Új hozzászólás Aktív témák

  • zharkanyi

    tag

    Az egykori "nincs ott" és "köszönöm" ikonok az új verzióban nagyon közel kerültek egymáshoz. Könnyű mellényomni, de én mostanában azt figyelem, hogy az egyértelműen megköszönt ikonra klikkeléskor is van, hogy eltűnik a jelentés. Pedig nem vagyok béna, direkt figyelem és ez a sokadik ilyen eset. (aztán persze lehet csak nekem tűnik el a kijelzőn és amúgy köszönőmnek vette, de a közeli ikonok miatt ez akkor is gáz, hisz első pár alkalommal azt hittem én is, hogy mellényomtam)

    A másik bosszantó dolog, hogy ma egy fix trafi után 300 méterrel volt egy esemény. Mivel még a fix trafi jelentése kint volt a képernyőn a Waze elfelejtett szólni az eseményről. Simán elmentem a jelentés mellett, se hang, se képi jelzés nem volt. Én oldalamra volt jelentve, nem ez volt a gond.
    Eddig is feltűnt, mint ha a korábbi jelentés időtartama alatt ignorálná a későbbi jelentéseket, de ez a mai egyértelmű volt.
    Ez pedig nagyon nincs így jól. Millió eset lehet, amikor egy lényegtelen jelentés "eltakar" egy fontosat, vagy mondjuk egy rendőrt.

    Ezek a problémáim másnak is feltűntek?

Új hozzászólás Aktív témák