerkesztve ]
-
takibacsi_11
csendes tag
Sziasztok!
éppen most készülök venni one-t és azt szeretném kérdezni hogy a blinkfeedben van már magyar "támogatás"?
illetve hogy a sima One kameraszoftver is képes a Zoe (gif) rögzítésére? -mert a One Maxnál olvastam és nagyon tetszett -
MerLinh
senior tag
-
Nuada herceg
őstag
-
Zirowe
nagyúr
válasz Kiskopika #21934 üzenetére
Nekem megy, tv nezes vagy dlna hasznalat kozben, gyakorlatilag forrastol fuggetlenul, amint a onerol elinditok egy videot, azonnal atvalt a tv yt-re.
Persze nem szopatom magam samsunggal.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
-
g0n21
senior tag
válasz rcs1966 #21865 üzenetére
Az összes minden szart kipróbáltunk, nem oldódott meg...kipróbáltuk, hogy a Fritz Box-a rákötöttünk wan-on egy másik wifi routert, úgy már ment...
Szóval nem a telo modemje a rossz, hanem nem kompatibilisek (?)[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Bar1
aktív tag
Valódibbnak tűnő HTC M8-képek: a dupla LED itt logikusabban néz ki (egyben van), viszont van egy óriási hiba a HTC-részéről, ha ez valóban igaz: elől, a képernyő alatt óriási hely van a HTC-logónak, ahová nyugodtan elfértek volna a fizikai gombok: így viszont a telefon hosszában igencsak megnőtt, tehát szinte semmi értelme nem volt a szoftveres gomboknak, ha alul óriási hátteret hagytak, így nagyon megnyújtották a telefont. A képek valódiságát erősíti, hogy az első, november eleji állítólagos kék HTC M8-képeknél is úgy látszik, mintha hosszában megnyúlt volna a telefon.
forrás: nowherelse.fr
[ Szerkesztve ]
-
pezs89
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a külföldön (jelen esetben Londonban, phones4u-nál) vásárolt készüléknek ha valami baja van, lehet itthon garanciáztatni? Előre is köszönöm annak, aki tud ebben segíteni.
-
HUTCHDB
nagyúr
Az M8 bemutatásáról/megjelenéséről van már autentikus hír?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
enginev3.0
félisten
Mennyit reklamált most reggel a facebook hogy adjak engedélyt a Sense számára, pedig már régen is adtam
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pixelblondie
senior tag
Helló Hölgyek, Urak.
Volna pár kérdésem így kora hajnalban. Egy Galaxy S4-et váltok le jelenleg. Vacillálok kicsit, egy i5S, Xperia Z1 compact vagy pedig egy ilyen szépség, a HTC One között
Mérem fel a dolgokat, szóval itt és most az érdekelne, hogy a fotózási képességei javultak e valamelyest a 4.1.2 óta? Ha jól látom a kommenteket, már a KitKat duruzsol rajtuk.
Ha valamit elnéztem, sorry, picit korán van még
Üdv, és kávét mindenkinek![ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
csacsi67
addikt
válasz pixelblondie #21947 üzenetére
Ha fotozás döntö érv akkor nem ez a Te telefonod de a Z1 compact sem.
-
enginev3.0
félisten
válasz pixelblondie #21947 üzenetére
Kamerán kívül az összes közül ez a legjobb választás
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest