Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
ha esetleg érdekelne vkit: bőrtok
hard rubber + screen protector[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5000 üzenetére
Ami a rom mellett volt, 400Mb-os, azt raktam... A telepítési leírásban írják asszem, h elég a 250-es, de úgy gondoltam, ha már ez van mellette, ezt rakom! Simán usb módban csak a daf.exe-t indítottam magdi telepítés után, majd azt írta, h a 400mb-os dolgot is sikeresen felrakta.
Jelenleg a beállítások > tárhelynél azt írja, h Összes hely: 7,25Mb, rendelkezésre álló: 752Kb.
Újra kéne raknom mindent? Vagy ez ilyenkor hogy működik?
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5003 üzenetére
[CWR] BOYPPC-SHIFTPDA GINGER V9 [23.MAR], és igen, gondoltam a Clean verzió annak jó, aki már látta az alapot , és nem kell neki a sok progi, én meg gondoltam tesztelem kicsit...
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
lefkosia
őstag
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5012 üzenetére
Ok, köszi, kezdem is!
-
Mauddip
aktív tag
válasz lefkosia #5004 üzenetére
amúgy most nézem, h a rom mellett 150-es van csak, nem elég neki, ha azt rakom fel, vagy érdemes a 250-eset, mert amúgy még mindig nem tudom mire jó ez?
[ Szerkesztve ]
-
Mauddip
aktív tag
válasz lefkosia #5015 üzenetére
Ok, hát végülis emellett [CWR] BOYPPC-SHIFTPDA GINGER V9 [23.MAR].zip az van, szval akkor a 250-es helyett ezt a 150-eset próbálom inkább, köszi szépen!
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5017 üzenetére
Igazából már kész is vagyok, így, h már tudom mit kell csinálni, tényleg 2 perc az egész!
Amúgy még annyit, h ha saját csengőhangot akarok berakni, hova kell másolnom, h lássa?
-
Mauddip
aktív tag
Amúgy végre... Öszes hely: 257Mb!
köszi nektekNikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
lefkosia
őstag
válasz C.Brigante #5020 üzenetére
vicces...
de jóval kevesebbet, mint a HybridThe Truth Is Out There
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5022 üzenetére
Az (#5018) feltett kérdésre a csengőhanggal kapcsolatban van valami lehetőség?
Próbálgatom amúgy, hogy miket tud, de első futásnál nem akart semmit letölteni marketről, restart után viszont tökéletesen ment..
Amúgy ahhoz, hogy telepítés utáni indításnál egy program nem akar tovább menni, elindulni, az függ a droid verziószámától is? Vagy nincs ilyesmi? Konkrétan az Angry Birds nem indul el!Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
C.Brigante
veterán
volt már valakinek hasonló eset, miszerint a battery élettartam elkezdett erősen csökkenni?
Nem lett telepítve semmi, egyik napról a másikra. Watchdog nem mutat semmilyen nem szokványos program viselkedést. Most restart után újra tesztelem mit bír. Az aksira marha allergiás vagyok...uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
for3l
senior tag
válasz C.Brigante #5028 üzenetére
hali!
ami azt illeti, ez nálam is előfordul néha, csak azt nem tudom, hogy mi okozza ezt. feltöltöm egyik nap, bírja, ahogy kell, aztán újra felrakom a töltőre, feltölt, és már kb kétszer - ha nem háromszor - annyira merül az akku.
azaz igazság, hogy ez velem előfordult több romnál is, szóval nem sikerült leszűrni, hogy mi lehet a baj (végig ugyanolyan beállításokkal megy a telefonom).
arról nem beszélve, hogy ez az 1230mAh-ás akkumulátor szerintem alapból kevés ehhez a készülékhez.. ha cserélni fogok a közeljövőben, akkor az tuti, hogy emiatt lesz leginkább.
-
ku-cu
tag
Sziasztok,
Van már valami megoldás az érzéketlen érintő kijelzőre? Nézegettem xda-n de semmi konkrétat nem találtam. Kezdek aggódni, usa modell, garanciára gondolom nem kell számítanom.
lefkosia, ha jól emlékszem neked is volt ilyen problémád, meg tudnád mondani mit javítottak az e-careban? (alaplapcserén kívül )köszönöm
-
lefkosia
őstag
Sub-Assy to 82H, AU LCM, HTC, HTClogo 83H0029, Conductive Fabric, FPC, LCM-Chassis-side, MLRB8, Copper Foil, MLRB81, Tamper-Evident Label, VOID wording, black backgr, Chassis Pre-Assy. Stainless Steel, hát ennyi, ez van a papíron. Gondolom érthető volt...
The Truth Is Out There
-
ku-cu
tag
OK, köszi. (ezt a listát nem lehetett egy leányálom begépelni, még olvasni is fárasztó ) Tehát akkor nem csak egy kis piszkálás/tisztítás/stb volt. Maga a digitalizer nem egy drága dolog, 25-30 dolcsiból megvan, csak nincs szívem "széttépni" a kicsikét, pedig az lesz.
Még egyszer kösz, írok az e-carenak is, hogy mit szólnak a dologhoz (ha érdekes közzéteszem itt) aztán veszek egy nagy levegőt.... -
ku-cu
tag
válasz hudyfiu #5035 üzenetére
Néztem, jó szokás szerint hátulról kell lebontani az egész készüléket. A necces (azon kívül, h eltöröm a készülékházat) az lcd és a digitizer szétválasztása. Ettől tartok igazán, ilyet még nem csináltam.
De most én is meginogtam, mivel olvasni olyat xda-n , h volt aki komplett kijelzőt cserélt és utána egyáltalán nem működött. hát..Te hogy jártál, mi lett a dolog vége?
lefkosia: kösz, épp ezt az oldalt kerestem
[ Szerkesztve ]
-
vgergo
aktív tag
Egyéni csengőhangokat nem kötelező a /system/sdcard/media/audio/ringtones/ könyvtárba másolni, mert ez a rom tárhelyéből fogja elvenni a helyet, ha a /mnt/sdcard/media/audio/ringtones/ könyvtárba másolod, akkor az sd-ról fog működni (természetesen ezeket a könyvtárakat előtte létre kell hozni).
-
vgergo
aktív tag
Szia
Én tavaly ősszel cseréltem ki digitizer és ha ügyes vagy, akkor még készülékházat sem kell eltörni. A lcd és a digitizer szétválasztását és az új ráforrasztását nem én csináltam, amúgy az illető nagyon megszenvedett vele. A szétszedés és összeszerelést én csináltam, ha valami kérdésed van, akkor arra szívesen válaszolok. Ha minden igaz, akkor még egy felesleges digitizer is van.
(#5042) C.Brigante
/mnt/sdcard/ alatt nálam nem volt media könyvtár. Nekem kellett az összes könyvtárat létrehozni.üdv.:vgergo
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
eddigi legjobb eredmény: 40 óra egy töltéssel, általános használat mellett!
vgergo: én csak kiváncsiságból néztem meg mikor írtad, aztán nekem benne voltak a könyvtárak.
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5044 üzenetére
Nekem ez, amit múlt csütörtökön felraktam, bírja eddig a legtovább, a gyári 3.15-ösnél és az Energy Romnál is sokkal tovább... Volt olyan, h akkor hajnalba feltöltöttem, és utána tegnap délután kellett csak ráraknom, addigra ment le 10%-ra...
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5046 üzenetére
Péntek reggel 4-től >>> Vasárnap délután 3ig ment le 90% az akkuból.
-
Mauddip
aktív tag
válasz C.Brigante #5048 üzenetére
[CWR] BOYPPC-SHIFTPDA GINGER V9 [23.MAR]
-
C.Brigante
veterán
én komolyan nem értem ezt! valaki magyarázza el!
feltettem ezt a romot most: BOYPPC-SHIFTPDA DESIRE HD V7 & GINGER 2.3.3_V10
megcsináltam a wipe- kes, wipe dalvik stb. install új rom..... kész, restart megmaradt minden beállításom, minden ikon, minden progi ugyanúgy működik csak éppen másik köntösben van minden...ez ekkora király, h így megmarad minden miközben romot váltottam? loluɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest