Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
Ti mennyi idöközönként szoktátok teljesen kikapcsolni a tabletet?nekem már 440órája fut..
GO Gunners!!!
-
Atocha
senior tag
Üdv!
Van egy Nexus 7 2012-es wifi only táblám.
5 nappal ezelőtt jelezte a rendszer, hogy ha szeretném, akkor boldog tulaja lehet egy 5.02-es nyalókának.
Há úgy vóóótam vele mé ne, eddik csák jó vót...Jól ráb@s*tam!
Az első indulás kb. 20 perc volt. Azóta azért 7-9 perc alatt bejön na...
De ha bejön, nem lehet a feloldani a screent, mert konkrétan nem csinál, nem reagál semmire a tablet.
Jó oké, én vagyok a farok, biztos a rátelepített sok ezer (kb 10db) program közül az egyik megöli.
Jól van, adtunk neki egy wipe-ot, faktory reset stb, nulláztuk a gépet.
Első indulás 12 perc, a többi 5-7 perc.... Nulla programmal. Oké, még ekkor sem adtam fel. Lépjünk be a playbe... mondom lépjünk be... indítsd már el a *u*v* a/*//(=/(-dat azt! Mi van? Újraindultál magadtól?
Betelt a pohár...
Oké, hogy kell downgradelni? Megvan, feltesz, 4.4.4 kitkat, boldog vagyok, minden pörög, elsőre megy, nem akad, nem röccen, nem fagy le.Kösz gugli... Dolgozzatok még rajta kicsit...
Ez volt az én nyalókás történetem.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Atocha
senior tag
válasz janeszgol #23306 üzenetére
Piszok jól tetted! Megóvtad magad egy idegösszeomlástól.
Na de lenne egy kérdésem a tőlem sokkal okosabbak felé.
Hogyan lehet letiltani, hogy ne akarja telepíteni ez a sz*rkupacot? Ugyanis az első dolga az volt, hogy lehúzta a frissítést és azóta egyfolytában tolja az orrom elé, hogy "frissijjé, me jó lesz...." :SElőre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Csezi
tag
Én még maradok a 4.2.2-nél...
Most keresek egy másik kernelt,csak gyorsuljon még kicsit.... -
snooze
veterán
válasz Atocha #23307 üzenetére
Sajna sehogy..csak ugy,ha nem kattintasz rá..annyit tudsz,hogy kikapcsolod a frissitési értesitést..akkor nemjelenik meg fent az értesités..
Egyébként meg miért kell neki saját magának letölteni..ezt én sem értem..majd én letöltöm a tabra ha akarom..nem ez lenne a helyes?GO Gunners!!!
-
zhorvath
aktív tag
Eddig nem mertem nyúzni a tabit. Felraktam az 5.0-t teljesen legyalulva mindent. Botrányos volt. Frissítettem 5.0.2-re és feltettem a Candy Crush-t.
Szörnyű. Iszonyú lagok, kifagyás, újraindulás.
Mintha nem is egy referencia gépről beszélnénk, hanem egy HTC Wildfire-ről. Nem akarom bántani a HTC-t. -
eax1650
aktív tag
Megint rám jött! Mármint az 5.0.2!
Egy jó hónapja beengedtem, de egy pár nap múlva visszaraktam a 444-et. Nulláról újra belaktam.
Semmi extra nincs a gépen, nem játszom, van 2 navigáció. Rögtön voltak akadások, 1 - 2 dolog nem működött.
Lehet benne azóta valamilyen változás? Hogyan kellene teljes rendszermentést csinálni, hogy visszatérhessek, ha esetleg mégis újra próbálnám? De miért is ...?
Hogyan tüntessem el az értesítést? Vagy elmúlik esetleg magától?[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok a teljesen alap kérdésért. Szeretnék külső vinyót dugni a tabletre. Ha rootolom, kezelni fogja? Otg kábelem nyilván van, de tudásom nincs hozzá. Hogyan kell rootolni? Letöltöttem a nexus root tolkitet. Ez magától megoldja? Ha igen, akkor utána a jelenlegi android verzió rajta marad? Nem szeretnék semmi mást kicserélni, csak annyit elérni, hogy kezelje a külső winchesteremet a tablet. Feltéve ha ez lehetséges.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteke!
-
ittakary
nagyúr
Meguntam az 5.o tragediajat... Ment vissza a SlimRom Official 9.0 ...
Annyival jobb h az hihetetlen. Akkor itt es mosz zarjuk le:
Ne telepitsetek a Lollit! Nagy esellyel soha nem lesz olyan jo mint a 4.4!!!
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
"Találtam" néhány gyári képet, [link]. Rendszerfrissítésben még szűz vagyok. Megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet visszafrissíteni?
Ez a nyalóka nekem olyannyira nem jött be, hogy már már gondolkoztam a földhöz vágásán is... 4.4.4-gyel volt eddig a legstabilabb és leggyorsabb. De a mostani... 3-4 óra alatt lemerül, állatira melegedik, böngészést szinte el is felejtem (3-4 oldalnál már egyszerűen lefagy a chrome és a dolphin is), a beállításokat 10-15 mp alatt nyitja meg (korábban "klikk" rá, pislogás és már benn is vagyok). A multi működik, de van mikor úgy gondolja hogy "X"-et nem jelenít meg, ilyenkor csak az elhúzás működik. Auto frissítésről inkább nem beszélnék... Az appok indítása fagyogatva, de elindul. Utána viszont futnak.
Egy észrevétel, pl a Colin grafikailag valahogy szebb lett és nem laggol. Az iGO-t ilyen akku teljesítménnyel inkább ki se próbáltam. Töltés működik rendes, azzal nincs gond se dokkolóval, se dokkoló nélkül.
A frissítés óta csak egy picivel boot-ol lassabban. Bár mire a wifi-t bekapcsolja és megtalálja megeszek egy zacskó chips-et... Ezt vajon miért? Vagy ez is a csodás 5.0.2-nek köszönhetem?
Pl ebben a pillanatban jött egy e-mail-em, lehúztam az értesítési sávot, majd elhúztam az e-mail-t oldalra és 6 mp telt el mire az alatta lévő értesítés felcsúszott a másik helyére...Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
ittakary
nagyúr
válasz dajkapeter #23323 üzenetére
Ez a csoda 5-ös verzió
Rakd vissza te is
-
winger
csendes tag
Lollipop 5.0.2
Chrome letiltva. Alapértelmezett böngésző a Boat Browser, licence key megvásárolva.
Ablakanimáció, áttűnési animáció, animáció léptéke, mind kikapcsolva.
Play áruház automatikus alkalmazás frissítés kikapcsolva.
Asszisztens kikapcsova.
Alapértelmezett launcher a Nova.
Azóta nem fagyott le a gép, nem is laggol. Minden gyári, kernel stb. -
Csezi
tag
Őszintén megvallva belefáradtam már a sok frissítésbe,update-be....mire jó ez az egész?
Hát végső soron arra,h a végén új tabot akarsz majd venni,mert a régi az "új,jobb,gyorsabb" rendszerrel szinte használhatatlan...holott a régebbi droid simán hasított...
Meg kockáknak jó elfoglaltság estére romolgatni...
Aztán visszarakni a régit... -
h1ght3chzor
őstag
válasz dajkapeter #23323 üzenetére
Bocsáss meg, de nem nagyon használom a tabletem. Van benne GPS modul? Használható jol az igo offline, pontos, megbizható?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
zolikaDB
veterán
válasz ittakary #23319 üzenetére
Ez olyan tipikus Apple játék lett. Lesz frissítés Iphone 4-re, nyugi, iOS 8, haha Visszatenni? No, no! Aztán beleáll a földbe egy 2 lapos böngészés alatt.
Ezért hagytam abba az almázást. A nexus meg 4.4-el páromnak tökéletes.
De lehet felteszek valami pörgős ROM-ot.
CM11-ről mi a vélemény? (MiPadon azt tesztelgetem, elég jó)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #23297 üzenetére
Ma meg is érkezett a GIGABYTE M7700B a Nexus 7-hez
Össze is párosítja szépen, szóval vége a dokkolón való tapizásnak
-
bogyo74
tag
válasz zolikaDB #23332 üzenetére
Én az 5.0 kudarc után, ha már úgyis flashelek, feltettem a CM11 legfrisebb milestone-ját. Egyelőre maximálisan elégedett vagyok vele, stabil. Egy nyűgöm van csak, de az a stock ROM-nál is bosszantott: ha pihenő módban kikapcsol a WiFi, akkor a bekapcsolás után vélhetőleg a sok háttér szinkron folyamat iszonyatosan belassítja a felhasználói felületet. Sőt, ez eddig minden androidnál felbosszantott, nem hiszem el, hogy nem egy programozó balfékség.
Bogyó
-
snooze
veterán
Hali.
4.4.4-en van lapozással öt föképernyö..ezt lehet valahogy csökkenteni,törölni?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Mtomasz81
tag
Szasztok! Valaki nem tudna ajánlani egy jó youtube player, ami nem dob fel reklámokat és megjeleníti azokat is, amik mobil eszközön nem megjeleníthetők?
-
Efreet
senior tag
-
mackoapo11
aktív tag
Üdv Mindenkinek.
Egy hete vettem én is használtan egy 2012-es nexus 7-et.Sajnos Cyanogen 4,4-et tett fel a régi tulaja,de szeretném visszaállítani gyári rendszere.Nekem nem jön be ez a főzőt rom.Már szét túrtam a Googlet,próbáltam leírások szerint visszarakni stock romot,de valamiért nem akarja.Tudna valaki valami pontos leírást adni?
Előre is hálás köszönet!!! -
sajp63
tag
Sziasztok.
Mi oka lehet annak hogy a tab akutoltottsege csokken mialatt tolton van es dolgozom vele. Eddig meg ilyen gondom nem volt vele. A toltofej nem meleg, ugy latszik keveset tolt. Az utobbi idoben mar az volt vele, hogy kb 8-10 oraig tartott mig feltoltotte a tabot. A tolto telefont jol tolt. Volt ugy hogy a tolto zsinorjat kihuztam-visszaszurtam a tabba (neha tobbszor meg kellett ezt csinalni) es elkezdett melegedni a toltofej. Most 4-5x ki-be es melegszik a fej.
Koszonom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest