Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Nekem 5.0 val katasztrófa volt... 5.0.2 helyrepofozta valamelyest. Bekapcsolási idő marha sok, néha néha belaggol (samsungom van szóval nem ijedtem meg tőle ). Viszont amikor kikapcsolom a wifit mondjuk éjszakára mert nem kell töltenem, reggel használhatatlan kb 10 percig... szóval inkább mindig töltőn lóg, még akkor is amikor nem kell.
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Én kb egy hete toltam fel az 5.0.2-t Nexus toolkittel. Előtte 4.4.4 volt fent (nyitott bootloader, root, stb), felajánlotta OTA-n a frissítést de nem tudta felrakni magától , mindig csak újraindult a régi rendszerrel. Borzasztó lassú volt, nagyon sokat laggolt, akku is elég hamar lemerült, de mióta az új rendszer van fent ezek a problémák egyenlőre megszűntek.
-
Mtomasz81
tag
válasz #41133696 #23100 üzenetére
Köszi a segítséged! Annyira nem vagyok jártas, hogy OTA-n kívül hogy lehetne feltenni és elrontani se szeretném a gépet. Állítólag az 5.1-es jobb lesz, de majd kiderül remélem meg is jön majd rá. Szerinted mitől lehet, hogy enyémre még nem jött meg az OTA? Meg fog majd jönni?
-
rootkiller
őstag
Miért reméli bárki is hogy lesz 5.1 Nexus 4 / 7 '12 / 10 modellekre? Nexus 5 / 6 / 7 '13 / 9-re meg fog jönni aztán kész.
És ha meg is jön, miért gondolja bárki is hogy jobb lesz?
Amúgy ezzel az 5.0.1-el azt érzem a tabletnél mint bő egy éve az S2-nél.[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
törölt tag
válasz Mtomasz81 #23106 üzenetére
Mert korábban visszavonták, ebből is kavarodás volt, meg ugye ha nem így lett volna akkor is hetekig eltart mire mindenki megkapja, ez az óvatos terjesztés miatt van, ami az 5.0-nál tapasztalt problémák miatt azt kell, hogy mondjam indokolt.
Már többen megkapták itt a topicban az 5.0.2-t, várd meg a hetekben valószínűleg Te is megkapod.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz rootkiller #23107 üzenetére
Mert lényegi változást nem hoz az 5.0-hoz képest, azért reméljük, hogy megkapjuk.
A changelog alapján meg pont azokat a hibákat javítják, amelyek miatt szenvedünk tőle Nexus 7 alatt. (Laggolás, lassú reakció)
Ha meg hivatalosan nem jön ki, akkor majd a CM csapat megcsinálja Nexus 7-re is.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
törölt tag
válasz rootkiller #23107 üzenetére
Például azért is, mert relatíve rövid időben belül követi az 5.0.x-et.
-
törölt tag
válasz rootkiller #23114 üzenetére
Feltételezhetően, igen. Egyébként Firefox böngészővel nekem most gyorsabbnak tűnik a dolog,mint Chrome esetében.
-
Chalez
őstag
Gondolom vegyes a kép... 5.0.2 vs 4.4.4... Most ajánlotta fel a telepítést...
-
-
Bozek
nagyúr
válasz ittakary #23117 üzenetére
Miért is nincs köze a valósághoz? Az, hogy mikor kezdi újratölteni az alkalmazásokat, nincs összefüggésben a szabad RAM-al.
(#23120) rootkiller: Azért a GSam kicsit többet tud, mint amit linkeltél. Ahhoz, hogy hány százalékon van az akksi, nem kell külön alkalmazás, kiírja a tab magától is.
[ Szerkesztve ]
-
seraggi
csendes tag
Tegnap este nekem is felajánlotta az 5.0.2. Fel is tettem, és azt tapasztaltam én is amit már páran leírtak, hogy belassult a tablet. Annyira nem volt zavaró, mert nekem utóbbi időben a 4.4.4. is ugyan ilyen volt. Most csinálok egy gyári visszaállítást, és kiderül milyen lesz.
-
törölt tag
válasz rootkiller #23120 üzenetére
Rövid kérdésre, rövid válasz: Mert jobb.
-
Mtomasz81
tag
Most jött meg az android 5.02 frissítés és le is frissítettem, de mit ne mondjak nekem sem igazán tetszettek a változtatások. Nincs valami klasszikus nézet app a playben, ami olyanra változtatja a felületet, meg a billentyűzetet, mint az android 4.4.4-nél volt?
-
seraggi
csendes tag
-
törölt tag
-
lcdtv
tag
Adott egy nexus 7 2012 amire nem tudom feltenni az 5.02
az otas frissítéskor a droid elfekszik
manuálisan meg error in sideload package.zip status 7
ez mit jelent
azt szeretném feltenni LRX22G-from-LRX21P kb 13MB
válaszokat előre is köszönöm -
Kodiak88
tag
Én ezzel raktam fel : WugFresh NRT
-
ruskop
senior tag
Sziasztok. Vettem egy ilyen ketyerét 5.0-val. Visszatenném a 4.4-et adb parancssoros módszerrel de semmilyen formában nem ismeri fel a gépet a pc-m. Találtam leírásokat, hogy hogyan csináljam de valahogy nem működik. Nincs valami magyar, egyszerű és értelmezhető leírás a downgrade-ről? (leginkább ott akadok meg, hogy milyen módban kell lennie a készüléknek, mert ez sehol nincs leírva)
-
-
ngaben94
csendes tag
Sziasztok! Frissítettem a táblagépem 5.0.2-re , de nem az igazi , írtátok ,hogy érdemes factory resetet csinálni ilyenkor. Az lenne a kérdesem , hogy mivel, és hogyan lehetne úgy megcsinálni ,hogy elötte minden alkalmazást,beállítást és jelszavat elmentsen valahova. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
MammoUTh
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem és az akkumulátorát most cseréltem ki teljesen újra mert nem tölt fel rendesen, illetve borzasztóan lassan tölt, mind a gyári, mind egy 2A-es iPad töltővel.
A kérdés, hogy egyedül vagyok ezzel, vagy találkozot már valaki hasonlóval? Illetve van -e valami orvosság erre a problémára? mert egyelőre csak hülyeségekbe botlok a neten..Előre is köszönöm az infokat és a segítséget!
"A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
-
seraggi
csendes tag
Nekem is hasonló problémám van. Lassan tölt fel, és viszonylag gyorsan lemerül. Hol sikerült akkumulátort venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest