Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Pont ezt mondom, nem a trendiség a lényeg, de használtam iphone, androidot symbian touch, és blackberry os-t kb ebben a sorrendben a windows mobile után, és most megint az van nekem, és bátran kijelentem, hogy minden napokban használt funkciók amiket gyorsan, könnyedén el kell érni, hívásindítás, telefokönyben keresés, sms, mail lekérés atöbbi rendszerben sokkal könnyebben gyorsabban és kényelmesebben elérhetőek. Az autós példában nem a villogásra értettem, de pl a Honda jazz-t az egyik legpraktikusabb autónak tartják ami kapható, ellenben egy lada praktikusságával vitára szálnék. Szóval szerintem egy csúcsmobil nem lehet csúcsmobil egy 10 éves rendszerrel.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Pont az előbb olvastam el egy topikot az XDA-n erről a játékteljesítmény-kérdésről, és a vége az lett, hogy EPIC FAIL. Szánalmas, hogy egyszerűbb játékok (Boom Blox pl.) szaggatnak egy ilyen jószágon.
moonman: Mindennel egyetértek (ritka pillanat).
Kivéve: "azért egy WPA2 beleférhetett volna, ez így harmatgyenge."Az ad-hoc Wifiknél szinte minden rendszer ennyit enged.
Szerintem hardveres korlát is közrejátszik.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
babosmiki
addikt
Én egy hétig használtam és nem tudtam megszokni! ( Már el is adtam! )
Ha ilyen a kapacitív kijelző ( nekem túl érzékeny ) akkor inkább a rezisztív...
Az sms írás szinte lehetetlen egy kézzel, legalább is vérnyomás emelkedés nélkül!
Jelenleg ceruzával még nem használható, pedig több helyen is megkívánná a menü!
Ezt hiányolom a tesztből, hogy nem említettétek és azt sem , hogy bizony a méreteiből adódóan
az egy kezes használat már igen csak necces egy átlag kézméretű ember számára!
ET Ok.!
Van már szerényebben felszerelt alternatíva ugyan ezzel a procival sokkal kevesebbért is!
Amúgy nekem is tetszett a cucc, főleg a "folyékonysága"
de sajna ez a méret már nem az én világom!"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Ulkesh
őstag
"Ez erős csúsztatás, és nyilvánvaló félinformáció. Az OpenGL ES-ről megy a vita, nem arról, hogy bárhol használ-e GPU-t a készülék."
Gondolom nem csúsztatás a tesztek óriási különbsége grafikus teljesítmény terén a HD2 és az Omnia 2 között, gyanítható, hogy ez a probléma áll a háttérben (ismerve e téren a HTC hozzáállását nem is meglepő, mivel nem először történne ilyen ugyebár).
"Másrészt a 3D gyorsítás mekkora szerepet kap egy okostelefon mindennapi felhasználói élményében?"
Én mint "megszállott" iPhone tulaj és mint Maemo iránt érdeklődő emberke azt mondom, hogy sok, mivel ezeknél a rendszereknél a GUI kezelését is a GPU végzi, nem a CPU, mint WinMo-nál (tudom-tudom, ez nem a HTC sara, de Te kérdezted).
"Mindenhol máshol a Tegrában levő ARM11 csúnyán elvérzik, de a 600 MHz-es Cortex-A8 is gyengébb."
Azért érdekes módon nem nagyon tudsz olyat mondani, amiben a HD2 gyorsabb lenne, mint pl. az iPhone (a másik topicban nem én világítottam rá, hogy a böngésző még lassabb is).
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
moonman
titán
ó azért a csigától messze van. egy éve még csúcskészülék volt meg leg-powerful-abb...
nem szeretem, hogy amikor kijön valami új, egyből elkezdjük lerántani az előző generációt, csak mert van jobb. napi használatban egyáltalán nem csiga, csak sokkal könnyebb alkalomadtán túlterhelni. -
DemonDani
addikt
kisebb = csiga HW? elég érdekes arc vagy... gondolom egy Nokia 1610-est cseréltél most le mivel az volt eddig elég nagy mostanáig nem találtál ilyen ERŐS HW-t XDD tényleg jó ERŐS...
(nemtom mit kell jönni már a paraszt érvekkel... elfogytak a rendes érvek? nem bántás de ekkora csiraságot max egy 10 éves ír indoknak)NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
babosmiki
addikt
"Problémamentes a telefonálás és a gépelés a készüléken, próbáld ki."
Én kipróbáltam a gépelés nem probléma mentes!
Több éve használok pda-t mint te is és tudod, hogy ez a része nem az igazi![ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
DemonDani
addikt
Butaság hogy tiltva van a HD...
egy meg nem nevezett oldalon kipróbálták HD alatt, és az S200 jobban tolta.
Meg mi van ha jön jövőhét jobb? lecseréled megint?
Lehet itt várni is jobb telefonokra! Nem hiszem hogy logikus beleugrani kezdő árakba mikor a telefon hetente 10ezret veszít az értékéből![ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
eddig is felesleges volt magyaráznod ha csak ezt tudod szajkózni mert én láttam videót a tesztről ahol bizony futott a 720ps film mind a két snapdragonos készüléken.
De fejezzük be akkor maradjon Urban Legend!NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Kösz az eddigi tippeket mindenkinek
Ez a TaskFacade mit csinál, ha több alkalmazás van? Kisebb téglalapokba rakja őket? A Showcase-t végül nem próbáltam ki a figyelmeztetés miatt...
Igazából már az is elég lenne, ha tudnék Task Manager shortcutot adni a Home képernyőhöz. Na ezt nem sikerült megoldanom, mert egyik listában se látszik valamiért
Egyébként elég gáz némely része a szoftvernek. A Settings - All Settings - Personal alatt pl. a Buttons ebben a formájában semmire se jó, mégis ott van teljes szélességében, nem faragták ki a WM-ből Vagy amikor próbáltam beállítani a Google Sync-et Exchange-dzsel, az első UI szép HTC-s volt, de amint hiba volt, visszahajított a WM-esbe...
SMS hangot nem lehet egyszerűen állítani, csak a WM felületen a Notifications-szel, egyesével mazsolázva a kis listából? Na nem mintha kritikus lenne, csak érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Jó ötlet, köszi.
Áááááháááá, megvan az SMS hang állítás is. Az On-Off kapcsolók megtévesztettek, nem gondoltam volna, hogy a feliratra bökve még lehet válogatni is, hamarabb feladtam. Köszi
Szerk.: B+! A Resco Explorer 30 dollár?! Hol élnek ezek?
[ Szerkesztve ]
-
Uhh, hát, kösz nem. Az iFile-ért kemény 4,25 dollárt fizettem a Cydia Store-ban, az már súrolta a lélektani határomat egy mobilprogramért. A ForkLiftet is 12 dollárért vettem a fejlesztőtől, pedig az OSX, és sokkal brutálisabb tudású program... Ismét brrrr.
-
Itthon (albérlet, Baross utca, Bp.), Pannonnal küzdök.
Olyan kib... vastagok a falak, hogy az én szobámban csak EDGE van.Ezt a registry dolgot ezt hol is találom?
Azt láttam, hogy a Google Maps meg pl. kezeli, még ha nem is szépen.Szerk.: Azért keresgélek is, azt hiszem a Zooomer megvan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Na akkor most már tényleg megkeresem azt a registry kulcsot... Ugyanis azt csinálja, hogy fogja a teljes képernyőt, és azt a képet nagyítja ki. Mint mondjuk ha VNC-zel egy nagyobb felbontású desktopra, csak egy részét látod a képernyőnek, és azt külön lehet tologatni.
-
Rájöttem!
A Zoomer tényleg nem csinál mást, mint ugyanazt befolyásolja. Csakhogy a rendszer, ha az alkalmazás nem kezeli le a zoom eseményt, akkor aktivizálja magát, és benagyítja a képernyőt. Egyszerűen ki lehet próbálni a Word Mobile-lal - ha egy szövegben vagy, akkor a szöveget nagyítja, de ha a fájlkezelő részében, akkor ezt a képernyőnagyításos baromökörséget csinálja.
Szerk.: Az se kezeli, azért csinálja ezt... Uninstalláltam a halálba.
[ Szerkesztve ]
-
Szóval mint az előbb átszerkesztettem, letöröltem. Aztán majdnem agyfarkat kaptam, mert a default böngésző az IE6 lett, akárhogy matattam a "Set as default"-ot az Opera 9-ben. De szerencsére egy reboot megoldotta.
Én próbálok nagyon pozitívan hozzáállni ehhez, de kezdek kiborulni.
A Fring se hajlandó elindulni például, pedig kéne valami Google Talk kliens
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
lesz ebben végre home/end funkció?
meg összeütnek végre valami olyat (mondjuk ez nem (csak) az opera dolga lenne), hogy mindenféle zoom nélkül pl a ti fórumotokon egy topikban az oldalszámot (igen a kicsit lent/fent) el lehessen találni? Meg remélem javítanak valamit a zoomoláson, ne legyen ilyen kicsit véletlenszerű.Én inkább az esetleges N900 utódtól várom a trónfosztást, ha tényleg lesz benne multitouch, cp kijelző és álló mód.
no meg abban Firefox van, ami nálam nagy pirospont, bár el kell ismeri, most még az opera a király a safarit nem nézve mobilokon.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
ez csak pl persze. a lényeg, hogy egy safariban jóval később kell zoomolni a pontos találathoz, mint bármely más böngészőben. pedig ez ugye a pontatlan cp kijelzővel elvileg nehéz kéne, hogy legyen. meg van még sok más apróság ami kényelmessé teszi ezt a böngészőt, és ezért teszi ki nagy részét a mobilnet forgalomnak a safari
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
hogy érted, hogy még gyorsabb lesz? mondjuk lesznek rá jó kis főzött romok, az is jó lesz
(gondolkoztam aceren is, meg toshiba tg01-en, de xda által nyújtott support/romok miatt csak htc jöhet szóba nálam)haptic fb be volt kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Sőt tegnap azt olvastam az XDA-n, hogy egy szerencsés tagnak valódi OpenGLES driverek vannak gyárilag az eszközén (nem árulta el, melyik régió), nem tartom kizártnak, hogy előbb-utóbb mindenhol lesz.
Bár tegnapra csak 4 órát aludtam, lehet hogy félreértelmeztem, többszöri újraolvasással is. Az biztos, hogy a natúr magyar állapotában pl. az Opera is nagyon durván szaggat, ha az ember bekapcsolja a GLESt.
[ Szerkesztve ]
-
Az is eléggé "modern OS" szagú, hogy van Ring és System hangerő, de pl. nincs külön Media, ha már a zenelejátszónál tartok. Egyébként tegnap meg előtte nekem se volt baj vele, csak ma szivat.
Tegnap vicces volt még, ahogy a billentyűzet nem volt hajlandó nagybetűket írni. Reboot megoldotta azért.
-
70124.
Egyébként a Messenger hangjai System vagy Ringnek számítanak? Szeretném, ha zenehallgatás közben úgy tudnék MSNezni, hogy nem sipákol bele minden üzenetnél.
Nem próbáltam még, lehetséges egyáltalán?
joey20: Remek... Jók a kilátások, ahogy néztem Diamond2-nél a mi régiónkban mindig később jönnek a frissítések is.
[ Szerkesztve ]
-
Tudod van egy másik platform, ami i-betűvel kezdődik, és kompromisszummentesen lehet vele zenét is hallgatni De igazából minden más platformon külön lehet ezt kezelni, egyáltalán nem tartom kósernek, hogy üzleti telefon felkiáltással buta a rendszer mint a segg.
De még van bennem kitartás.
[ Szerkesztve ]
-
Egy PDA nem tud ilyen hardverrel stabilan zenét játszani? Egyáltalán mi a PDA definíciója? Egy buta kütyü, aminek minden hiányosságát takargathatjuk azzal a felkiáltással, hogy "nekem ez így tökéletes", vagy "ezt így találták ki" vagy "a fő az, hogy megy"?
Egyébként pont azért keresek egy "convergence device"-ot (magyar szót nem tudok rá hirtelenjében), hogy ne kelljen annyi mindent a zsebemben hordanom. A G1 mellett is hordtam az iPod Touchomat, mert ExtUSB-jack adaptert nem akartam venni, és egyébként is lehalt volna az akku igen hamar.
Egyébként a Messenger mellett a Palringot is használom, hát az is érdekes. Felmegy a notifikáció a státuszsávra, rábökök, utána rábökök a Palringo feliratra (eddig még jól néz ki), aztán kijön egy fehér "buborék" két csík nyomógombbal, már amennyi maradt belőle. Nehéz leírni. De legalább ingyen tud Google Talkot, nem 40 dollár, mint az IM+.
Inarus: Kösz a tippet, kipróbálom. A Slicket még S60-ra nézegettem, a szokásos ronda LCG UI (már most félek hogy lehet HD2-n irányítani ) meg durva ár volt a jellemzője, ingyen azért szimpatikusabb
Más: Opera 9-ben csak nekem szar a Mobilaréna hozzászólásíró doboza? Nagyon nehéz úgy görgetnem, hogy a billentyűzet felhozása után is lássam, hogy mit írok Az IE6 meg csak simán lomha, lenyomom a betűket, és legalább egy másodperc, amíg megjelennek. Ezt az Opera is tudja. Meg a G1-en az Android Browser is pl.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem a File Explorer is OBEX-el küld, legalábbis a gépem nagyon úgy viselkedett rá. Fura mindenesetre. A kamerám képe viszont kísértetiesen hasonlít a moonman által linkelt képekre is, azokon sincs vaku szemmel láthatólag.
Szóval az XXL-be vigyem? Vagy a speedshophoz (HTC viszonteladó)?
Vagy kenjem a hajamra? Remélem a megőszült hajszálaimat takarja.[ Szerkesztve ]
-
Írtam is, hogy csak aznap csinálta (azóta mondjuk nem is próbáltam), előtte meg már két nap is hallgattam sikeresen zenét. Az egyik kollégám most valami PocketMusicot ajánlott, hogy ő azt használja X1-en, és neki bevált. Ha majd olyanom lesz, kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Kismaci
tag
Ezt most miért kellett...? Mármint a Voda UK-t emlegetni. Megnéztem, durva. Most az xe-n a 35 font olyan 10500 huf. Csak meg kell nézni, hogy mennyiért kapod 990-ért a szifon 3GS-t. Legalább 16-17k két éven keresztül.
Ha jobban belegondolok, ez összesen sacc 240khuf, amit kiadsz (2 év alatt!), na de ebben mennyi beszélgetés meg sms van... basszus, 2 év alatt alig fizetsz valamit az előfizetésre!
Erre mondom, hogy ritka lehúzós egy ország vagyunk...
A telefon szuper, ilyenem lesz, ha minden jól megy!
Ronda és fiiiinom!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest