Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
zsír kütyü
a beépített naptárt be lehet úgy állítani, hogy egy az egyben a google calendarral szinkronizálja magát és hogy a calendar adatokat az arra engedélyezettek is tudják látni?
a túlérzékenységet passzolom, még nem volt a kezemben, de szerintem kis kézügyességgel megoldható és megszokható.
én keveslem ennyi pénzért az akksit, nehogy már egy 150-180ezres készülékkel állandóan töltőre járjak és e körül forogjon a világ. ez gáz.
kíváncsi vagyok hogy marketen milyen programok kaphatók hozzá, engem pénzügyi, bankszámlák nyílvántartó program pl nagyon érdekelne. de nem az spb finance féle okádék förtelem, mert az katasztrófa.. ugyanis ha a marketen kínált programok a szokásos hulladék win kezelőfelülettel használhatók, akkor ez így számomra csak félsiker.
ratyi kamera, xenon sehol.. igazán megnézhetnék hogy a samu és az se milyen beépített cuccokkal operál. és nem ennyiért..
egyszerűen drága még a 150e is egy tábla csokiért.
szvsz. 120e max....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz infectedmann #47 üzenetére
na pont erről beszélek.
hiába a félprofi készülék, ha a mögötte álló store-ban található alkalmazásokkal gondok vannak. és gyanítom az android market is lefogja pikk-pakk hagyni a win marketet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ergonómia szempontból mindenképpen az ujj vezérlés a jövő, ennek megfelelően kell a technológiát is kidolgozni. van mit még rajta javítani. az alma sem szeretet szolgálat, hogy megossza amit elért. és az alma ergonómiában piszok jó. teljesen érthető hogy megy utána a piac és ez így van jól.
abban tök egyetértek ulkeshsel, hogy hatalmas kijelző és sokkal jobban ki lehetne használni, ha lehetne az ikonok méretét változtatni és több is kiférhetne egy oldalra.
szerintem ez kihagyott ziccer[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ez jó hír.
én viszont egyre kevésbé gondolkodom jelenleg wm mobil platformban.
a hardver egy dolog. viszont én a teljes szolgáltatási csomagot nézem elsődlegesen.
az iphone számomra ebben absz első helyen áll, de még most sem vagyok hajlandó elfogadni azt a fajta kötöttséget ami ezzel jár.
a legszimpatikusabb az android ilyen tekintetben, noha a market még mindig levan maradva mögötte. de jó alternatíva.
azon agyalok hogy átmenetileg veszek egy hero-t, azon kitapasztalom az androidot, lehet bütykölni gőzerővel és mire kijönnek a valódi hd2 harver szintű androidok, addigra látom is, hogy van e értelme átállni vagy sem.
az ms-t a wm7 miatt semmiképpen sem írnám le, csak győzzük kivárni mire megjön.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hajaj..
de ezt az ikon méretezést még win7-ben se tudták megoldani rendesen, taskbarban gyönyörűen mutatnak a pixelesedett ikonok
amit linkeltél az teljesen jó.
én a hosszú évek alatt megtanultam a fusiszar 720-as pda-n ujjal gépelni a kis pöcs gyári klavi szerűségen.. szóval nekem absz nem gond eltalálni ekkora batár kijelzőkön az ikonokat, csukott szemmel is megy...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mik ezek az üzleti funkciók? ez nagyon érdekel. mi az amit nem írnak meg más platformon, de wm-en elérhető.
pont azt látom, hogy üzleti appokat fejlesztenek szifonra pl. giga cégek nézik, hogy hogy lehetne ergonómikusan megírni rá cégspecifikus alkalmazásokat....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ez alapján amit ulkesh írt, nem tűnik úgy, hogy az apple ne tudná megoldani a dolgokat.
abban pedig biztos vagyok hogy a 4g-ben még egy jókora adag dolgot gyárilag felszabadítanak. (na persze nem önszántukból, csak egyszerűen kénytelenek lesznek)én egyre inkább azt látom, hogy irodai kommunikációra, irodai alkalmazásokkal való szinkronizációra mind a wm, android és apple platform alkalmas. mert ha nem is az os-sel alapból, de plugin vagy külső app segítségével alkalmas lesz rá.
tehát hol a wm előnye ezen a téren? nekem még homályos, tényleg szeretném megérteni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
4g-t csak a naming convention alapján mondtam, fene tudja hogy mi lesz a neve
jah hát a revolutionary az max applenál revolutionary, de azon túl, hogy kiröhögtem magam, utána meg van és kész.
azt értem hogy a wm-ben meg benne van, ez jó. de nekem már iszonyúan hiányoznak média és felhasználói oldalról dolgok.
most ha külsős alkalmazás megoldja, de megoldja, akkor engem nem zavar. hiszen a sense is egy külsős alkalmazás. ha nem lenne sense, szerintem ujjal se piszkálná meg senki sem a hd2-t, mert ránéznek és rosszul lesznek. tehát nekem annyira mindegy, hogy 1 vagy 2 vagy 3 alkalmazás fut a háttérben, ha az stabil és teszi a dolgát.
persze, elméleti síkon egyértelműen az az ideális, ha minden már beépítve magától megy és nem peccselve mindenféle külső alkalmazással. de a hd2 is kapásból bukik ebben a kérdésben már a sense-nél ezért is igyekszem másik oldalról megközelíteni már a dolgot, hogy mi az eredmény az én kezemben....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hidd el, tényleg kíváncsian várom a wm7-et, csak a szkepticizmus is bennem van, mert amit eddig láttam, az ms nem erőlteti meg magát, nem kapkod, a 6.5 is finoman szólva vicces user oldalról. aztán lehet hogy már eleve telibeszarták a 6.5-öt és rég a 7-re koncentrálnak. majd kiderül, csak jöjjön már
nekem egyre fontosabb az ergonómia, tanulom is részben, mert van lehetőségünk rá és nagyon érdekel ez a terület. és igen, ebben az apple szarrá ver mindenkit. szvsz. hiába nem komálom a márkát, ezt aláírom. a sense áll legközelebb hozzá, ez is tény.
te hülyére tudod tweakelni, de neked meg is van hozzá a tudásod és gyanítom sokat is foglalkozol ezekkel, én csak egy átlag júzer vagyok, aki fogékonyabb talán a bütykölésre, de messze elmaradok mögötted. nagy különbség.
érted, én 30 évesen kódoltam ki vérizzadva életem első telefonját, más fele ilyen idősen már pentagont hekkel.. ez van, inkább csajozom...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
felfogják ezt oldani.
maguk alatt vágják ezzel a fát. mármint vesztenek el amúgy potenciális vevőket.
rákell jönniük nekik is, hogy nem a különcködésben és az ebből fakadó szopásban van a megoldás, hanem az együttműködésben. collaboration. erre már sokan rájöttek. az apple még baszik rá....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na ez az amit én csak marketing hablabablának tartok valamiért.
millio másik készüléken futnak teljesen jól amiket az apple nem enged. mindenféle biztonsági gondok nélkül. nekem nem kell megmagyarázniuk meg nem érdekel hogy haha ciki vagy sem, mikor engedélyezik, egyszerűen csak engedélyezzék. majd rájönnek úgyis....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
persze, én is a standard szutyok nokiákra gondoltam, nekem is van belőle valamilyen 5xxx számú szarom, az oda-vissza verte minden telefonom üzemidőben
a htc meg azért szégyellje magát ezért az akksiért. de nagyon úgy tűnik, hogy még sok évig szopoág van az akksikkal, semmi előrelépés, semmi érdemi, kézzelfogható megoldás.
amoledet meg jelenleg a samu tud egyedül nagy tételben gyártani, úgy tűnik[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest