Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
-
hejbaa
csendes tag
Üdv! A napokban vettem egy Nexus 7-est, felfrissítettem a legfrissebb 5.0.2 -es rendszerig, de megbántam. Lassan kapcsolt be, laggolt, kényelmetlenné vált. Netes leírás alapján próbáltam downgradelni, de valami nem sikerült és nem indult el a rendszer. Szerencsére Nexus Root Toolkit-tel visszaraktam egy régebbi rendszert és azóta 4.4.4-en használom. Minden szép és jó, de észrevettem, hogy csak 6,02 Gb összes tárhelyet ír ki a vas, holott 16 Gb-os a cucc. A kérdésem az lenne, hogy mit kell tennem ahhoz hogy elérhetővé váljon a teljes tárhely? (Olyan 12-14Gb körül volt)
-
Sanyi.il
aktív tag
Van aki próbálta már a cyanogenmod installert? Elég baráti megoldásnak tűnik... root jogot is ad nekem? Vagy inkább maradjak az összefoglalóban leírtaknál, és csináljam a toolkittel?
[ Szerkesztve ]
-
hejbaa
csendes tag
válasz Teagol #23655 üzenetére
HR, mint Hard Reset? Ha igen, akkor megvolt, bár önmagába nem oldotta meg a gondot. Látom nemrég refurbised táblát kerestél. Én most vettem Extreme Digitalról. [link] 36 ezer pénz, szerintem jó biznisz, de annyira nem kell rám hallgatni, mivel ez előtt semmi okostelóm vagy táblám nem volt, de ha valamire kíváncsi vagy segítek/megnézem.
-
Teagol
aktív tag
válasz hejbaa #23657 üzenetére
Jaj de jó, köszönöm!
Haver szeretne, neki keresgélek én is, de a google most nem volt annyira a barátom. Tovább küldöm neki az infót.
Még egyszer kössz!Nekem ugyan az volt a gond újratelepítés után, egy "gyári adatok visszaállítása" oldotta meg. Erre írtam a hard resetet.
-
Sanyi.il
aktív tag
egy hozzáértő segíthetne, elakadtam, bootloader nyitva, most épp root+cwm menne fel, fastboot állapotba rámegyek a root parancsra a toolkit-ben, elvileg flashel valami ideiglenes img file-t, aztán újraindul a tablet, bebootol a rendszer, a toolkit meg csak vár és vár... waiting for device. mit csinálok rosszul?
szerk.: ha csak rootolni szeretnék, akkor is ugyan ez.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Felraktam a 4.1-et szép és jó, de azért fura már így a 4.4.4 után...
Szerintem indulás holnap vissza a CandyKat-re, vagy esetleg tudtok még jó ROM-ot? Amit lehet jól egyénivé tenni, meg konfigolni, hasonlóan mint a CandyKat-et..Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
-
törölt tag
Végzetes biztonsági hibát találtak a web titkosító protokolljaiban Jó lenne, ha az 5.1-be -amit nagy valószínűséggel megkapunk -, ezt a javítást is belepakolnák.
-
Bingoo
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem használtan egy ilyen tabletet. 5.0.2-es android fut rajta, minden egészen jól megy. Amire nekem kell, arra tökéletes is lesz úgy néz ki. Viszont 16GB-os kiadást vettem, a tárhelynél pedig csak össz tárhelynek 5,92GB-ot ír.
Olvasgattam itt, hogy másnak is volt már hasonló problémája és egy "Hard Reset" megoldhatja a dolgot. Szóval akkor boot menü és factory reset?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy 5.0.2-es rendszert is ugyanúgy kell rootolni, mint ahogy az az összefoglalóban le van írva a téma elején?
Köszi a segítséget!
-
sqpp
őstag
-
Sanyi.il
aktív tag
Vannak valami tippek, milyen kernelt tegyek fel CM11 mellé? Ha már romolás, akkor csináljam rendesen
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Van aki használ itt CM12 -öt?
Tegnap gondoltam felrakom mert a gyári 5.0.2 hát igencsak döcögött. (csodát nem várok már egyik romtol sem)Szóval minden szép is jó, kivéve azt, hogy nem tudom több felhasználóval használni a tabletet. Maga a létrehozás még megy is, csak a telepítő varázsló a végén befagy és semmit nem csinál. A vendégi fiók viszont tökéletesen működik. Próbáltam már újrarakni akkor is ugyanez a jelenség.
Itt egy videó róla, hogy jobban érthető legyen.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
snooze
veterán
hali!
létezik 4.4.4-hez olyan progi vagy launcher amivel koppintásra lehetne nyitni a tabletet?köszi.GO Gunners!!!
-
lafaty80
addikt
Nemtom volt-e már ez?
Hogy mennyire hivatalos kérdéses persze, de ahogy nézem nexus 7 2012 nincs benne a listábanCuccaim: https://kit.co/lafaty
-
törölt tag
Hmm Android 5.0.2-nél a Bluetooth ki és bekapcsolásával néha bajban van. Inkább az előbbi a jellemző, újraindítás megoldja.
-
-
sqpp
őstag
Ne aggódjatok, én is mindenhol azt olvastam, hogy jön a 2012-es Nexus 7-re is Android 5.1.. Kár a gőzért.. Elég sok groupper user van még, így nem hiszem, hogy ne adnának ki frissítést, míg a hardver bírja, addig nincs probléma. Szerintem lesz hamarosan újabb frissítés nyugi
-
resyxx
csendes tag
Eddig jónak tűnik lassulás nincs egy próbát megér
-
l.skywalker
félisten
Erre várok 2 hónapja! Most eléggé be van lakva a 4.4.4-em, de ha pozitív tapasztalatok jönnének vissza, akkor tekerem is fel az 5.1-et!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sanyi.il
aktív tag
én már fel is tettem gyorsba, eddig nagyon jó, semmi microlag, fényévekkel jobb mint az 5.0.2.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rootkiller #23693 üzenetére
Azt csak 1-2 nap használat után tudom megmondani, de eddig összeségében előrelépés az 5.1.
-
sqpp
őstag
Végre
-
sqpp
őstag
Este írok tesztet, ha valakit érdekel, mielőtt használatba veszi
-
Cyrin
addikt
feltettem, be kell lakni, mert tiszta telepítést akartam, eddig jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest