Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: Létezik a HD2 Bootloaderhez Windows XP Driver?? Romcserélgetéshez kellene de sehol sem találok XP-s drivert...Ha tud valamelyikőtök és belinkelné azt megköszönném
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
-
Bobby G.
senior tag
A húsvét alatt kipróbálok néhány ROM-ot.. Kérdésem lenne, hogy valaki említette a megoldást ahhoz a problémához, hogy sense alatt szürke pacákat látok képek helyett. Mi lenne az?
-
Bobby G.
senior tag
Hupssz! Csak a legegyszerűbb megoldásra nem gondoltam.. Köszi!
-
pcnet
addikt
No, elérkezettnek láttam az időt, hogy új ROM kerüljön a vasra. Megnéztem Recovery újra flashelés témát is. Abban a pillanatban elszállt a ROM. Gondoltam megnézek pár WP7 Tango ROMot. Pdaimatejam és HD2O ROMot szedtem le, HD2Onál írják,hogy WM 6.5 kell neki, androidra rakva nem bootol be. Nálam gyönyörűen bebootolt. Igaz Task29et adtam neki. Pdaimatejam viszont boot loop-ba vágta magát. Most töltöm WM 6.5-öt.
Kérdésem az lenne, hogy youtube videók nálatok is szaggatnak WP7 alatt? Akármilyen ROMot teszek fel mindegyik alatt szaggatnak a youtube videók. 3mp lejátszás, 2mp pufferelés, 3 mp lejátszás 2mp pufferelés. Gondoltam kártya hibára mert droid alatt is voltak bezáródó szolgáltatások és hívás eldobások. 2 kártyám van, kipróbáltam másikkal, azzal nem is hajlandó működni WP7. Boot után máris írja, hogy a memóriakártya nem működik. Emergency call vagy Turn off. Hurrá! Kártya nélkül meg kevés memória miatt sír. Asszem megy vissza MIUI. Vagy még kísérletezgetek kicsit IceCreamTosti_v0.11_AOKP28_29-el. Egész stabilnak tűnt, csak mivel ellőttem recovery-t és nem tudtam backupot készíteni, nem mertem bele mókolni mélyebben, mert nem volt kedvem 0-ról újra húzni a rendszert.Szóval... Kalandra fel!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
kingabo
őstag
Sajna a wp7-nek nem tetszik mindegyik sd kártya, az általad leírt problémákat okozhatják a nem megfelelőek.
Yt: kipróbáltam mindkét rommal amit írtál és egyiknél sem tapasztaltam szaggatást.
Viszont ha nálad droid és wp7 alatt is gondok vannak, akkor a hiba nálad kell, hogy legyen, nem pedig a romokban... -
Bobby G.
senior tag
Ha jól látom frissült a bluedroid. Hol lehet ezt letölteni??? Sehol nem találom a linket...
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz kingabo #9061 üzenetére
Igen, sajna valami telefonnal van, csak még nem jöttem rá, hogy mi. Pl noname kártyával megy WP7, Kingstonnal, nem. Más kártyám nincs. Haver Defyhez kapott egy 2 gigást, még azt kölcsön kérem. Droidnál kipróbáltam noname-et és Kingstont is, Kingstonnal stabilabb volt a rendszer, de mindkét kártyára 700K-val másolt Total Commander ha HD2ben voltak. Kártya olvasóban gépre kötve 7-8 mega az írási sebesség.
WP7 kártya nélkül visít helyhiány miatt. Youtube videókat meg sem nyitja kártya nélkül, ebből következtetek arra, hogy oda/onnan pufferel és mivel lassu a kártya ezért szaggathat be. De mi lehet a gebasz?“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz kingabo #9066 üzenetére
Az ok, hogy 1-2e ft már egy kártya de melyiket fogadja el? Rendeljek be minden fajtából egyet? Zenét úgysem HD2-n hallgatok, elég lenne egy 1gigás is. Ezért gondoltam, hogy haverok mind 8 gigásra cserélik a gyári 2 gigást, kölcsön kérek párat és amivel működik megveszem mivel úgysem használják.
Közben egy 4 gigás ADATA kártyával felment és tökéletesen megy a Youtube. (Eddig... kopp-kopp!)
Köszi, hogy Te is kipróbáltad a ROMokat, így legalább egyértelmű volt a kártya probléma. (Bár eddig is sanszosnak tartottam, hogy nem lehet minden ROM bugos.)
-
kingabo
őstag
Egy c2-es (?) kingstone-al meg egy c6-os silicon powerrel próbáltam, az előbbi qrva lassú, az utóbbi egész jó. Állítólag a hd7-ben gyárilag sandisk van azzal megy a legjobban. Amikor én vettem nem találtam ilyet.
A hétvégén vagy 4-6 rom volt fenn, de maradok a hd2o-nál. Már vagy 2 hete barátkozok a wp7-el.
A droid valahogy nekem nem jön be, a winmo érezhetően kiöregedett, a wp7-ben tetszik ez az egyszerűség, átláthatóság, gyorsaság, de néha úgy érzem rohadt sok lett feláldozva ezért. (pl nincs wifi kapcsoló, nincs min 3 lap: 1 gyorshívóknak, 1 a progiknak, 1 a telefon státusznak, beállításoknak, mint a másik 2 oprendszerben...) -
pcnet
addikt
válasz kingabo #9068 üzenetére
Nekem is HD2O jött be a legjobban. Én még mindig droid párti vagyok. Metro UI teccett meg, nekem hiányzik Opera Mini (IE-ben nagyon aprók a betűk). Program már majdnem mind megvan WP7re is amit droidon használok. Skype és Opera Mini ha lenne, akkor lehet ki is kötnék WP7 mellett. Supreme Shortcuts tud kirakni főképernyőre mindenféle kapcsolót csempeként. (Wifi, mobil adat, fényerő...)
-
kingabo
őstag
Van opera mini! Indítsd el az ie-t, bökj alul a "..."-ra válaszd ki a kedvenceket, ott a HD2O marketplace-t és ott lesz az opera mini. (még nem próbáltam ki) Elvileg érkezik wp7-re a skype, gyakorlatilag egy bétát találtam csak: [link].
Igen a Supreme Shortcuts-t megtaláltam, de a be/kikapcs nem annyi, mint droidon vagy winmo-n. Illetve kikapcsolt dhcp-s wifihez még nem sikerül egyáltalán kapcsolódni[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz kingabo #9070 üzenetére
Az Opera Mini Windows Mobile-ról át portolt verzió. Pl beágyazott youtube videókat nem nyitja meg, néha meg akad a görgetés és szét csúszik a kép.
Nem gondoltam memóriakártyán ennyi múlik! Azt hittem ha el fogadja a kártyát akkor minden frankón működik is. Mióta a 4 gigás Kingston van benne, hát mintha nem is az a rendszer lenne. Nem akad, nem indul újra, nem szaggat be, megy videó is rendesen... Még arra leszek kíváncsi, 1600as Andida aksival hogy fogja bírni.
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy stabil, gyors ,bug mentes, jó akku idővel rendelkező GB ROM-ot? Nem hátrány a sense felület sem, de nem követelmény. Esetleg nem tudom hogy az ICS fejlesztés hogy áll erre a telóra...
Köszönöm a segítséget!
Nincs kerítés.
-
pcnet
addikt
válasz ktommy91 #9073 üzenetére
Szia!
Sense - Team Blue Droid
ICS - IceCreamTosti v0.11 [AOKP28_29/4.0.4]
MIUI vagy HyperDroid Ha stabil és jó akkuidővel rendelkező ROMot keresel.
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
Sajnos nem az enyém a telefon, amit most rárakok az marad is hónapokig. Kipróbálom ezt a HyperDroid-ot...forrásból épített CM7-ben még nem csalódtam.
Nincs kerítés.
-
Tikakukac
titán
Nokia, Sandisk, Kingston, Samsung
Nokiából és Kingstonból próbáltam 2-t is, ment mindegyik gond nélkül. Az esetek többségében valamilyen oldalról hardver hiba szokott lenni. Pl. elég 1 hibás szektor a kártyán és elhal minden. De xda-n olvasni mindegyik márkáról érdekességeket, panaszkodtak még bizonyos sebességű kártyákra is, teszem azt class6 alatt ugyanaz elhalt ami class4-ben simán ment. Tutit nem nagyon tudunk, de lehet érdemes átnyálazni pár oldaltA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
félisten
Halihó!
Szerintetek mennyiért adható el egy két éves, stresszt nem szenvedett Leo?
Kösz: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
zoreg86
csendes tag
Sziasztok!
Segitségetekre lenne szükségem... Most jelen pillanatban egy xperia x10et használok, de gondolom a cserén egy hd2re, oersze androiaddal...
A kérdésem hogy volt e már közületek aki használta mindkéte telcsit? Jobb e a hd2? (a nagy kijelzője miatt teszik, és vékonyabb is, és pénztarcakimélő) Ha igen jobb akkor miben? Mennyivel fakóbb a kijelzője neki? mert olvastam hogy csak 65k a kijelző, még az x10nél 256k ha jol tudom. Ez fontos szempont számomra. A küvetkező hogy mennyire gyors a teló andoriddal, van e rá már megfelő, bugmentes ics? karcolódik e a kijelző? és icsen hogy szuperál a kamera? Melyik teló a gyorsabb?
Nagyjából ezek érdekelnének. Előre is köszi a válaszokat
-
pcnet
addikt
válasz kingabo #9082 üzenetére
Érdekes dolgokat művel ez a HD2O ROM aksi kapcsán. Este volt még 17% töltöttségem, gondoltam majd reggel 6kor töltőre dugom és 10re mire megyek itthonról feltölt. 6kor kikapcsolt állapotban volt. Tehát egy éjszaka alatt 17%ot esett készenlétben a töltöttség. Reggel 6kor töltőre dugtam, 8kor már zölden világított a led. Most indulnom kellene, de 80%os a töltöttség a zöld led ellenére. Ok, semmi baj, SIM át másik telóba, HD2 marad itthon töltőn. SIMet át is raktam másik telóba, be kapcsolom HD2-t, zölden világít a led, aksi 100%on.
No, ezért gondolkozok el HD2 eladásán. Nekem egy stabil teló kell, ami nem hagy cserbe. Tudom, tudom user error, de pont ezért vettem HD2-t, mert szana szét ROMolható. De így meg mi értelme, ha nem tudom használni, mint telefont?!“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz HornedReaper #9087 üzenetére
Bocsi, erre nem tudok válaszolni, mert nem játszom a telón. Gondolom csak véletlenül nyomtál a válaszra, nem az én hozzászólásomra akart menni.
kingabo: Szerintem én meg megyek vissza droidra, mert reggel 6tól töltőn van a teló (5,5 órája), LED zölden világít, aksi töltöttség jelző villog, aksi jég hideg, 99%on áll. Ez így nem gyere be.
Szerk: Gépen fent van még Pdaimatejam Tango ROM, így WP7nek adok még egy esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
zoreg86
csendes tag
Kérlek benneteket válaszoljatok, fontos lenne
estére lenne alkalmam a cserére és nem tudom mitévő legyek igy info hiányában!
Köszi -
Tikakukac
titán
válasz zoreg86 #9090 üzenetére
Én cserélném az x10-et mert jobban lefedi az igényeimet.
De az x10 sem rossz.
Bugmentes ICS még nem nagyon van. android lehet piszok gyors, ez romfüggő, a kijelző amíg nem nézel oledest addig jó, groilla glass elég masszív, max törni szeret. Én váltanék, mert nekem az a kijelző nagyon apró, de te mérlegelsz.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
pcnet
addikt
-
-
toeki
senior tag
válasz zoreg86 #9083 üzenetére
hd2-es topicban csak olyan választ fogsz kapni hogy jobb a hd2... mindenben...
családban van x10 , szoptam vele nem keveset a SE hozzáállása miattics még nincs normális - amig a htc nem adja ki a megfelelő drivereket ( bár mintha olvastam volna vhol hogy kijöttek - igy már csak idő kérdése mikor lesz normális harveresen gyorsitott ics)
-
toeki
senior tag
könyörgöm : add el !!!!!!!!!
nem bántásképp de napi szinten cserélsz romot és még nem találtál olyat ami normálisan működött volna ...
én 3 hónapja nem cseréltem, oc kernel van alatta folyamatosan túlhúzva, másfél giga ext lassan betelik a programokkal és minden ok rajta.
akksi ugy merül ahogy kell, nem indul ujra, ébreszt , stb...bár wp7-et kerülöm, lehet ez a titok
-
pcnet
addikt
Térerő xar, két torony közt ugrál állandóan. Tudom ez zabálja az aksit.
toeki: Ok, eladóm! Mennyit adsz érte? Viccet félre téve, tényleg gondolkodtam már rajt, hogy eladom. Az elején még érdekes volt a ROM cserélgetés, de most már kezd inkább unalmas lenni, hogy kell másod teló is mellé, mert nem tudom sehova magammal vinni. Pl ma délelőtt is WP7 aksi nyűgje miatt. Inkább örülnék egy olyan telefonnak amire nincs ennyi ROM, de ami van azzal tökéletesen megy. Tudom, csak nekem van ennyi nyűgöm a telefonommal, ami lehet pont a térerő dolog miatt van. Értem ezen hívás eldobást és extrém gyors akku merülést. És azt is megértem, hogy a fórumtársak agyára megyek a folytonos nyivákolásommal, hogy most ez nem jó, most az nem jó! Nem szólom le a telefont, mert szeretem, de most már inkább egy másik felé kacsintgatok ahol nem fogok 2 naponta új ROMot húzni csak mert nem bírom megállni, hogy ne próbáljak ki mindig újabb és újabb ROMokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest