Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz DemonDani #61 üzenetére
"Akkor ha Snapdragon, maga a HW támogatná elvben a 720p-t"
A proci HD-videó feldolgozása le van tiltva a HD2-ben.
"Na meg kérem?! hol a memória? minden konkurens készülék több mint 8GB belső memóriával rendelkezik, ehhez meg még csak nem is adnak!"
Adnak. 2 GB-os kártyát, így a vételárhoz elfelejtik hozzáírni, hogy normál használathoz illik venni hozzá még 8, vagy 16 GB-os SDHC kártyát, ami class6 esetén nem olcsó mulatság.
" de sztem túl nagy az a 4,3col"
Nem túl nagy, sőt nagyon kellemes dolog netezésnél, vagy olvasásnál, viszont a Sense nagyon elnagyolt bumszli ikonokkal dolgozik ekkora mértehez képest, ami szerintem nagyon zavaró (és ezt nem is lehet kényelmesen állítgatni).
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
erdoke
titán
válasz DemonDani #121 üzenetére
Leszállhatnál végre rólam. Kb. 2 hónapja kvázi minden infót elolvastam a készülékről, és 11 nap alatt elég sok mindent ki is próbáltam. Ahogy írtam, a 6000 kbps nagy felbontású (540p?) DivX-et röccenés nélkül viszi, de amikor (akár alacsonyabb bitrátájú!) 720p-t indítanál, kiír egy üzenetet a Core Player is, hogy nem támogatott, és el se indul. Nem szaggat, el sem indul. Kell még tovább magyaráznom?
Egyébként pontosan akkor cserélem le a készülékeimet, amikor kedvem és pénztárcám is van hozzá. Kb. 10-11 hónap múlva tervben van egy WM7 készülék (vagy más, attól függően, addig hová alakul üzleti téren a többi). Maemo 6 még nem lesz addig, az szinte biztos. Ami már világos: 4" alá nem megyek kijelzőben.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok