Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTibxx
aktív tag
válasz Dictator^ #9653 üzenetére
Szia!
Hátha segít.
Ha még így nem volt akkor esetleg én is Task29-et, majd vissza a gyári 2.15.50.14 rádiót, gyári 3.14.479.2 romot (ha nem USA Tmobile HD2-es ez) próbálnám.
Amúgy én winmo-nál, akár gyári, akár főzött, akár EU rádió, akár USA nem tapasztaltam az említett hibát.Szvsz valami készülék (hw-sv??) gond lehet...de nem okoskodni szeretnék ezzel, csak 1szerűen wm6.5 romokkal nem jelentkezett nálam soha.Tehát vszínű nem a romokban hanem abban a Leo-ban van a hiba.
Csak olyasféle iránymutatásnak szántam ezt. -
kingabo
őstag
Kérdés azokhoz, akik sd-s droidot használnak: arra van-e megoldás, hogyha elmegy magától készenléti állapotba (kikapcsolja a kijelzőt), utána sehogy se tudom életre kellteni. A gombok háttérvilágítása bekapcsol, ha vmelyiket megnyomom, de a kijelző fekete marad. A nexusHd romot probálom most, korábban egy másikkal is előjött. (közben meg nem volt időm ezzel játszani)
-
kingabo
őstag
válasz Tikakukac #9660 üzenetére
Úgy tűnik ez a 2 gombot egyszere lenyomni trükk meggyógyította.
Havernak kéne valamit tesztelnem droidon (azt kéne nézni, hogy fut a progija droidon, szifonról portol dolgokat), "átlagos sebességű"* romból mit ajánlatok? Direkt írtam idéző jelek közé, nem épp megfogható a dolog. Tehát ne legyen túl lassú, de ne kelljen órákat állatgatni, hogy f1es sebességgel menjem Pl ez a NexusHd hova tartozik, nekem egészen bejön, már az sd-s alapján.
Utazás miatt wp7-ről visszaváltottam winmo-ra, mert arra van navigációs progim, kb olyan érzés mint amilyen a párna feltatlálása lehetett (fapados->párnázott ülés ) -
curtis2
aktív tag
Hi, van valaki Kmétről, aki tudna nekem egy win-android combot telepiteni? Hálás lennék..
üdv,curtis
-
toeki
senior tag
válasz curtis2 #9663 üzenetére
bármilyen win + android sd kártyán kombinációval csak szenvedni fogsz. az sd-s droid zabálja az akksit + nagyon kevesen használják igy tehát ha bármi problémád van nem tudunk segiteni.
ha csak kipróbálás jelleggel akarod feltenni akkor hajrá, ha jól emlékszem vannak kecsóról egy páran, biztos segitenek
-
adidas4death
aktív tag
Igaz!
Installban sokan (köztük én is) segitenek szivesen, csak utána support nem biztos, hogy lesz mert szinte senki nem használja igy a telót.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
machogrande
tag
sziasztok!
ma vettem egy hd2-t és szeretnék egy kis segítséget kérni.....
miui 2.3.7 rom van rajta ...nem sd kártyán hanem a telefon memójára telepítve és így maradt k. 30mb szabad hely...
van valaki Bp.-en aki feltudná telepíteni nekem memória kártyára és a telefonra a droid rendszert?...én s.gg hülye vagyok hozzá.... -
curtis2
aktív tag
válasz adidas4death #9666 üzenetére
Jó, hajlok a jó tanácsokra, És szerintetek, melyik lenne a jó út? Igen, határozottan szükségem lenne install segítségre. Ki vállal?
Üdv,curtis
-
Tikakukac
titán
válasz curtis2 #9670 üzenetére
Hát, igazándiból még ha Pesten lennél csak-csak. De én is itthon vakációzom és elég ritkán vagyok a fővárosban.
Mondjuk gondolkozom videókészítésről, és az neked is jó lenne.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
gevike
csendes tag
Újrahúztam a winmot és azóta nem indul egy SDre telepített Android se. Ötletek? A Netframework telepítéssel már próbálkoztam, de azt mondja hogy újjabb van fent mint a 3.5 és hagyjam békén.
Másik kérdés, egyetlen Energy romot se tudtam ráhúzni a gépre, mind megáll az első képnél és semmi. Csak az official romok meg valami Aramis vagy mi ment fel, de annak meg fura a kezelői felülete.- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.
-
gevike
csendes tag
válasz kingabo #9675 üzenetére
a hspl-t már rég felraktam rá és a rádió is a megfelelő, ezt még az első winmo upgradenél megcsináltam. Utána minden működött is hónapokig, de sokszor fagyott a gép winmoban is, megbízhatatlan volt, ezért raktam újra. Tehát ugyanezen a konfigon csak más rommal szépen mentek a droidok, most meg nem indulnak. Gondolom valami nagyon alap dolog hiányzik de nem tudom mi.
- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.
-
kingabo
őstag
Ha visszaraktad a gyári romot azzal buktad a megfelelő rádiót, sőt ha a memória kártyás módszerrel raktad fel akkor az spl-t visszazárta...
Ha kikapcsolod, utána hangerő le + bekapcs gomb egyszeri lenyomásával indítod a tricolor képernyőn mit ír? Mi a rádió száma? (pl bootkor könnyen megtudható)
Azért kérdezek rá, mert egyiket se írtad le, hogy pontosan melyik van fenn, a hibát pedig ezek is okozhatják...[ Szerkesztve ]
-
gevike
csendes tag
válasz kingabo #9677 üzenetére
pb81100 hx bc
spl 2.08 hspl 8g xe
radio 2.15.50.14
Szerintem ez mind ok kéne legyen. Az a baj, hogy van csomo update és progi amiket rá kéne raknom de nem tudom melyiktől lesz instabil a rendszer és melyik kell mindenképpen. Semmilyen droid nem indul sd-ről az Exceller multiboottal meg anélkül se.- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.
-
gevike
csendes tag
Na végre, kb huszadik újraindítás után, elindult az egyik droid. Hurrá.
Akkor talán a többi is el fog lassan. Egyébként a MIUI gyönyörű szép és tök jól átgondolt, nekem nagyon tetszik. Egyedül az appok "könyvtárat" nem találom, tehát ami a középső gomb a normál droid kezelőfelületen alul. Ahonnan bejutsz az összes progihoz. Egyébként színvilága és használhatósága is kiemelkedő.- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.
-
Locutus
veterán
Akarok venni egy jabra bt headsetet telefonáláshoz, és az lenne a kérdésem, hogy mitől függ az, hogy a telefon támogat e PBAP-t?
"Anruf von <Name aus dem Telefonbuch oder Telefonnummer>" -> Sprachmeldung bei eingehendem Anruf, wenn das Telefon Anrufer-IDs (PBAP) unterstützt."
Magyarán a headset bemondaná a telefonkönyvből a hívó fél nevét, ha ezt a telefon támogatja. De honnan tudom meg hogy támogatja e a telefon?
Nekem most Nexus HD2 2.3.7 android van rajta.Wikin csak ennyit találtam róla:
Phone Book Access Profile (PBAP, PBA)
Phone Book Access (PBA)[7][8] or Phone Book Access Profile (PBAP) is a profile that allows exchange of Phone Book Objects between devices. It is likely to be used between a car kit and a mobile phone to:
allow the car kit to display the name of the incoming caller;
allow the car kit to download the phone book so the user can initiate a call from the car display.
The profile consists of two roles:
PSE - Phone Book Server Equipment for the side delivering phonebook data, like a mobile phone
PCE - Phone Book Client Equipment, for the device receiving this data, like a personal navigation device (PND)Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
cipofuzo87
tag
Sziasztok!
Azóta sincs hír GPU gyorsított ICS-ről?
-
adidas4death
aktív tag
válasz cipofuzo87 #9683 üzenetére
az attól függ mit értesz hír alatt.
Én spec már kb 1 hete használok MIUI ICS-t a HD2-n és minden tökéletesen műxik rajta, van HW gyorsitás is benne(force GPU rendering megy rendesen), műxik a mobilnet, a wifi, az USB csatlakozás is. Egyszóval minden!
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
cipofuzo87
tag
válasz adidas4death #9684 üzenetére
Nahát, ezek remek hírek! Most látom, hogy sikerült beleheggeszteni a qualcomm driverét a kernelbe, így már az újabb NexusHD2 ICS ROM is GPU gyorsított (a MIUI ICS ugyanígy). Nem is értem, hogy nem lett hangos ettől a hírtől a topic, még jó hogy rákérdeztem .
-
toeki
senior tag
válasz cipofuzo87 #9685 üzenetére
azért mert nem mindenkinek jön be az ics
ém pl pár hét után visszatértem a jó öreg ginger-re -
cipofuzo87
tag
válasz cipofuzo87 #9687 üzenetére
ki is próbáltam a NexusHD2-t, az eddigi tapasztalataim:
- minden működik szépen (3D-s gyorsítás, youtube, GPS is), eddig nem fagyott semmi, olyan mint egy gyári szoftver (később azért biztos találok bugokat)
- gyors a lehetőségekhez képest (a manapság a már réginek számító processzortól természetesen nem lehet csodákat várni), legalább olyan gyors mint a Gingerbread volt, de sajnos nincs meg továbbra sem a "smooth" érzés, gyakoriak az apró akadások
- antutu benchmark 2800 pont, ha a procit 1200MHz-en járatom, akkor pedig 3080 pont
- hasznos, hogy lockscreenről is lehet indítani a kamera app-ot, ezt le is mértem: 6 másodperc kellett az első kép elkészültéhez (kikapcsolt kijelzőről indítottam)[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Srácok!
Úgy döntöttem kiprobálom az Androidoit is!
Sosem volt fent, nem is vágom a menetét, igazából pár dolog érdekelne előszőr:Gyors-e? (Relatív.. Wm6.5hoz képest?!)
Gyári-e? Mármint nem akarok mókolt Androidot, a legfrisebb ami felmehet rá, és nem béta.
Vannak -e még mindig gondok vele? Főbb dolgok érdekelnek, telefonhívás, sms, internet-wifi..
Belső memória ilyenkor, hogy fog müködni? Ugye WM6.5ön, volt kb 170MB tárhelyed "C" meghajtón (azaz a telefon memóriába, ide telepítve a programokat , ami hamar meg tudott telni).
Minden program képes futni rajta ami a marketen van?
Szerintem ezek a főbb kérdéseim.. Illetve, a legfőbb, mi történik ilyenkor a WM6.5el?Azért kérdezem ezeket, mert eddig nem érdekelt, sőt, gyülültem az Androidot, de mivel már nincs softwaretámogatás WM6.5-re, így gondoltam váltok.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Tikakukac
titán
válasz Dictator^ #9689 üzenetére
Gyári Android nincs, sohasem volt
A mókoltak közül vannak a mókoltabbak és kevésbé mókoltak esetleg.OC kernellel nálam bőven kellemesen gyors, 6.5 után sem éreztem sokkal rosszabbnak. Igaz, itt azért tudsz elég sok fajta droidból váltogatni, Sense alapú, MIUI stb.
Telefon, sms, minden más megy. Egyedül Sense változatokban nem nagyon akar a wifi tether menni, natívban. Klienssel viszont remekül megy.
App2sd változatos droidokkal pedig tudsz karira telepíteni, tehát a belső helyed megmaradhat, akár 200-300 mega is, változattól függően.
Marketből minden felmegy, felbontásra legyen megírva és kész. Tehát szinte 100%. Vannak kártyás droidok, és mellett maradhat a wp, de azok lassabbak, inkább próbákra jó. Amúgy meg formattálja az egészet, ha akarod felrakod megint, a winmo6.5 telepítés pofonegyszerű
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Dictator^
veterán
válasz Tikakukac #9690 üzenetére
Gyári androidot alatt tessék érteni, azt ami 1:1-ben van portolva..tudom, hogy nincs külön kiadott rá.. ezzel tisztában vagyok, ezért tettem fel a kérdést.
Gondolom a Sense fajta fog hasonlítani a WM6.5-re (HTC Sense-sel)..
Wifinél irtál valamit, amit nem fejtettem meg, :" nem nagyon akar a wifi tether menni "
Itt mire gondoltál ?Igazából az a fajta érdekelne, ami legjobban a WM6.5-re hasonlít..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Tikakukac
titán
válasz Dictator^ #9691 üzenetére
Sense más. 3.5 főleg.
Port alatt nem tudom melyikre gondolsz. Kernel van vagy 3 fajta maximum, a többi meg a felület. Ez droid függő.Van a natív mobilnet osztás. Ami a lehúzósávról megy. Az nem szeret menni (lehet most igen, nem követem az eseményeket, talán csak 3.5 Sense alatti bug, sőt biztos), de barnacle wifi tether, 2 nyomás és megy, tehát ha kell, akkor van.
6.5-re nem nagyon hasonlít egyik sem, szerintem legalábbis, de nézz videókat.
-
adidas4death
aktív tag
válasz cipofuzo87 #9688 üzenetére
én a smokin félre MIUI ICS-t használom elég rég óta és bizony pár hét alatt is komoly fejlődések mentek végbe, aminek nagyon örülök, pláne hogy MIUI-t már nem is csinálnak konkrétan HD2-re, azt is úgy kell portolni más telóról.
Nekem minden tökéletesen megy, kamera is szépen lagg nélkül megy, vidi szintén.
Picit néha tényleg beakad ( jó de hát nekem 67 appom van + 7 oldal tele widgetekkel ), de abszolút kibirható. Random rebootok nincsenek egyáltalán, FC-vel még csak hírről sem találkoztamAPP2SD is megy simán bár nem a Darktremor féle amit már megszokhattunk, hanem egy másik ami a belső memóriát bőviti ki, mármint úgy értem, hogy ha megnézed a memóriát akkor annyit ir amennyit te megadtál az EXT particiónak formázáskor
-
toeki
senior tag
válasz cipofuzo87 #9687 üzenetére
namár
április vége óta van hw accelerated kernel
azóta gyakorlatilag csak szépitgetik + a cyanmodot próbálták teljes mértékben beépiteni
-
CoY
csendes tag
tbd androidon hogy tudom megnézni, hogy milyen radio van a telón?
-
adidas4death
aktív tag
de most jut eszembe, ha megkeresed a menüben az About Phone Telefoninformáció részt akkor ott a Baseband Version utolsó 4 számjegye [az alsóvonal:_ utáni rész] az lesz a rádiód verziója.
-
adidas4death
aktív tag
válasz kingabo #9698 üzenetére
igen, a 2.15.50.14-es a legújabb. (igen ott is kiirja: a bootloaderben [hangerő le + bekapcs gomb)
hát akkor ezek szerint lehet régebbivel is, én anno amikor kezdtem droidra váltani winmo-ról azt mondták az akkori "okosok" hogy frissiteni kell a legujabbra mert csak ugy megy a droid, de hát ha nem hát nem[ Szerkesztve ]
-
solanthugor
aktív tag
Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani egy gingerbread alapú, sense-es romot, ami tud magyarul? Előre is köszi..
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest