Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz adidas4death #9800 üzenetére
Most én is mocorognék, átnézem a kínálatot. Szerintem úgy is visszatérek majd Sense-re, csak kíváncsi vagyok milyenek lettek a dolgok. ICS főleg érdekel.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Locutus
veterán
Mióta bluetooth headsetet használok, sajnos elég gyakran fagy a HD2-m.
2.3.7 nexus hd2 van rajta, amivel ezen kívül semmi gond nincs.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?Egyszerűen mikor hívás van, a headset bemondja ki hív, és itt a telefon kiirja, hogy elnézést, de android bla bla nem válaszol, és onnantól a telefonon semmit nem tudok nyomni, csak kicsöng a végtelenségig... ki kell vegyem az akksit, és vissza. Ezt kb 20-30 bejövő hívásból 1x eljátssza...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
adidas4death
aktív tag
válasz Tikakukac #9801 üzenetére
Akkor ezt nagyon ajánlom, ha szétnéznél ICS fronton.
Locutus: Ezzel a ROM-al nincs ilyen gond, nem fagy be egyáltalán
(nekem Nokia BH-103-m van, ezzel használom)Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Locutus
veterán
válasz adidas4death #9803 üzenetére
Úgyérted azt, ami az aláírásodban van?
Jövő hét utáni héten megyek keresztbe az egész országon, nem bánnám ha valaki vállalná a telefonom frissítését Persze nem ingyen.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
adidas4death
aktív tag
válasz Locutus #9804 üzenetére
Hát Én ugyan itt vagyok Táborfalván, de ha elhozod ide én nagyon szívesen megcsinálom neked.
és természetesen ingyen.Igen arra gondoltam ami az aláírásomban van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
woodbear
addikt
MMS-t vajon miért nem küldi el a teló? ICS van fenn. Mobilnet aktív APN beállítva megfelelően.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
adidas4death
aktív tag
válasz woodbear #9810 üzenetére
Lehet, hogy a fogadó félnek nem okés valami?
nálam is volt ilyen, hogy galaxy Mini-nek akartam küldeni mms-t és akkor még azon nem volt rendesen beállitva és azért nekem se engedte elküldeni. :/Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
woodbear
addikt
válasz adidas4death #9811 üzenetére
Neki tuti jó, mert ő küldözget másoknak...
Oldalam: www.swsfoto.de
-
KTibxx
aktív tag
Bocs, hogy itt vetem fel, de mint HD2 tulajnak hátha bír valaki segíteni Egy HTC HD Blackstone-on valaki vállal komplett ház cserét? Esetleg tud is házat szerezni jóáron?
Nagyon köszönöm!Bocsánat az Off-ért, priviben kereshet bátran
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Dictator^ #9807 üzenetére
Én nem állnék neki a helyedben... egyszer próbáltam szétszedni az enyémet hangszóró cseréhez, tisztításhoz, de félúton feladtam, mert nagyon nem ott akart szétjönni ahol kéne...
Amúgy igen, vannak benne ragasztott részek is, kétoldalúval.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
pcnet
addikt
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
mandin
senior tag
Most WP7 van a készülékemen, de szeretnék mellé valamilyen droidot is rakni. Gondolom sokszor szó volt már erről, esetleg ha valamilyen linket, vagy útmutatást tudnátok adni ezzel kapcsolatban?
-
adidas4death
aktív tag
-
mandin
senior tag
válasz adidas4death #9818 üzenetére
Köszönöm
Gondolom rom is van 500 féle, nekem egy wp7 szerű stabil akadásmentes kéne
Nem tudom 4.0 hogy áll? -
adidas4death
aktív tag
Hát, hogy az SD-s hogy áll azt nem tudom, a NAND-os ICS-ek szinte tökéletesek.
Műxik bennük minden szuperül, én napi haszálatra használom lassan 2 hónapja azt ami az aláírásomban van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
veterán
válasz cipofuzo87 #9821 üzenetére
szintén tökéletes a NexusHd2 nálam
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Mauddip
aktív tag
-
Patriarch
tag
Üdv.!
Remélem ti tudtok nekem segíteni!
Van egy htc hd2-m amire ez a video alapján szeretném rátenni androidot!
El tudnátok nekem magyarázni, hogy mit csinálok rosszul ha 4:15 nél, ahol látszik, hogy azt kéne írnia, hogy "fastboot processing commands" ott nekem azt írja, hogy "STALL GET_DESCRIPTOR 128 6 3840 0 5"
Nem értem miért lehet ez!
Egyébként a telefonom micro sd kártyájának mit kellene tartalmaznia? A video elején amit látok két zip fájlt az hol kellene lenniük? Esetleg valahova ki kellene csomagolni? Valamit biztos rosszul csinálok!
Remélem minél előbb megoldódik a problémám!
ÜDv.!Péter. |
-
Patriarch
tag
Valaki legyen szíves próbáljon meg majd segíteni picit, mert mindennel próbálkoztam már, de sehol semmi, esetleg egy saját, pár mondatos leírással segítsen, mert ma délutánra készen kéne legyek vele, 15:00 ig dolgozom és este 19ig készen kéne legyek vele, de még mindig nem találtam meg a probléma forrását Szomorú vagyok...
Péter. |
-
Tyca
senior tag
válasz Patriarch #9827 üzenetére
ezt a NAND toolkitet sosem használtam, de szerintem tedd fel a legújabb cLK-t, innen: http://www.mediafire.com/?nhyausx0p5whu#tzg7whl9wwaih
csak símán fel kell flash-selni, már alapból benne van a Touch recovery is, valamint a cLK menüjéből lehet módosítani a partíció méreteket (alapból 150 megás system partícióval települ, szóval ez ICS-hez nem lesz elég), magyarán nem kell PC-ről szórakozni, ha más partíciós kiosztás kell...
-
Mauddip
aktív tag
Számomra elég kiábrándító, h ennél a NexusHD2 ICS romnál telepítés után alig van 50 mega helyem az appoknak, amikor meg megpróbálom őket átrakni SD-re, legtöbbjüket nem is engedi...
Az átlagos szabad memóriám olyan 100 és 190 mega körül van, de általában olyan 140 körül áll nálam, ez eddig oké is. Csak sajnos 1-2 programra még így is kiírja, amikor mondjuk frissül, h nincs szabad hely a telepítéséhez. Valami ötlet?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Patriarch
tag
Huhh, ezt úgy néz ki elsőre, hogy megoldotta a problémámat!
Nem particionáltam semmit külön, viszont mégis feltelepítette úgy néz ki, viszont mikor rebootolom akkor bejön a fekete alapon zöld színű htc logo és utána nem csinál semmit, vagy 5 perce! Várjak még vele, vagy rebootoljam és állítsak be valamit, esetleg particionáljak valamit külön? Az a gond, hogy én nem igazán értek ehez!Péter. |
-
Patriarch
tag
Sikerült megoldanom közben, rajta van, minden okés, viszont a kamera nem működik, el sem indult, ez normális?
Ez alapján tettem fel, ezt a romot.Péter. |
-
toeki
senior tag
válasz Patriarch #9834 üzenetére
nem normális mert a nexus ics-ben már tökéletes a kamera
valamit hibáztál, esetleg badblock-ok van már a tel nand-jában és ezért nagyobb recovery méretet igényel
legegyszerűbb megoldásként sztem tölts le bármilyen kamerás programot google play-ről és ha az működik akkor nem kell újrakezdeni a telepitést
hozzátenném ics-et én nem ajánlanám a hd2-re, a gingerbread romok már szinte tökéletesek, a legújabb jellybean-ek meg nagyon úgy néz ki hogy pár napon belül béta fázisba lépnek és sokkal gyorsabbak lesznek mint ics
-
mandin
senior tag
válasz cipofuzo87 #9837 üzenetére
Van már?
-
toeki
senior tag
van bizony de még alpha státuszban
[ez már a cyanogen10-es]
[ezmég a sima]kamera és hardveres gpu gyorsitás még egyikben sincs, app2sd még nem működik vagy csak nekem nem jött össze, de érzésre már gyorsabb mint az ics
4 napja használom,vannak még problémák de nekem tetszik... ha a google now szolgáltatások is teljesen aktivak lesznek verhetetlen lesz
[ Szerkesztve ]
-
Patriarch
tag
Mindent jól csináltam, írta a leírásban különben(később rákerestem), hogy nem fog működni ennél a verziónál! Első dolgom volt különben, hogy letöltés marketről egy kamera progit, de azzal sem működött! Ez van. Amúgy az én hd2-mön 4.0.4 van, nekem működik minden rajta, gyors is, szép is, tele van programmal, jól bírja az akksija is, de már várom a jelly beant
Szerintetek jobb lesz?Péter. |
-
Locutus
veterán
Én meg lehet hogy kiszállok a HD2 táborból
Lenne most jó áron LG L7, és elgondolkodtam rajta... még nemtom...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam használtok többen is Andida 1600Ah akksit.Nekem kb fél éves, de a majd 2 éves gyári akkum mintha jobban bírná... Nektek mi a tapasztalatotok?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...