Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz C.Brigante #4200 üzenetére
óvszerből is csak egy méretet árulnak, itt is vagy gyárilag beleszámoltak egy kis nyúlást felhelyezéskor, vagy az előző tulaj forró vízben kifőzte - mármint a tokot - és összement, mint a PET palack.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
runner 125
nagyúr
Jaja, Omnia 1-nél fordult elő, konkrétan annó egy jó barátom Voda-s Omnia-jában kicserélték a kijelzőt.
..s, ezen csak egy nagyobb folt volt. Míg lefkosia HD2-jén elég csúnyán jelennek meg, több helyen is.
lefkosia
Nem tudom mennyibe kerül egy kijelző, de pl. E-care-éktől kérhetsz rá árajánlatot.
Vateran piszok drága, ennyiért - egy ilyen "hiba" miatt, nyilván nem éri meg cserélni.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #3893 üzenetére
Szasztok
a probléma ez volt
Kellene egy kis segítség bár lehet nem is kicsi
Kollégám kütyüje beadta az unalmast.
Az ünnepek alatt feltűnt neki, hogy nem csörgött ezért ránézet, a teló ki volt kapcsolva.
bekapcsoláskor csak a HTC felirat fogadja a képernyőn és innen sehova tovább kikapcsolni se lehet csak aksi kivételre reagál.
Próbáltam egy HR-t, de arra se történik semmi.visszavitte a kolléga akitől vette ő valahová szarvízbe lényeg sikerült újrarakni a romot és működik
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
lefkosia
őstag
válasz runner 125 #4202 üzenetére
Hat ennyit nem szanok ra, de koszonom a valaszt.
Remelem garanciaba megcsinaljak. Mobilrol irok[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
C.Brigante
veterán
mindenki emészti a húslevest mi?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
runner 125
nagyúr
válasz C.Brigante #4207 üzenetére
Szerintem nyiss egy "HD2 tulajok chatszoba" topikot.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
C.Brigante
veterán
válasz runner 125 #4208 üzenetére
ne gonoszkodj, mert én is gonoszkodok!!
-
lefkosia
őstag
Holnap viszem be a "kicsikét". Gondolom a gyári wm 6.5 kell leadnom, esetleg tudnátok e adni egy linket, ahol a gyári romot letudom tölteni, mert most csak android fut.
Más: 16gb sdhc class 4 kártyát (kingston) elfogad e a Leo?
The Truth Is Out There
-
toeki
senior tag
válasz lefkosia #4210 üzenetére
ki kell próbálni. kingston/kingmax nem a kedvence.
legjobban a SanDisk-et szereti.(a 16giga és a class4 az okés)
rom:
[htc]
ha nem a mi régiónkba szánták eredetileg a hd2-et akkor itt lehet problem mert nem fogja engedni letölteni :Sha ez van akkor ird be ide az akksid alatt található s/n -t és megmondjuk honnan szedj le rá gyárit.
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
Bevittem a "kicsikét" 2012.01.05 -ig garanciális, de nem tudják gariba megcsinálni, mert nem tudok semmiféle számlát bemutatni, hiába állítottam, hogy költözés közben elhagytam .
Mindenem megvan doboz, töltő, headset, leírások, kártya stb, csak pont a gari papírThe Truth Is Out There
-
Dictator^
veterán
válasz lefkosia #4215 üzenetére
Mondjuk nem emlékszem mikor jött ki , a téma írása 2009-11-16 08:00-kor keletkezett.
Azaz legrosszabb esetben is a két év garancia 2011.11.16 utánig kéne szóljon.De hát nem sok bolt kezd valamit garanciapapír nélkül.. De hova tüntetted el ?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
hudyfiu
senior tag
Nincs valakinek ötlete a következő problémára?
MAGLDR NAND ban egy MDJ's CyanogenMod 7v2.6
SD-n egy DL Desire Z v3.1 Beta2 napja vannak fent a rendszerek.
Eddig semmi baj nem volt velük.A következőt csinálja a telefon akár melyik rendszert is indítom.
Néha nem érzékeli a kijelzőt.
Gombok működnek rendesen, gyorsan közben.
Ilyenkor kb 3-4.-re Screenoff módból felkeltve magához tér a kijelző.Ami sosem működik:
Ha ki akarnám kapcsolni vagy csak reset vagy a kikapcsoló menüből akár mit kiválasztani...
Azonnal meghal a kijelző, nem reagál semmire.Ilyenkor jön a SceenOff-On ha nem reagál akkor még párszor és utána magához tér.
Próbáltam az utolsó appokat leszedni, repülő módba kapcsolni, SD-t kivenni de semmi változás.
Radio a legújjabb 50-es van.
MAGLDR-t már régen cseréltem 1.12-re.Nem igazán értem
-
Gondwana
addikt
válasz Dictator^ #4217 üzenetére
Tudtommal az a 2 év az 1+1 év (Most nincs nálam a papír, de úgy emlékszek, hogy valami olyasmit olvastam rajta, hogy 1 évig teljes garancia meg még egy év valamilyen szervízgarancia, de, hogy abból most az alkatrészt vagy a munkadíjat nem kell nekem fizetnem, arra nem emlékszek. Estére otthon kiásom a papírját.)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Dictator^
veterán
válasz lefkosia #4224 üzenetére
Ha az E-Care elhajtott azzal, hogy nincs meg a papír és így nem kötelesek bevenni garanciába akkor sehogy. Még az a megoldás marad, hogy garancián kivül adod be, persze természetesen ezért fizetni kell.
Illetve másik megoldás, ha tudod, hogy hol vásárolták a készüléket, akármilyen szám alapján vagy vevő alapján a bolt is be tudja ezt azonosítani, talán ki tudnak állitani (illetve kiadni) egy garanciapapirt hozzá. De talán Ők sem kötelesek erre.
(#4223) Gondwana: Lehet jól beszélsz amúgy, nekem is ilyesmi rémlik, de én sem néztem meg.
-
hudyfiu
senior tag
Meg van a probléma oka amit írtam korábban.
A kijelzőmet mind1 hol nyomom meg úgy érzi hogy a közepét tapicskolom.
WM, android alatt is mindenhol.Van valakinek valami ötlete?
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hudyfiu
senior tag
válasz Shady313 #4230 üzenetére
Akár hol nyomkodom semmit sem reagál a kijelző.
Pontosabban valószínűleg azt hiszi középen nyomom.Most nem nyomkodtam egy ideig hátha van valami hatással rá a meleg mert hidegben volt már olyan hogy azt hitte megnyomtam a kijelzőt miközben hozzá sem értem.
Gondolom ha vissza küldöm garba ezzel akkor csak max a kijelzőt kicserélik?!
Az egész készüléket nem? -
C.Brigante
veterán
miért nincs megfelelő szoftver a telefonomhoz
[ Szerkesztve ]
-
Shady313
aktív tag
válasz C.Brigante #4233 üzenetére
Származási hely? (lehet más régióban kell keresni)
Ha gondolod priviben dobd át a SN-t, megpróbálok segíteni -
Shady313
aktív tag
válasz C.Brigante #4233 üzenetére
Mellesleg az RNV nem stimmel
szimpla V helyett W-nek kéne szerepelnie
NW = Leo
[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
válasz Shady313 #4240 üzenetére
Aham.
Úgy is volt benne egy csík ami jobban világított és picit, látszott ha fehér volt a háttér.
Gondolom ha megjavítják ez is eltűnik.Sőt nem is egy csík volt hanem egy csík középen, fölötte pedig 1-2 pont és teljesen ilyen smiley alakja volt
Nem igazán lehetett látni szval nem zavart.
-
Dictator^
veterán
válasz C.Brigante #4238 üzenetére
kurv@ xxl már ténlyleg, a baszott német romjaikkal. én is ebbe estem bele, hála cotulláéknak akkor jött ki a hspl2 akkor minden gondom megoldódott.
aztán megint szívás 3.14 romkor.
de szerencsére a goldcard igénylés megtette a dolgát mostÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz C.Brigante #4243 üzenetére
De németország volt kiválasztva fent amikor a frissítéseket kerested?
-
Dictator^
veterán
válasz C.Brigante #4245 üzenetére
Sajnos de, jobban örültem egy europe verziónak, amire alapból menne 3.14 nem ilyen dojcslandi fos.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest