Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Tegnaptól fentvan a KitKat, sokkal gyorsabb a gèp. Az 5.1 javításra szorul mèg, vagy nem erre a gèpre való.
Alister from Hell
-
Balinov
titán
Sracok, Paranoidbol letezik az, hogy a novemberi 4.6 betanal nincs ujabb? Ha tenyleg nincs, mi most az ultimate custom rom? akar 4.4 akar 5.x alapon?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Efreet
senior tag
válasz Balinov #24054 üzenetére
Nekem a SlimKat 9 F2FS-es változata 10 napja hibajelenség és lassulás nélkül muzsikál.
#23995-ben linkeltem a forrásokat hozzá.Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Balinov
titán
válasz Efreet #24055 üzenetére
Koszi, ki fogom probalni valamikor a heten. Kodiak88 kerdeset kiegeszitve, Chromecasttal nem veszik ossze,ugye?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Efreet
senior tag
Nem tudom, nincs semmi eszközöm, amivel kipróbálhatnám. Talán rá lehet keresgélni slimkat fórumon vagy ilyesmiken.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Pow
tag
-
vfeco
aktív tag
Kölcsön adtam a Nexus 7-em. Android 5.0 volt rajta, megcsináltam a belépést a másik usernek én pedig levédtem az én profilom feloldómintával. Több hét után visszakaptam a tabot és most esett le, hogy elfelejtettem a mintát. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Alister71
nagyúr
Mi kell ahhoz, hogy ki lehessen terjeszteni tv-re a kèpet?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Van normális módszer a lollipop kizárására? Mert próbáltam 1-2 leírt dolgot, de azok több bajt csináltak mint hasznot. Vagy mindenképp root kell hozzá? Vagy ha csak simán nem érdekel, hogy felajánlja az 5 frissítést és időnként rányomok, hogy később, akkor sincs semmi? Gondolom azért magától nem teszi fel, mármint az engedélyem nélkül? Mert akkor nem érdekel, hogy ott van.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
Úgy tűnik nem jó helyen vettem le az èrtesítèst 😀 Most úgy csináltam, hogy mikor megjelent fent a sávon, hogy telepítsem a frissítèst, rányomtam hosszan arra, hogy kèsöbb, igy megjelent egy ablak, ha jól emlèkszem tulajdonságok felirattal, ami elvitt a beállításokba egy szervíz folyamathoz, ami látszólag ugyan az volt mint amit eddig is piszkáltam, ès ott vettem le a pipát az èrtesítèstől.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
code1005
senior tag
Sziasztok, gyári ROM-t hol találok?
plata o plomo
-
bigsee
addikt
Hali! Lassan fél éve nincs már meg a Nexusom, így nem t'om mi a trend, azt olvastam, hogy 5.* nem kóser. A 4.4 volt nálam rajta utoljára, annál jobb a 4.2? Havernak van egy CM-el, de ő is vágyik a gyárira, alapfeladatokra (net, ebook, ilyenek) lenne, ezért kérdem.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
sublett
tag
válasz bigsee #24088 üzenetére
nekem 2012-es van, Lollipoppal szerintem használhatatlan, boot 3-5 perc, miután bekapcsol, az első program indítása további 2-3 perc, utána kb 1-2 perc applikációk indításaként. Épp ezért keresem, hogy lehet egyszerűen visszatenni a KitKatot (4.2 volt szerintem a leggördülékenyebb), de eddig még csak erős idegzetűeknek való leírást találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz sublett #24089 üzenetére
Van egyszerűbb is, legjobb, ha az Unified Android Toolkit-et használjátok. Ott csak számokat kell nyomkodni. Na meg egy kicsit tudni angolul, mert magyar programot erre nem fogtok találni.
-
-
bigsee
addikt
Köszi a válaszokat! A Nexus Root Toolkit már nem játszik egyébként?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
szuladam
aktív tag
Én eddig bírtam az 5.1-et. Szánalmas hogy ilyet kiad a google és semmi javulás nincs.
nexus tool kittel raktam vissza a 4.4.4-et semmi baj sem történt, viszont érdekes hogy mennyire fakó a 4.4.4-nél a tablet szinei. -
MartOOn
addikt
hello Mindenki! holnap utaznek egy laza 24 orat es gondoltam rakok par rovidebb gagyibb filmet az n7-re. 2012-es wifi verzio 5.1-en
de sajnos azt kell tapasztalnom hogy semmit sem hajlando lejatszani. se mkv se avi se semmit. probaltam a vlc es az mx playert. hulla faradt vagyok es nem tudok rajonni hogy mi lehet a bibi. ha valaki esetleg tudja kerem ossza meg velem. koszi elore is.
kabelen masolnam. de mar a masolas elejen kijelenti hogy nagy valoszinuseggel nem fogja lejatszani ezt a fajl formatumot. pedig filmeztem mar rajta nem egyszer es eddig ilyen bajom nem volt. asszem... de mar semmiben sem vagyok biztos...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Pow
tag
válasz szuladam #24094 üzenetére
Nos azt el kell mondanom a nyalóka Note4-en nagyon szépen és simán fut (és még csak az 5.0.1 van kint az 5.1 még javít a teljesítményen) A gépünk felett eljárt az idő, de ezért nem cserélem le egy újra, ezzel a frissítéssel arra ösztönzik az embereket, én 4.2.2 vel még sokáig el leszek vele, nagyon szeretem, jó készülék.
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
Polllen
nagyúr
válasz MartOOn #24096 üzenetére
A másolásnál csak a windows károg, hogy szerinte az eszköz nem fogja tudni lejátszani, nem kell vele foglalkozni. És ne is hagyd neki, hogy konvertáljon.
A lejátszó programok látják a file-kat, amiket felmásoltál? Dobnak valami hibát?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
KFeri22
tag
Sziasztok! Az én tapasztalatom, hogy teljesen jól használható a tablet 5.1-el. Korábban írta valaki, hogy Fb. és Chrome nélkül nincs probléma, én ezt csak megerősíteni tudom. Nem mondom, hogy annyira folyékony és pattogós, mint Nexus 5-ön, de szépen fut. Sőt amióta szétszedtem és megtisztítottam az akkumulátor csatikat és a Wifi antenna érintkezőit, komolyan mondom, hogy jobb mint újkorában, pedig az 2 éve volt.
Én sose lépnék vissza Lolliról -
sztefan
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, USB kábellel szeretnék fájlokat másolni PC-re/ről.
A drivert letöltöttem de nem engedi telepíteni. Leírná valaki amolyan szájbarágósan.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- Motoros topic
- Politika
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs