Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ez erős csúsztatás, és nyilvánvaló félinformáció. Az OpenGL ES-ről megy a vita, nem arról, hogy bárhol használ-e GPU-t a készülék. Egyelőre totál más eredményeket és játék futási sebességet kapnak eltérő ROM-okkal ill. a bétás és végleges készülékek között.
Másrészt a 3D gyorsítás mekkora szerepet kap egy okostelefon mindennapi felhasználói élményében? Mindenhol máshol a Tegrában levő ARM11 csúnyán elvérzik, de a 600 MHz-es Cortex-A8 is gyengébb.A legjobb aláírás a héten
-
WiZARD
addikt
"Azért érdekes módon nem nagyon tudsz olyat mondani, amiben a HD2 gyorsabb lenne, mint pl. az iPhone (a másik topicban nem én világítottam rá, hogy a böngésző még lassabb is)."
azért a szifon kijelzőjére kevesebb mint fele annyi cuccot kell egyszerre kirakni.
153 600 pixel (szifon) vs 384 000 pixel.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Nem úgy értettem, hanem általánosan a kapacitív panelre. Azért a rezisztív egy teljesen más élmény... (Direkt próbálgattam amikor a speedshopban voltam, én nem tudnék visszaszokni.)
Van még más variáns is egyébként, az i8910HD-t megfelelő szögben eldöntve egy átlós négyzetrács látható.
“All nothings are not equal.”
-
moonman
titán
és ezért nincs lehetőség az iPhone-ban.
amúgy nem csak FM rádióról van szó, elhangzik ott több igény is, aztán csak az a vége, hogy marad a WM. őszintén szólva anno én is gondolkodtam (még 3G idejében), de hasonló okokból én is hamar elvetettem az ötletet. de ebbe most ne menjünk bele, a HD2 a téma.
-
Jadro
veterán
"A hívás rögzítése a másik fél tudta nélkül törvénytelen és büntethető."
Azt honnan tudja előre az Apple hogy a másik fél nem engedélyezi hogy rögzítsem a hívást? Sánta ez egy kicsit, de tényléeg nem kötekedésképpen hanem inkább csak kiegészítésként írom.
Az árakat nézve meg 180ezer környékén az a +10-20 rugó olyan sokat nem dob már. Cserébe kivehető adattárolót kapok. (Persze mai felhasználás mellett nem jellemző hogy valaki 4-5 darab 16 gigás kártyával rohangál és cserélgeti agyba főbe. )
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
Igaz, a sebesség dologba nem gondoltam bele, nálad a pont.
A beszéd felvételnét tekintve csak az a bajom hogy így elzárják a lehetőséget teljesen. (Pl. ha megkérdezem a másik felet hogy rögzíthetem-e a beszélgetést és ő beleegyezik. A bluetotth átvitelnél dettó bánt a korlátozás. Sok kicsi sokra megy, de ez legyen az én bajom.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zH.
senior tag
Nálam a fizikai méret miatt a kijelző összességiben szebb ,pláne mert teszt szerint semmi baj sincs vele.
Az viszont igaz ,hogy nekem pl. túl nagy ,de biztos van itt fórumon is jó pár ember ,akinek nem lég a 3.5 hüvelykes kijelző.
Kamera meg engem nem érdekel ,a 3G-vel sem csináltam még 10 képet.
Nem néztem még a minőségüket.[ Szerkesztve ]
just be
-
Integra
titán
felfogják ezt oldani.
maguk alatt vágják ezzel a fát. mármint vesztenek el amúgy potenciális vevőket.
rákell jönniük nekik is, hogy nem a különcködésben és az ebből fakadó szopásban van a megoldás, hanem az együttműködésben. collaboration. erre már sokan rájöttek. az apple még baszik rá....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na ez az amit én csak marketing hablabablának tartok valamiért.
millio másik készüléken futnak teljesen jól amiket az apple nem enged. mindenféle biztonsági gondok nélkül. nekem nem kell megmagyarázniuk meg nem érdekel hogy haha ciki vagy sem, mikor engedélyezik, egyszerűen csak engedélyezzék. majd rájönnek úgyis....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
joey04
titán
-
Aftereffect
tag
"Lehetséges, hogy a technológia is hibás, mivel ránézésre is teljesen más a kijelző, mint amit az iPhone, vagy a Hero használ (kis szögben nézve a HD2 kijelzőjén látszik egy kb. 5 milliméteres rácshálójú érzékelő, ilyen a többi kapacitív rendszerek esetén nincs, valószínű eltérő a technológiai megvalósítás is)."
Van ilyen rács az iPhone kijelzője elött is. Nézd meg tűző napfényben, vagy egyéb erős fényben.[link]
-
Kumite
aktív tag
Es arra a feltevesemre is reagalnal, amely szerint nincs olyan, hogy "elkesett" a Microsoft az uj WinMo-val, mert az Android is eleg uj OS, megis sikerul(t) betornie a piacra?
Amikor megjelent az Android, sehol nem olvastam, hogy jajj el van kesve. Ugyanezt nem olvastam a Maemorol sem, de a mostanaban bejelentett Samsung platformrol sem.
Az meg, hogy a technologia 4-5 eves, egyaltalan nem erdekel senkit, amit a HTC ilyen szintu GUIt pakol ra. Ennyi erovel mondhatnad, hogy a Crysys 8 eves technologia, mert fut XP-n. Valamint azt is mondhatnank, hogy a jatekok tartjak eletben az XP-t, meg mielott ravagna par ember, hogy a WinMo csak a HTC-nek koszonheti letezeset (ami valamilyen szinten igaz ugyan, de azert a mozgato rugo megiscsak winmo alatta).
-
Kumite
aktív tag
"Gondolom te sem lennél boldog, ha ilyet kéne használnod, pedig mobil szinten, most ezt véded."
Anno XP-n elso dolgom volt minden install utan a klasszikus nezet visszaallitasa Vistan es 7-en nem talaltam meg ilyet alapbol, csak ezert meg nem fogok temak kozott kutakodni.
A nos hasonlat nagyon jo, de az csak nok es kapcsolatok teren igaz. Egy kutyuvel kapcsolatban sokkal kevesbe dontesz erzelmek es korabbi csalodas alapjan, mintsem racionalitas es funkcionalitas. Es a noknel a bizalom elvesztese a fo szereplo, itt meg bemesz a boltba, megnyomkodod, elolvasod, hogy mit tud es rabolintasz ha szamodra megfelel, annak ellenere, hogy mar egyszer elhagytad.
-
Kumite
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest