Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
franc0
őstag
Sziasztok!
Sajnos tegnap kiverték a kezemből a készüléket, az eredmény egy gyönyörű pókháló.
Szóval egy digitizer csere kellene. Ahogy nézem, itthon boltban 20 rugó + munkadíj + a szokásos fóliám, majdnem 30 a vége. Amit mondjuk nem én fizetek ki, dehát azért mégis...
Tudtok valami olcsóbb megoldást? (ebay és DIY nem játszik)
Előre is köszönöm.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
-
Tikakukac
titán
válasz kocczkaa #9904 üzenetére
Új, garis alkatrészekről beszéltünk, rendes beszereléssel. Kétlem, hogy a használtra adtak 1 év garit, illetve magára a beszerelésre is, hogy nem qrnak el semmit. Mert ha éppen valami elbarmolódik az alaplapon akkor lenne csak sírás.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
kocczkaa
tag
válasz Tikakukac #9905 üzenetére
1 hardveraprós kolega vállalta 1500 ért állította hogy nem az 1. teló amit csinál! házhoz mentem kiderült hogy 1 19 éves srác 45 perc és kész ott helyben megvártam!!!! valamint 1 másik tagtól 5000ért vettem 1et bontottam, persze nincs gari de tökéletesen működik azóta is a telefon!! 20-30 k ért meg 1 szerűen meg sem éri csináltatni!
Telefonon gyorsabb. Csak este vagyok online. +36 70 500 7021
-
Tikakukac
titán
válasz kocczkaa #9906 üzenetére
Elhiszem. De mivel nem ad garit és elbarmolódik a telefon, vagy meghal utána a kijelző akkor futhatsz a pénzedért. És ez itt a szopóág. Ezért szívás alaplapot javíttatni, reballozni stb. ha nincs rendes gari csak sufni, akkor szívás lesz/lehet.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
adidas4death
aktív tag
válasz Tikakukac #9907 üzenetére
Nekem is bepókhálósodott, irtam is az ECare-nek:
A kijelző 32.705 Ft+ÁFA!
A kijelzőt rögzítő keret 3094 Ft+ÁFA!
A munkadíj 3000 Ft+ÁFA!
A javítási idő kb 3-4 munkanap!Ezt irták vissza, oké húzós ár mint állat, de legalább tényleg vállalnak rá garit, meg hát ők se az elsőt csinálják
Teszem hozzá még én sem javittattam meg mert nem nagyon találtam olcsóbbat egyrészt, másrészt meg még zsé se nagyon van rá.
Meghát ugyanúgy lehet igy is használni, csak zavaró,
hogy nem látok rendesen[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
franc0
őstag
válasz adidas4death #9909 üzenetére
No az imént gyorsan felhívtam az egyik hivatalos HTC disztribútort. A vonal túlsó végén azt állította az úriember, hogy csak kijelzővel együtt cserélik. (ugyanakkor nem akart rábeszélni, mert megmondta hogy többe kerül, mint a készülék értéke)
Csak azt nem értem, akkor miért árulják a webshopban a digitizert...Kicsit kezd elegem lenni... Mennyiért adható el ilyen állapotban a cucc? Doboza, minden tartozéka megvan, számlája, még a blokk is.
Hibák: pókháló és kis kopás az akkufedélen.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
mandin
senior tag
40ezerért véleményem szerint sehogy se éri meg megcsináltatni. Vársz még, gyűjtesz picit és elég jó megoldásokat kapsz. Bár nyilván nehezen mond le az ember a HD2-eséről
-
adidas4death
aktív tag
-
kocczkaa
tag
válasz adidas4death #9915 üzenetére
szerinte semi baj a "sufni+ megoldásokkal!! a kontárokkal annál inkább és kinekven 30 ezre 1 digit cserére?? akkor már veszek 1 újat..
-
Tikakukac
titán
válasz kocczkaa #9916 üzenetére
Tizensok éve foglalkozom gépekkel. És ennyi után is beüt a crack egy évben legalább egyszer elszúrok valamit. Ha ezt egy telónál hozza össze a kedves sufnis, akkor ki fogja fizetni neked az új telót? Nem. No ezért nem ajánljuk az ilyeneket...
-
kocczkaa
tag
De légyszives értsd eg mit mondok! sajnos megéri szerintem a rizikó ha asztvesszük hogy 30 a legolcsóbb amiért meg tudod csináltatni!!! fr mindenkinek szive joga eldönteni de ha garis alkatrészt is bármikor be lehet szerezni kiviteltől függően 11-13k ért amire fél év gari van!
-
Tikakukac
titán
válasz kocczkaa #9919 üzenetére
Amit találtam mind ebay-ről berendelt. Keress vissza mekkora szopás van ezekkel. Ragacsozás, bontás és egyebek, mind hibaforrás. Akinek megéri a digitizer csere egy esetleges letéglázott szétment alaplapos gépet, kétes kimenetelű későbbi minőséggel az válassza ezt.
Hozott anyagra meg atomritka, hogy ad egy gsm garit. Sőt, én konkrétan olyan számítástechnikai boltot sem ismerek (pedig ebben mozgok elég régen) aki a beszerelésen kívül adna garit. Megfolyt ragasztó után meg veheted a következőt, akkor meg megszívtad kamatosan. Te meg ezt értsd meg.
A helyesírásoddal meg kezdj valamit, iszonyatosan bántó a szememnek és a szabályzatnak is.
-
adidas4death
aktív tag
Na de hogy legyen valami érdemleges is :
Valaki kipróbálta már esetleg a Jelly Bean-t? Mert láttam, hogy szaporodnak a portok, de még egyenlőre maradok a jól bevált Smokin féle ICS-nél.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
kocczkaa
tag
válasz adidas4death #9922 üzenetére
Az engem is érdekelne vajon milyen lehet!! Ismét 1 dolog amiért szeretjük a HD2-t mai napig van olyan nem is olcsó droid teló amire nem megy gingerbread fölött semmi..
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz kocczkaa #9923 üzenetére
Hát igen, ezért is óckodom a leváltásától
Félek, hogy nem találok még egy ilyen teló ekkora supporttal
ilyen hosszú ideig.[ Szerkesztve ]
-
kocczkaa
tag
válasz adidas4death #9924 üzenetére
én most vagyok váltás alatt de annyira szeretem hogy sajnálom eladni. De meghoztam nagy nehezen a döntést és váltok almára, de legszívesebben megtartanám 2. számúnak. hol van még 1 2009 es debütálású teló amibe 1Ghz-s proci 576mb ram és 1 gb rom van?.. ráadásul ennyiért amennyiért vesztegetik...
-
Dictator^
veterán
válasz Tikakukac #9862 üzenetére
Pár napja kérdezősködtem az Android romok után, végre elhatároztam magam egy ROM mellett.
Mindenképp olyat akartam amin minden megy..
Ő lenne az: [July 24th] [Sense 3.5] Energy™ -.¸¸.·´¯ Sense 3.5 build that just works!Tudunk róla valamit? Ha jól tudom pl. Te ezt használod.. vagy valamelyik újabb/régebbit..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Tikakukac
titán
válasz Dictator^ #9926 üzenetére
Jaja, most ez van fent. Még van pár dolog amit át kell állítanom, mert hozzászoktam a dolgokhoz. Egész korrekt kis dolog, hasít rendesen. Memókezelése van szerintem piszkálva, mert bazinagy játékoknál a felületet is becsukja, így ad plusz ramot. De egész jó, ma felrakom az újabbikat és nekiállok haxolgatni
-
Tikakukac
titán
válasz Dictator^ #9928 üzenetére
Na épp most találtam meg az egyik fontos kis opciót ami nekem kellett, szerintem próbáld ki, simán bejövős.
Ja igen, elég sok minden mondjuk ami régebbi romokban alapból benne volt (led villogás nem fogadott hívás után, ennek számlálója a kis lezárt képernyőn stb.) azok itt alapból le vannak kapcsolni és tweak menüben be kell kapcsolni. Csak mert nekem is furcsa volt, de minden bekapcsolható, semmi gond velük.
[ Szerkesztve ]
-
Tyca
senior tag
válasz Tikakukac #9929 üzenetére
kb 1 hétig használtam ezt a romot, ez a legjobb Sense rom szerintem is, de van pár hiányossága (számomra), ami miatt dobtam:
- LED figyelmeztetés színe zöld, nem lehet átállítani narancsra
- Kimenő hívások hangereje alapból bazi hangos, állandóan szórakozni kell a hangerő fel/le kapcsolgatásával (ezt a bugot egyedül a CM7-es romokban nem tapasztaltam)
- a Rosie launcher szinte semmilyen módon nem finomhangolható csak 4x4-es layout-ja van, nem lehet más váltási átmenetet kiválasztani, nincs normális dokkja. Ha meg más launcher-t tesz fel az ember, akkor a HTC-s widgeteket és az egész Sense felületet bukja.
- érzésre a felület sebessége megközelíti, de nem olyan gyors, mint egy cm7
Amúgy baromi szép meg csicsás a felület, főleg az időjárás widget, és van egy olyan funkciója, amit csak a Sense romok tudnak, a zseb mód (zsebben, táskában automatikusan hangosabban szól a csengőhang). Ha valaki tud erre külső programos megoldást, azt megköszönném
-
Tikakukac
titán
Az első nem nagy baj
A második lehet egyedi bug volt, nálam egyszer lett belőve és kész.
No igen, ez kinek, hogy. Én régebben néztem másik fajta kiosztást, maradtam ennél.
Najó, de egy cm7 felületi csicsában közelben sincs.
Külső progit erre nem tudok, de remek funkció, én is szeretem.
-
kocczkaa
tag
válasz Tikakukac #9935 üzenetére
Nekem nem jött be semmilyen sense! Túl csicsa. fölösleges kis apróságok ami szép szép de meguntam pár nap alatt! (mint windows 7 nél az ablak le-fel csukásánál az "animáció" vagy hogy is mondjam ) Olyan romot kerestem ami kinézetre nem csinálja ezeket gyors stabil és minden fut. Találtam is. a TyphooN_CM7 személyében! leges leg jobb!! Gyors Személyre szabható launcher ki lehet kapcsolni minden kis fölösleges dolgot és kiválóan kezeli a ramot is!!!
-
csdm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy hd2 t venni. A kérdésem, hogy a feltepelíthető android ill. Win phone 7 mennyire használható a készüléken? Mennyire bugos, mennyire használhatatlan, sok vele a szopás feltelepítés után? Nem vesznek el funkciok feltelepítés után? Főként a win 7 érdekel, de az androidrol is varok tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz kocczkaa #9936 üzenetére
Meg hiányzik egy raklap számomra fontos funkció. No ezért nem jó nekem másfajta rom.
csdm: Nyugodtan használd a WP7-et, ha az jön be. A kolléga nagyon durván részre hajlott mikor írta a hsz.-t. Nincs vele semmi baj, én is használtam. Nekem csupán nem az esetem, de műxik minden rendesen.
-
Typhoon47
senior tag
-
bzoley
veterán
Üdv,
Gondoltam, kipróbálok egy Androidot, konkrétan az itt nem rég linkelt Sense romot. Úgy néz ki, ez egyelőre nem fog menni.
"Go to the folder where you unpacked the MAGLDR package and run ROMUpdateUtility.exe. Check the checkmarks and hit next to flash, just like you would flash a Windows Mobile ROM.
The phone will reboot and go to the multi colored bootloader screen. After the flash is complete..."
Idáig el sem jutok, mert 0%-on áll, és csak az akksi kivétel segít.
Nincs ennek az egésznek valami előfeltétele, amit mindenki fölöslegesnek tart megemlíteni, pl HSPL, vagy valami?
(gyári wm, gyári 3.03? SPL)
A leírásban majdnem egyszerűnek tünt a telepítés. -
pcnet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest