Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
A nagy memkártya topikba feltöltöttem a 32GB-os Sandisk Mobile Ultra Class6 MicroSD eredményeit (HD2 telómban elért eredményeket is), ha valakit érdekel:
hozzászólásom linkjeIde is feltöltöttem, lehet okulni a mérésekből.
[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
7napot használtam ezt a romot és most.HD2 NDT MIUI fejlesztői verzió 48,0
Napi szinten GPS nyomvonal rögzítés többször is. Néha IGO-val együtt használva és ma egyszerűen nem talál GPS jelet
Feltettem a GPS FIX-et, de azzal sem talál jelet. Valakinek valami ötlet vagy dobjak fel inkább a NEXUS 2.3.7 romját? Esetleg tud valaki megbízható romot ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok!
Nagyobb kártyára költözésnél, az ext partíció tartalmát le tudom valahogy másolni, hogy ne kelljen mindent újra telepíteni?★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Toomy
senior tag
Halt már be valakinek a GPS ezen a telón? Mert nekem jelenleg semmilyen rommam sem talál műholdat
Pedig leejtve nem volt csak használva minden nap. Tegnap még rögzítettem vele egy 162km-es bringa utat. Ma meg már nem talál műholdat. -
LeRoy18
aktív tag
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni! eddig a htc hd2 telómon WP7.5 volt, ami a 16 GB-os micro SD kártyámat valahogy teljesen unlockolta. Értem ezalatt, hogy az asztali gépemen WIN7 alatt sehogy sem ismeri fel a rendszer a memóriakártyát. Hogy lehetne ezen segíteni?
köszi a választ előre is
-
kingabo
őstag
válasz LeRoy18 #9269 üzenetére
Akkor nem unlockolta, hanem lockolta. Innen szedd le és tedd fel a DEV_STORAGELOCK.cab-et, indítsd el a progit utána. A kövi wp7 bootig unlockolva lesz az sd, tehát ha kilövöd a wp7et és akkor veszed ki, akkor még igen, de ha hagyod bebootolni, akkor már megint vissza lesz zárva.
-
LeRoy18
aktív tag
válasz kingabo #9270 üzenetére
olyan megoldás kéne, amihez nem kell WP7.5 a telón, mert közben mérgemben visszaraktam a gyári WinMo 6.5 ROM-ot.
az egész herce-hurca azzal kezdődött ma délután, hogy frissíteni akartam erre a ROM-ra:
[link]látszólag sikerült is a telepítés, csak aztán a kártyám sérült, helytelen... üzenet fogadott.
-
Tikakukac
titán
válasz LeRoy18 #9271 üzenetére
Régebbi telefonok, esetleg fényképezőgépek, vagy bármi más amibe bele tudod tenni így vagy adapterrel és tud karit formázni. Nokia 5230 biztosan jó. Meg gondolom S60-ra épülő telók akkor.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz kingabo #9273 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy 5230 formázza. Ez nagyon el van balfaszkodva
Meg amúgy is. Ott van az 5530 meg a többi 5000-es szériás Nokia. Szinte csontra ugyanazok a telók, wifi chip meg kamera modulban különböznek. Valaki nagyon bénázott ennél a listánál.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
kingabo
őstag
válasz Tikakukac #9276 üzenetére
Kb semmi különbség a pdaimatejam a hd2o és a tiger között. Amit találtam, hogy a frissebben újabbak a progik, van ami ebben benne van abban nincs, meg ie kedvencekben térnek még el. De lehet vak vagyok. Az ansar féle teszt rom az csinált furcsa dolgokat. A többi túl régi azokkal nem is szenvedtem.
-
klambi
addikt
szevasztok nem találkoztatok olyannal hogy a teló kijelzője villog, folyton felvillan cyyanogen mod van rajta... :S
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Mauddip
aktív tag
Szia, nálam volt egyszer, már nem is tudom melyik romnál, hogy éjszaka mondjuk azt látom csak felébredve, h nagy világosság, és fekete a kép, de világít a kijelző... Volt, hogy este úgy hagytam 80%on, aztán arra keltem reggel, h rezeg a lemerülés miatt (1-2%on volt).
Cseréld le szerintem másik romra!Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
pcnet
addikt
válasz MaCS_70 #9282 üzenetére
Nekem most pont ez van fent. Igaz még csak egy napja, így sok tapasztalatom nincs még. Eddig stabil.
klambi: Ez a kijelző felvillanás nekem is volt. Többször látni véltem felvillani a kijelzőt mikor gépnél ültem és a teló mellettem volt az asztalon. Azt hittem csak a monitor sütötte ki a szemem és "optikai csalódás". De ha más is megerősíti, akkor ezekszerint létezik a jelenség.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
-
HornedReaper
senior tag
válasz MaCS_70 #9282 üzenetére
Én is tegnap raktam fel a Hyper 6.0-t.
Csak 2 problémám van vele..
Lefagy, ha lerakom hívás után. (ha nem nyomom meg a lerakás gombot, megvárom hogy a másik fél tegye le, semmi gond)A soft buttonokat valahogy be lehet úgy lőni, hogy a sokak által ismert navigációs program ne 320x455 pixeles felbontásúnak lássa a telót?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz HornedReaper #9287 üzenetére
A FindRouteBeijingMegaGigaNavigation nevű navigációra gondolsz?
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
Soft Buttonok?
Ez ICS????
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
pcnet
addikt
válasz MaCS_70 #9286 üzenetére
Recovery-t találsz szerintem másik ROM topicjában, vagy XDA-n. De feltöltöttem az 5.0.2.6-ost. Régebben írtam, hogy nem találom XDA-n, csak bemásolós fájlok vannak, meg terminálozni kellene stb... Fájl méret alapján rá jöttem a raw image-et kell letölteni, átnevezni és bemásolni régi recoverybe, felülíratni a raw image fájlt. Így most már nekem is az 5.0.2.6-os van. Egyébként én nem a ROM topicjából szoktam tölteni, egyszer le szedtem és minden ROMhoz azt használom, csak a méretet írom át a flash.cfg fájlban.
harveszter: Régebbi Hyper-el nekem hívás eldobásaim voltak. Mióta a 6os fent van még nem hívott senki, így nem jött elő a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Bocs, lejárt a szerkesztési idő.
Felhívtam magam a másik számomról, nálam nem volt fagyás hívás befejezéskor.
Jah és amibe én még bele botlottam, a
MarketPlay-ben nem jelennek meg programok a DPI vacakolás miatt. Pl ROMban nincs alapból Youtube, Playből meg nem lehet letölteni DPI miatt. Bár ROM installkor ki lehet választani a Market fix-et vagy mi a neve, csak én nem jelöltem ki. Szóval telepítéskor érdemes erre oda figyelni.[ Szerkesztve ]
-
toeki
senior tag
válasz HornedReaper #9290 üzenetére
hogy jönnek a 2.3 -as ginger Hyper -be soft buttonok???????
valamit nagyon benézel
ami alul van az a launcher
ics-ben még alatta vannak a soft buttonok[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Reméljük csak ROM hiba. Nem emlékszem nálam melyik ROMnál volt. Elég gyakran cserélgetem őket.
Wave-emen volt olyan, hogy kijelző feloldásakor bordó volt a kijelző. Elküldtem garanciális szervizre, csináltak egy szoftver frissítést, aztán ugyan azt csinálta. Ugyan az az SW került fel rá mint előtte volt. Szidtam is a szervizes hátsóját, hogy egy egyértelműen hardveres hibát miért akar szoftver frissítéssel megoldani. Most egy hete van rajt bada 2.0 és azóta egyszer sem jelentkezett a hiba. Az érdekessége a dolognak, hogy egyértelműen szoftver hiba sem lehetett, mert akkor a többi bada 1.2 felhasználónál is jelentkeznie kellett volna. De hardver hiba sem lehet, mert akkor bada 2.0 alatt is jelentkezne. Paranormális tevékenység.(?) Lehet egy szellem akar kapcsolatba lépni velünkharveszter: Szerintem csökkentett DPI miatt lehet.
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Kezdem unni, hogy minden telefonálás után ki kell venni az akksit
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home